kluci, pošlete mě s tím třeba do prdele a pak to smažu, ale nějak nevím kde to sdílet a probrat - zároveň nevím, zda to někde zaznělo nebo ne:
diskusní téma Rohonyho sparta hymna letná aka NUMA NUMA earworm. je mi o ten koncept, kterej mi přišel se zdál kdekomu strašně nadčasovej, pak mi ale došlo - už sem to někde viděl/slyšel v podobných kulisách a jo:
Na Nach Nachma Nachman Meumanhttps://www.youtube.com/watch?v=gSoMvDJyp0w&t=201stadyhle starý video izraelský sekty a poloteroristický organizace Rabiho Nachmana, pěknš nápěv na melodii numanuma, tak sem googlil dál:
The £6.4 million signing from Benfica has been in fine form this season, and the fans have been quick to show their appreciation with their new chant, "Jota on the wing, Jota Jota on the wing." The lyrics, sung to the tune of the early 2000s euro-pop hit "Dragostea Din Tei" by O-Zone, have become a regular fixture at Celtic games. The chorus goes, "When you score, you make the Celtic sing. Jota on the wing, Jota Jota on the wing. Every time you're on the ball, we know there's gonna be a goal. Our superstar from Portugal. " za mě to jen potvrzuje s jak velikým originálem tu máme tu čest.