• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    OPERAHYPNO:
    Jako původní ZNK akce s kozi (i pindíky) venku, litím všeho co teklo, hosty typu Záviš a rozehřívači kotle v maskách goril etc. etc. byly bytelný . BTW co se klubů týká šla i Chmelnice což mě sere ještě násobně víc. A OT rozhodně neni protože minimálně jednou tam Vladimir 518 byl na Testamentech :)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    TALPENNY: jasně, jako já tam byl na ZNK jednou, ale na mnoha jiných akcích a vzpomínám na to velmi s povděkem
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    OPERAHYPNO:

AFAIK minimálně prozatím konec. Akce tehdy byly super a byli schopný důstojně pokrejt akce od Tankardu a Ondskapt po SG nicméně z většiny tehdejší crew kolem tématickejch akcí jsou Lidé s Rodinami Platící Složenky . Silně pochybuju že se někomu podaří navázat na tuhle atmosféru kdy se ZNK tahalo nahoru . I s přihlédnutím ke všudypřítomným telefonům :)

Jako podobnej levej bych ale viděl SG a spol. někde v pátek na vesnici .
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    TALPENNY: do hoodoo bych zašel, to byl dobrej prostor s fajn lidma
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SADY:

Jj po absolvování pár akcí v Hoodoo ij. byla za mě jasná jedna věc- že to bude velký ale nejspíš to zůstane tak nějak ... na půli cesty .
    MATT
    MATT --- ---
    MATT: rikal to v konextu Cashanova Bulhara, kterej vydal album..
    MATT
    MATT --- ---
    jak rika mokras dneska vychazej veci, ktery by si pred 15 nikdo nedovolil.. ;)

YOUNG h x SAILOR - ČERNÁ DUŠE (prod.LoVePhiltrr)
    https://www.youtube.com/watch?v=aANj7UMpii8
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    P.A.T. x Erik Tresor - ROBILI ČO MOHLI |Official Video|
    https://www.youtube.com/watch?v=amdyoYjgKNs
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    sorry YT video jsem nenasla. nadejny typek IMO
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Naše Věc - Nejsme zpět (Official Video)
    https://youtu.be/5qWeSVZg0n0?si=Utc7BtfLvjIsCvMk
    SADY
    SADY --- ---
    TALPENNY: me to neprekvapuje, nikdy jsem mu to neveril, ale dokazal.vic nez bych cekal (v rapu)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA:

Řezník (a spol.) mají poměrně pevnou pozici na trhu a konzistentně dávají ven více anebo méně solidní vály . Produkce sedí, dobrý klipy, polská i další scény vrní blahem, přišly prachy, fame, spolupráce, mnoho doslovného i nedoslovného leštění pindíků od "Sodomagorů/-ek", ...Poved se mu i IMO dost husarskej kousek dostat Horrorcore i mezi fandy ostatních žánrů tedy Metalu, elektra všech barev i chutí,...

Přesto se nemůžu zbavit jistýho vtíravýho dojmu promarněný šance a chybějící syrovosti a autentičnosti prvních počinů, akcí v Hoodoo atakdál.
    Nepovažuju za pravděpodobný že by v budoucnu ještě prorazil ven na západ a mírně sestupný kvality s určitou šedí si u Pana Všestranného Umělce IMHO nejde nevšimnout . Za mě trošku škoda ale asi mu pozice našlapaný lokálky s velice slušnejma číslama vyhovuje.

OPERAHYPNO:

:D Tak tohle mi nedá . No Česká scéna s obvyklym zpožděnim dělá to co se dělalo vždycky napříč žánry tedy emuluje západ samozřejmě i s jeho beefy, zlatem, klipy s bobus a Hustejma Kárama, ... Prostor pro netrapnost je tu dost úzkej a Orionovo " když si tady jedeš v tom stylu bacha na to - u nás si ty těžký toy synku " vzhledem k YT i ne YT všudypřítomnýmu "gangsterství" evidentně úspěšně upadlo v zapomnění :)

Tedy Sergejové co jedou " zfízlárny" přičemž si v Hustém Klipu sugestivně mnou obličej , Namotivovaný Marcus, umělci prošlí ulicí co se hroutí když při X tejch hrotech nezůstane jen u žvanění,... Dále mnoho merchů a bárbření , "kérek ze žvejkačky" , hadrů , pilulek , Krutopřísnejch Alfabič a kluků v teplákách proklatě nízko ,... A samozřejmě nekonečně keců a řešení oveček po soc. sítích hlavně aby se číslíčka pěkně točily .

"Hej jej- nemáte pro mě za mý slova někdo nějaký kachle? " - spíše dříve než později :)

Nešťastníky co tohle berou vážně a snaží se emulovat styl prezentovaný idoly a přísavkami na soc. sítích čeká prozření v podobě Výhodné Energie od Guru a reality businessu s čímkoliv . Dále ofc klepek pro změnu od lékaře +- kolem třicítky a zjištění že život přívěsu za autem a/nebo "naplno" případně rovnou jako OG má jistá specifika .

V případě problémů členové crew také nebývají tak ryzí jako v třeskutě přísných videoklipech . Tedy obsílky atakdále a pro ty nejvíc "real" vysoce motivující prostředí krimu s doživotní nálepkou . Ti umírněnější potom absolvují pozitivní těhotenské testy & věci podružné tedy hysterické scény, prodeje brandových hoven s minimálně 50% ztráty , půjčky a pohovory s "family" nad obočím, slzičkou a srdíčkem nejlépe na nose .

Inu " bejt real je vzácný" :)

V tomto klimatu je nějaký Inkognito IMHO naprostá podružnost a zjištění reálného stavu věci může znamenat i zavaření si mozku perníkem viz Mr. Durden co se narozdíl od mnoha dalších snažil reálně žít tím co hlásil . Skončil jako tlustý pán bez domova zato s červeným obličejem aktuálně tuším dělající opici jakési hipsterce .

Durdenův osud a ten rozhovor kde je úplně na lečo na poslech mezi řádky vlastně řiká úplně všechno, ne :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LACIF: Ani jeden z nich žádný šéfy nemá, takže si pokouřej péra navzájem přes messenger a pak collabujou přes net. :)
    LACIF
    LACIF --- ---
    Jak vlastne tyhle featy fungujou?
    Jakoze letenka, pofel a pak spolu ve studiu?
    Nebo se jejich sefove seznámí přes nejakej artist LinkedIn myspace a pak collabujou přes net?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LACIF
    LACIF --- ---
    OPERAHYPNO: Tyvole takový to video nebo dokument jak tam scratchovali snad 1210 symphony oproti nějakýmu orchestru bylo přísný..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    OPERAHYPNO: jako nekde uz jsem slysel vydelej cash se nezaprodej :D
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    MULTICAT: ale i v minulosti to tak s rapovými Čechy nebylo jinak - kolik trapnosti vždycky můžu nakrájet když někde zahlednu českou rapubliku (zejména pak tu scénu, kdy se djové, který umej dva debilni tahy s deskou a maj k tomu mnoho odborných názvů, vysmívají studovaným instrumentslistům na klasické nástroje).
    A vlastně vždycky kdyz ta "scéna" zatančí valčík s něčím komerčním oficiálním, je to trapnost. YZOLOGON dlouhý roky uměl tuhle trapnou komerční hru hrát bez trapnosti, a teď je asi ten moment kdy se to začalo lámat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam