N_I: ja som ten pôvodný príspevok čo si sem dával čítal, nechápem prečo si ho zmazal. len som bol celý deň mimo komp a neodpísal som.
čo konkrétne sa ti nepáčilo na rozhovore s raveboyom? málo som sa vymedzil proti komercií? veľakrát som používal slovíčko proste? vyzerám nefotogenicky na kameru?
k tým ostatným veciam čo si tu písal napíšem len toľko že keď sa chceš živiť hudbou v našom regióne, tak bohužiaľ musíš robiť kompromisy. chalani sa hudbou živiť chcú a následne robia veci s ktorými ja osobne nesúhlasím, lebo sa hudbou živiť nechcem. ale nejak ich kvôli tomu nemám menej rád, aj keď moja kritika spôsobila to, že nám to trocha naštrbilo vzťahy. konkrétne asi narážaš na ten koncert s dušanom v ostrave, ktorý som zrušil. ten som ale zrušil hlavne z toho dôvodu, že som sa necítil byť naň vôbec pripravený.
ale to be fair, povedzme že mám problém s istými aspektami hudobného priemyslu, preto sa postupne aj z tejto scény sťahujem preč a budem sa venovať viac vlastným projektom.
čo sa týka môjho lifestyle odkedy žijem v prahe...come on. si myslíš že v bratislave to bolo lepšie? )) každopádne si uznávam to, že som už trocha starý a preto sa snažím robiť veci viac s mierou a viac sa venovať môjmu osobnému životu a projektom ktoré síce nemajú taký fame ako denis, ale aspoň sú to moje projekty, kde môžem mať svoj kreatívny input. každopádne ťa môžem uistiť že mentálne a aj fyzicky som na tom určite lepšie ako to bolo kedysi.