btw byl jsem před časem na Frontline festivalu. šel jsem tam primárně na Yung Hurna, ale když už jsme tam byli, tak jsme ještě pak dali Dollara. a ty vole, on je fakt už superstar. potěšilo mě, že jsem byl na jeho křestech v Zázemí (hrál asi pro 100 lidí, z toho minimálně 50 byli jeho bros), pak i v Roxy a teď čumim, jaká je hvězda.
v Zázemí to tehdy bylo super, byť hrál asi o dvě hodiny pozdějš, než měl. v Roxy pak byl nějakej moc přendanej, moc nerapoval, to mě zklamalo. a teď na tom Frontlinu to byl fakt top výkon, i super atmosféra. Dollar naběhl na stage a s nim parta zase cca 30 boys & girls. a odrapoval to fakt suverénně.
jo a co mě ještě u něj těší je, že se těma tématama vlastně moc nemění a nesklouzává do nějaký popový roviny, jako se to velkej jménům stává. takže mě baví furt baví si ho sem tam pustit. jen teda zmizela ta společenská kritika, což za mě bylo mega silný téma, který by zase měl oprášit, ale chápu, že když už nejede stoku a má na kapsách štosy s mrtvejma raklema, tak už ho to asi tolik nesere.
připomeňme si ale tenhle track, ten je naprosto nekompromisní.
$$$ DOLLAR ♛ PRYNC £££ - PROC CIGAN JEDE STOKU Prod. New Dope ( STREET VIDEO )https://www.youtube.com/watch?v=SZr8Aumxutg