POHODAVOLE: to je děsně marný album, ten první song je docela cool ale pak to jde strmě dolů, furt ale myslim na tebe, že tehle druh rapu, beatu máš rád, ty beaty humlovi nejsou vůbec zlý, ale sdělení nerozumim nebo je mělký a třeba TK v jednom songu úplně slabej.
..ale furt lepší než to nový album Brasiho, to je dobrej sešup dolů...to je úplnej flexking :) prazdno...v hlave, v hudbe vsude..:) ne.hehe
včera v bike fvck kvlt a u mě trochu jako duna2, každej o tom básní jak to je live nejvíc a pak takový - oka - docela to funguje na lidi a ty ho desne zerou, on to dava na pana, ale prijde mi to moc zabatacvickovany, nejsem na vlne a pred koncem jdu i ven pac tam nebylo dejchatelno...moshpit solid..a jsem rad ze sem ho videl live
on sel hrat po EYZ jeste kera mi zavrela uplne hubu, zaprve ji djee delal Qydo ze sou sousedi, dobra nahoda, zvuk famozni, lidi v klubu jeste snesitelno, E uplne jina flow a energie nez kdyz hraje se Saab900, cenim jak to zandala, tanec, energie, parba a nejlepsi kostym...byl sem rad ze nakonec dala svoje nove EP a nebyli avizovani saab, skvela show a bavilo by me, kdyby qydo potom pridal kus svyho 3tek livesetu a nejen par minut...odlet...!