• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já teda znám akorát Zapalte Bohatých a to je hymna. Akorát mě trochu mrzí v tom rozhovoru s Raveboyem, že tam říkal, že to je nadsázka. :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Mne vam teda spis prislo, jestli nebyl trochu vyjetej, protoze mel uplne jinej pohled, nez kdyz jsem ho videl kdykoliv predtim. Kazdopadne klobouk dolu. Kdo dokaze rapovat a prokladat to hranim na nastroje s takovym kouzlem. Kvalita zavuku na to nemela moc vliv :)

Kabal s Edovym Synem mi taky prisel fajn. Je to sverazny no.
    FIDA
    FIDA --- ---
    FIDA: timing tam má bejt, pardon!;))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MATT: imho byl D. na začátku nervózní, proto byl takovej nahajpovanej :)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MATT: je to intelektuální smažka)) má odžito
    FIDA
    FIDA --- ---
    MATT: jj, zvuk jen po úroveň prvních sloupů. já byla vpravo tak 2 metry za sloupem a tam byl zvuk ze začátku fakt tristní, mi přišlo, jak jsem ti pak hned taky říkala.
    jinak za mě koncert v Akropoli a v Brně tak nějak celkově příjemnější. ale jak už zmínil Fidel, Denis je prostě super, a to vždy!:)
    končení koncertu projevem Praha feministická mi naopak vůbec nevadilo, hezky si to celý sedlo, mi přišlo.
    Zakhelese nemusím, nemám ho ani naposlouchanýho a proto jsem plánovala dorazit až po něm. Ale že mi vyjde až takovej time management, to jsem nečekala. Dorazila jsem ve 21:40, na baru si stihla koupila drink, trochu se to vylidnilo a v tom vběhl Denis na pódium!:) Oi!
    MATT
    MATT --- ---
    KCHARI: zvuk byl gut tak k urovni prvnich sloupu, dal uz to bylo horsi.
    Denis mi prisel takovej zvlastni na zacatku, az moc veselej a nahajpovanej ;) jinak bavilo
    Zakheles me naopak potesil, ze mel Edova Syna, bal jsem se, ze to bude jeste horsi ;) par tracku mam rad.. jen by me zajimalo, jestli je opravdu takova smazka jak se tvaril, nebo je to cely umelecka poza (jak mi prislo zas z toho rozhovoru s raveboyem).
    prisla mi divna casova organizace, ze nebyla zadna pauza pred kvltem a koncilo se bez pridavku projevem ligy proti zivotu.
    MATT
    MATT --- ---
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    zvuk nebyl žádnej zázrak, ale jinak mi Denis přišel super a jako vždy mě to až dojalo. zažil jsem ho naživo tak šestkrát (v Brně s mnohem horším zvukem i výpadkama) a stejně jsem z toho měl vždy zimomriavky, teď opět a moshpit jako vždy pořádnej (také jsem s potěšením kvitoval, že to proložil peckama z Cigána).
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Ten kluk ušatej má imho charisma jak hovado i se špatným zvukem.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KCHARI: žakhelése chápu, no. Ale já to dala, hood, mám ráda.

Nuda mi to pak nepřišla. Vůbec. Ale každej to máme jinak, viď.
    Tak jasně, že bych si víc užila komorní koncert pro pár lidí, ale to už mám asi smůlu. Já měla žaludek staženej pár hodin před začátkem. Jít na tak velkou akci je pro ně vždycky dost těžký.
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    MULTICAT: zajímavý, protože pár lidí okolo mě (včetně mě teda ;)) z toho odcházelo dost zklamanejch. Zvuk mi přišel dost hroznej a celý to byla nějaká nuda teda. Jeho koncert v Ústi n. Labem pro 60 lidí mě chytnul za srdíčko víc. A nejhorší mi přišel teda Žakhelés, to bylo ukrutně bolestivý koukat se na tu tragédii co tam předváděl
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    podle mě to sdílí neironicky, aniž by mu došlo že hračka je v překladu toy

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Scarface - Hand Of The Dead Body
    https://youtu.be/KkltsgNZCyg?si=RLNmjFFTBhYLuaqN

Conscious rap
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LAYUP: Rap za nic nemůže. To jen bílý kluci si hrajou na ghetto.

...

They claim we threats to society
    And now they calling on the government to try and make somebody quiet
    For the bullshit they done to me
    Gangsta Nip, Spice-1 or 2Pac never gave a gun to me
    So gangsta rap ain't done shit for that
    I've even seen white folks from River Oaks go get the gat
    So, why you trying kick some dust up?
    America's been always known for blaming us niggas for they fuck-ups
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MATT: misogynní rap vychoval super generaci
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATT: Kluci odkoukali jak funguje showbiz v USA. :)
    MATT
    MATT --- ---
    to zacla nejaka soutez?! ;))

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LAZARIUS: pro mě skvělý! Trochu jsem si vykřičela hlasivky, a kdybych neměla bloklý záda, tak snad jdu i do mosh pitu. :)
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    MULTICAT: a tak jaký to bylo naživo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam