• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    STUPID_141: vubec netusim. Byl jsem prekbapen, ze to existuje, mozna stale "noha od stolu";)
    STUPID_141
    STUPID_141 --- ---
    FIDEL: Kdo aktuálně dělá bbarák? A proč se po 20 letech nenaučil správně napsat Supercrooo?)

Pochčiju magazín, pochčiju buzík Maliník
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Lukrecius Chang - Asistent Prevence Kriminality [Official Video]
    https://youtu.be/EwaTcF_YlPs?si=8WNd2i5GbDcKYsGT

SKYPPER
    SKYPPER --- ---
    Takovej trochu kytarovej 90s track

SUKULENT SOUND feat DJ FLUX - Hej Kámo (official audio)
    https://youtu.be/E31XhgtpihQ?si=c5WKykdvhEpgmyrC
    MATT
    MATT --- ---
    MATT: pobavila jedna z odpovedi pod tim tweetem o berankojc.. ;))

@abel_rari · 13h
    Beránka mám za génia, který předběhl dobu. Čemu se tu u něj lidé dřív smáli několik let poté začali dělat třeba Milion Plus nebo Sergei B. Třeba Cashanova Bulhar má většinu songů jak přes kopírák od Lea 👍🏽
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    FIDEL: beru, že jinde sype i víc, ale tohle mi přijde atmosférou nejlepší. Akorát jsem koukal na ig a vypadá to, že si to skládá sám a působí dost sympaticky, tak věřím, že udělá díru do světa 😀
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    POHODAVOLE: bangery jsou tam.dle.myho i vetsi, ale tohle.je takova citovka no. A taky to celkem tocim.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Já furt točim Lofaje a přijde mi dokonalý. Tohle je největší pecka:

Dolný Kubín
    https://youtu.be/qk60urjuZbs?si=PABRW_qsTsKix1-6
    L4MA
    L4MA --- ---
    MATT: Karlos Benda. :DDD
    MATT
    MATT --- ---
    HONZA09: myslim, ze za tim byla naka chytristika ve smyslu, ze konci s rapem, ale bude delat grime ;)))

SMELLYDICKHEAD: nj, se neni co divit, kdyz hraje na akci relax radia ;))

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SMELLYDICKHEAD: Spíš už by se na to měl vysrat. Když všude mavas s prohlášením, že končíš, aby si pak za dva tejdny vydal album a máš další nasmlouvany shows, tak jsi prostě k smíchu. Smack už nemá žádnej kredit.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZIGOT: ROFL
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATT: Hroznej debílek. :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    LAYUP: zisi, tohle album jsem uz s uspechem vytesnil a nechal si v hlave jen My tri a Hadej kdo;)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    FIDEL: Tak snad si nedělal i sám beaty, pořád mě honí po nocích vzpomínky na KMBL
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Jaj

L4MA
    L4MA --- ---
    ZIGOT: neskutecnej traged! :D
    SMELLYDICKHEAD
    SMELLYDICKHEAD --- ---
    MATT: Se mu nedivím, všichni jak toiové natáčej jak rapuje, natáčej jak skáče, natáčej jak si rozbije hubu, natáčej když je fakuje hlavně aby bylo co dát na story, ale rave nikde nevidím. Nenávidím telefony na koncertech….
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam