• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    Spotify
    https://open.spotify.com/album/6FdSt0d8iox3MJ8LZR875u?si=CBPXjmlJSvmrLX3mw5BLjg
    tohle album mi uplně uniklo. Je tam Toxxx, je tam Yzo, je tam Luca
    FRASPI
    FRASPI --- ---
    FRASPI: tady ještě křest event Dvou Slunců v Punctu, na kterým nám ochotně zahostuje Klára Wodehn. Budeme rádi, když se zastavíte. Tímto už přestávám spamovat.)

Dvě Slunce: GAS GAS (křest) w/ Klara Wodehn
    https://www.facebook.com/events/785902407013780
    N_I
    N_I --- ---
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Je to stary, ale ja to slysel tenhle mesic
    moc me to bavi

Spotify
    https://open.spotify.com/album/28hbJkF9AwFkEZhDPaWXWl?si=XVRjQgfdS_6hB-HQ4t2RtQ

DRO
    STUPID_141
    STUPID_141 --- ---
    FILUS: Lineup jak kdyby Zbrojovka postupovala do ligy
    N_I
    N_I --- ---
    JUNIORGOTHAJ
    JUNIORGOTHAJ --- ---
    Turbo T - Supernova (Official Music Video)
    https://youtu.be/_qWUmNNc2fg?si=Qmg03iUnRn13EzaB
    N_I
    N_I --- ---
    LAYUP: mě zase přišlo, že to celý vymyslel zálešák, kterej prostě našel tu díru v trhu a dost dlouho šli za číslama a když nevyšel addict nebo hořící posed tak to zkusili jinak a to už klaplo. mě se ten troj-team dost pozdával že rohony sou tři lidi, ale místo káňěho z toho nakonec vylezl ten fanánek

jinak jedinej kdo u mě neztratil lesk ani respekt, ikdyž jede pomeje a E2 a každej den nějakej korporát event.. nebo letnou je flux...

na letný to byl dobrej miš maš, asi někdo dovezl chlebíčky

ps. rave v holandu je cool, velice cool, ale na popud právě fanoušků a hools udělali mokum legendary nášivky a movement...za což jim patří velikej respekt a trochu narovnali mínění že gabber je pouze pro nácky nebo radikální hooligans, ale že je pro všechny

LAYUP
    LAYUP --- ---
    JESU_SS: co vím, tak se jim hodně zalíbili ty velký čísla, pozlátko slávy zafungovalo a teď by asi chtěli prorazit na Impuls nebo tak něco.
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    Rahony je teď něco jako Fanánek nebo Pepa Vojtek pro mladou generaci, jenom nevím do jaké míry z toho dělá prdel nebo pózu a do jaké míry je to jeho autentická lidová hospodská osobnost, vypadá to tak 50 na 50
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OPERAHYPNO: Tak Slavii zase fandí Ringo Čech. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LAYUP: Jako určitej rozdíl bych viděl v tom, že v tom Holandsku se proti náckům a rasismu mezi gabber fans nejen Paul Elstak jasně vymezil. Tak Rohony nic takovýho neudělal.
    FILUS
    FILUS --- ---
    LAYUP: já ma pocit že jsou právě skvělý kámoši i přímo s hráčema, manene je s nima teďka dokonce u moře, ten song se dělal pro Spartu jako takovou, nikoliv pro hajlující mikrokomunitu(která je všech klubech)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    FILUS: Krejčí podepisující dres 88 Jude Slavia, úplnej předsudek. Hele já taky sleduju fotbal, a mohl bych říct, že Sparta mi vždycky byla tak nějak nejblíž, ale ta toxicita určitý části fans se nedá přehlížet a prostě to tak je, u fotbalu je spousta rasistů a ikdyž je tam i spousta normálních lidí, tak jako rapper bych pro tyhle lidi fakt nechtěl rapovat. O Křetinským a jeho problémech ani nemluvím.
    FILUS
    FILUS --- ---
    Pak tam teda měli ješte vystoupení v ACS dresech Calin&Stein27 což teda není můj šálek kávy, ale mládež to bavilo
    FILUS
    FILUS --- ---
    LAYUP: bože tenhleten předsudek k fans sparty už je ale hodně vohranej
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    FILUS: rapovat pro halfnácky z Letný, novej goal českých rappers. příště feat s Marpem na Oktagonu
    FILUS
    FILUS --- ---
    OPERAHYPNO: já to chápu, ale prostě to trefil s manemem dobře, má to fakt obrovskej dosah což ani sami nečekali.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    FILUS: No fans v Holandsku jedou hlavně teda nejvíc kolotoč happy hardcore, což má úroveň podobnou jako ten Rohony. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam