POHODAVOLE: no mne prave prijde, ze k sobe dobre sednou, ze maj nebyvale dobrou chemii, coz si myslim nejpozdeji od tracku kawasaki a 217. samozrejme, ze z nich nejsou a nikdy nebudou naky poetove typu Modrejch hor, ale prijde mi, ze prave stejne jako na Prozyu i tady je celkem (na ne) nevidana sebereflexe, ze ukazujou obe strany a vlastne i to svy zmrdstvi, a to se v tech textech tyka drog stejne jako zenskejch, neni to zdaleka jednostranny. predevsim si ale myslim, ze to je strasne dobre narapovany a nektery polohy (hlavne u Niktenda slysim uplne prvne). tu snahu furt ten projev posouvat dal jim dle myho nejde uprit, nakonec i ty tejpy yza s nobodym sou vlastne jediny opravdovy tejpy co tu v ramci mainstreamu vznikly. ja od nich cekal min, taky se to mohlo nest ve stylu minimalne pulky nik tendovejch desek, ktery se dle myho nedaj a sou fakt sity na prvni signalni teenegerum. prijde mi, ze to je radove lepsi deska, nez co v posledni dobe padalo od ostatnich clenu m+. 58G mi jako zjeveni prisli u toho prvniho tejpu, kde ty ulice bylo v textech jeste hodne, druhej uz me bavil min a ted sou to prave jen hadry, focus a battle rymy, tak ja nevim (i z toho duvodu se mi nejvic z ty posledni desky libej Tracky a vlaky). hlavne tam ale nevidim posun zadnej, o tom ze maj skvely beaty s vlastnim rukopisem asi nikdo nepochybuje...