SMELLYDICKHEAD: to album je dost koží a já se vracím lehce na vlnu, bavěj mě hlavně beaty a bars kde už má lehce co říct ne pouze a jen flex, ikdyž toho je tam pořád dost, těším se na další poslech ale klebold daleko...esli to dělal on, taky má u mě body navíc že zrušil pražskej koncert a dobře udělal
nový album haadese je dost dobrý zase krze beaty a produkci, rozhovor je o ničem jako každej kdo je na perníku delší dobu, je tam najednou takový úplný prázdno jako v klubu o narkoplejbojs kde je trochu zajímavej pouze annal a zbytek je spíš strašně smutná kopie. nevtipná smrdutá ale poza hustosti..no víc než prázdno a v roce 24 proste flexit parno uz spis nemaka...deska je ale super a ma tam par ploch a flow kde je i dobrej basnik...sel uplne mimo me...ale davam ho do hledacku
rohony křest...civoe ta kalamita kdy sem myslel že vyrazím směr třebíč ale byl sem rád u kamen doma, nepochopil sem když psal že lístky až na místě, že pak vyprodánov den akce, jak se tam všichni dostali, dle reportů to vypadala na solid peklo v kulturáku ale ten týpek z matadoru teda sympatak vubec..ikdyz se k rohonymu asi hodi pac rohony je vlastne taky takovej slizak...a ta deska je spis za hranou nez na hrane..:)
ze me porad bavi je prst nahore...:)