haadespes666
Ok ok, mám velkou radost, že Vám můžu představit svoje nový dítko! Jmenuje se Duševní Bahno a vychází přesně za měsíc 10.7. a na ZNK shopu právě začal jeho předprodej. Tentokrát sem nic neoznamoval předem a v tichosti na tom makal, což pro mě bylo extrémně tězký, protože píčo, já se tak strašně rád chlubim novou muzikou. 😀Pokaždý, co nahraju track , mam chuť vzít obří reprák a pouštět to kazdýmu na potkání!😂 (občas to i dělám ). Každopádně doufám, že Vás to bude celý bavit, tak jako mě, je to fakt nabitá silně emoční jízda. Protáhne vás to hezky bahýnkem mýho mozečku , od břehu lehký melancholie se bude klesat níž a níž, až k hodně hutný, těžko stravitelný depce, kde nezbyde než se modlit , jestli vás z ní něco vytáhne . Formát ep sem zvolil záměrně , je to krátký ale hodně výživný .
Tracklist je následující :
1.Marná Sláva
2.Předstírám
3.Bažina
4.Rezivim
5.Glitch
6.Život Je Fakt Jízda
Na kterej se těšíte nejvíc?
Jinak všem fans extrémně moc děkuju za neutuchající podporu a právě pro Vás je tenhle projekt, říkal sem si, že si rozhodně zasloužíte novou hudbu dřív, než zase za 5 let 😂🫶
Tak brzy nashle v Bažině!🧟♂️
Haadespes666 | Ok ok, mám velkou radost, že Vám můžu představit svoje nový dítko! Jmenuje se Duševní Bahno a vychází přesně za měsíc 10.7. a na ZNK shopu... | Instagramhttps://www.instagram.com/p/DKu4StGgeLt/