MATT: haha, ja zrovna chtel klukum psat, jak si koncert uzili a jakej byl, tak dobry to mit i z jineho uhlu pohledu.) ja bohuzel jezdim vsude po svete tak jsem naposledy mohl bejt na krtu.
On asi ten koncert ted byl trochu komornejsi ne? Nebo o jakejch dvou predchozich mluvis? Jinak je to docela poucny (a i vtipny) videt takhle jinej pohled. Diky za to. Ondra (aka ten druhej z tech novej dvou) je z nas paradoxne skoro nejmensi exhibice-clovek, ale ma z nas asi nejvetsi lasku k obycejnejm hravejm "battle" slovnim hratkam. Samotna michanice "message" a dvojsmyslu, potazmo battle bars nas proste bavi. Nekdy se to povede lip, nekdy hur, ale na tom poslednim albu jsme s tim byli relativne spokojeni - vylozene battle bars jsme pak proste posunuli na ty dva tracky. Ale chapu, ze to je nekdy tezko stravitelny a asi v tom je hodne nasi lasky vuci UK battle rapu a grimeu. Je docela vtipny videt, ze se na to nazory dost lisi. Nekteri to milujou, nekteri vubec nechapou proc to delame. Chapu, ze to pak pro nekoho muze vypadat jako stremhlavy pad doprdele (byt nevim jestli se
OPERAHYPNO to zrovna tykalo tohohle).
Ale je to na dlouhy debaty, predevsim diky, ze si to napsal.) Budou i novy veci, kde bude vic barz exhibice. Ale budou i veci kde ne (s Remdihem delame na zvukove i obsahove hodne jinym albu jenom ve dvou).