• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    ONDRAASOVKA
    ONDRAASOVKA --- ---
    VON_GILOTINE: jeste dneska se o ty zvlastni dobe, kdy ta scena byla tak nejak divne hospodsky promichana a nebyla schopna kloudny sebereflexe, obcas mluvi a je to tak dobre, on se ten rasismus totiz zdaleka netykal jenom jich a par dalsich omilanejch. kdo si dneska vzpomene napr. na otevrenej rasismus hnf a dalsich?
    jenze u toho Konyka to tuhle hranici daleko presahlo, neni to "jenom" pivni rasista nebo narodovec, jak se asi zdalo kolem cikanskyho problemu, je to zamrdanej nacek se vsim vsudy.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nerikam ne, konyk je curak, beru to tak ze kdyz jim to nekdo omlati tak si aspon vsichni znovu pripomenou jak dopadaj nektery "legendy"
    ONDRAASOVKA
    ONDRAASOVKA --- ---
    VON_GILOTINE: kdysi v hlubokejch devadesatkach projevili docela sofistikovany usili o to, aby lidi zapomneli na "cikansky problem" a celkem jim to u tehdejsi mladeze vcetne me vychazelo (resp. ja tu kompilacku objevil az trochu pozdeji a az v tu chvili u me skoncili). nicmene dodneska se sem tam pristihnu, ze mi v hlave jede neco jak "problem je den" nebo "mladost je radost" a sam pred sebou se vzdycky zastydim:) z hlavy jsem to ale pro tu chytlavost streetpunku ani za ty dlouhy leta uplne vytesnit nedokazal..
    ale nevedet tohle v dnesni dobe (kdy ma ten ZMRD K. za sebou tolik martirii bez schovavacek a navic existuje internet) a odkazovat se na jejich domnelou punk legacy je ciry ignorantstvi..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    achjo. no jo to je "cigansky problem" uz v 80s
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    VON_GILOTINE: tyvole tam nejde o Slobodku, to bych nerek ani ň;) tam jde přeci o Zónu:D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    slobodnou europu vnimam jako 80s, 2000 a dal jsou pro me na stary kolena.

vzhledem k tomu ze se samey narodil 95 tak pochybuju ze ho zajimaly v patnacti naky zpravy o vylity stary trosce.

krcim rameny, tohle fakt neni BIG UP SLOBODNA EUROPA FOREVER ale "jsem punk jako" a to rozhodne nemuze odkazovat k nicemu 2000 dal ale k dobam pred a porevolucnim a velko fetu.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    VON_GILOTINE: hele ale jemu nehrablo na stary kolena, vzdyt to jede vic jak 15 let, nemam cas to vyhledavat, ale tipl bych, ze to ruplo uz kolem roku 2000 a od ty doby je konstantne vypatlanej, tzn. Celou dobu Sameyova dospivani... o tom, co dela v poslednich letech ani nemluve.
    FIDA
    FIDA --- ---
    FIDEL: jako snad jo...
    na druhou stranu mu ale už přeci jen není náct, ale 30, omg!;)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    je to takovy EPčko no, 26min,
    hodne se mi libil track taxikář. ale musim to doposlechnout poradnejc dnes

akcentuje punk co kapely byly a ne dpc ze kretenovi na stary kolena hrablo a proto musime škrtnout uplne vsechno
    ONDRAASOVKA
    ONDRAASOVKA --- ---
    FIDEL: kristovanoho to je jouda... bohate by stacilo, kdyby o vlastni punk attitude placal bez tyhle nepovedeny asociace, toby byl jenom k smichu. to on ale ne, musi ze sebe navrch udelat uplnyho pitomce...
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    FIDA: ukliduju se tim, ze to je preslap.z nevedomosti, nikoliv z presvedceni, coz tak i bude. Ty podmazy sou skvely, ale kdyz se Samey v kazdym druhym tracku nejak hlasi k punkovy subkulture, tak by si o ni mohl neco zjistit.
    FIDA
    FIDA --- ---
    FIDEL: neprovokuj!
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    FIDA: ale ta deska zni fakt dobre safra, ja ji pisloucham prave;)
    MATT
    MATT --- ---
    kodejny kodejny... ;))

CHEMSEX-MÍSTO SLZ TEČE (K0D31N) off.vizual by mis@n
    https://www.youtube.com/watch?v=Wn8-Kvcs548
    FIDA
    FIDA --- ---
    FIDEL: mazec, slušní kkt, každopádně dík za upozornění, ani na to nebudu klikat
    MATT
    MATT --- ---
    James Cole & Idea - Dokument o vzniku alba DONE
    https://www.youtube.com/watch?v=zu58r03oLY4
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    K tomu Glebovi a Sameyovi, pustim prvni track a hned se zhrozim:
    https://x.com/FidlaRychetsky/status/1925804396094411202?t=B_nN64yxb5ZqoJBv7w7gbw&s=19
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATTMATT: jak jsem ji mel rad, tak uz me od Huggy Wuggy moc neba.
    MATT
    MATT --- ---
    ALLIEN - ARISTOTELES (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=kOOt1_EyBVs
    MATT
    MATT --- ---
    LACIF: Wutyho jsem mel rad, delal supr vypravny tracky, treba Autickari. Mel jsem pocit, ze neco relativne nedavno vydal, ale nak nemuzu dohledat. Mozna tohle Kubake nebo UL Farma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam