• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    MATT
    MATT --- ---
    Darewin - Dite Z 90' // Video
    https://www.youtube.com/watch?v=_ATlQXEO0EM
    N_I
    N_I --- ---
    tak na bícu nebo fluxe nemaj takže nic..:)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    N_I: A maj to tam i se skrečema. :)
    N_I
    N_I --- ---
    jasně tam je tráva zelenější:)))

čechy jsou pěkně zkurvená země, ano, ostatně jako každá jiná země:)))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    To je fakt tristní pohled na tenhle CZ rap, jak se felláci plácaj po ramenech, zvlášť když hned vedle to Poláci dělaj o level dva vejš a narozdíl od nístních čutáliatů maj nějakou flow.

duch (feat. purpptide & DJ Zeten)
    https://youtu.be/ZtkTAdAjQbE?si=gYE33sS1MFMuh6qG
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MATT: opakujou? Poslouchame stejny album? Kdy tohle je vibem a nadechem uplne jiny a rapujou tam oba o vecech co ani na jednom s predchozich alb. Plus moc fajn hostovacky.

Tohle album je zatim nejvic komplexni.
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: při poslechu toho 58g alba mě napad termín "twitter rap", takovej, kdy jednotlivý řádky spolu vůbec nesouvisej... a jak rikas, dost uz se opakujou. proste ta prvotni autenticnost uz je fuc a jen se vzpomina a flexi uspechem..
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    POHODAVOLE: moc libi!
    MATT
    MATT --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    lol...pritom la isla je z nich nejlepsi..:)))
    to su kokot
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: ne, je tam TK27, Doktor a Humla, ktery dela beaty. Issa Me Mario je kamos, kteryho si zvali driv na featy a kterymu udelal Humla beaty na EP :)
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: lol, oni jsou tři mcs? já myslel jen dva tk27 a isla mario a to že je doktor a humla..lol lol lol...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: no nikde ho tam neslysim vole :)
    N_I
    N_I --- ---
    mario tam neni??? ke? :))lol - hele je to naprosto průměrný album který má pár světlých chvilek, bars jsou ale total kliše- track glock lol---

MATT: sorry ještě podstatný - anki je moc fajn týpek asi, kupoval si přede mnou zmrzlinu děsně hezky se choval ke své dívce, jen moc brečí..až moc
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: kopiruju reakci na Akiru.

Ja to slysel zatim jen parkrat a prijde mi, ze se Humla snazi ubirat trochu jinym smerem, ale za me fajn. TK mi prijde, ze to nekde sklada docela krkolomne, az me to taha za usi, ale ma tam taky dobry veci. Doktor je na tom za me lip, ale vsiml jsem si, ze zacal v textech opakovat a ne vzdy mi to tam sedne. Za me fajn album, ale latku nasadili tenkrat za me vysoko, tak si myslim, ze by dokazali vic a dost mi tam chybi Mario.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: je to super!
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: vidim všetky svoje lásky v beyuzovom beatě
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tono S. & Beyuz - Ženská príťažlivosť
    https://youtu.be/6hdmqvwjjiw?si=N6bxKNX09Wq9Srnd
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: neděkuji, netrefa. anki je něco jako dukla, dobře zkusil jsem to, v druhým tracku na sladké dnb říká že ho vychoval stesk, a že není jeden z nás to jsem už od něj slyšel 5x nebo 255x

ty pyra si dělaj prdel ze všeho skoro, odkazy na jídlo a kuchaře, hook kam se podíváš, nápady a flow čumim...prej sou dobrý i live a těším se až někde budou...zjevení
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: zkus ankiho, přišlo mi to takový přemýšlivý, ale slyšel jsem jen jednou, tak kdoví co jsem si do toho promítnul... ;))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam