• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    N_I
    N_I --- ---
    SEKELLE: tyhle propojení a zákulis miluju, jako když jedna holka z rodné hroudy byla u startu tylera když jim bylo 14-16, to nezaplatíš prostě
    N_I
    N_I --- ---
    SEKELLE: souhlas, jenze dolak se nebal zeptat na tu mámu a jeho narození a hned smrt

kdo jinej by měl mít rap jako nástroj se z toho vyrapovat? já třeba nechápu proč měl rád ten ultravagan..a hoštyho, úplnej opak jeskyně, že mu dali studio? azyl?

jeste ale ze byl ultravagant za rohem moji hospody a vraja mohl dat show, kdyz to mel dal, domluvil sem mu odvoz a neprijel

o jeho vztahu s havlem nevim nic, vubec o nem napadla rec a ze jsme o rapu mluvili hodne

jeho texty z tehc lesu o prapuvodni kurve - jeho mame, maji s tim jeho osudem uplne sileny vyznamy a mel fakt zajimavou flow

pak tuny hub a vetsi a vetsi bludy..:/ a pak parno..
    jeho obrazy sou uzasny a hudba jak lehce nasel beat a dal bars z fleku, levou zadni...talent
    chtel sem mu pomoct podat ruku z "normal! sveta, hned ji odmit samo a sel za troskama z ulice, az nedavno me doslo proc sem se vubec snazil
    na show byl ale milej, pokornej, skvelej..a mel supr felaka..kua jak ten si rikal..

baclo nebo jak ten si rikal..takoej divno obyc kluk a dost spolu jeli..

a pak ti nekdo nadhodi track glock a jezdime autem jako prezidenti a zaslouzily djs rikaj ze to je ulet a paradni..:)))

někdy to proklínám proč rap, ale potkat vraju tehdy a vůbec tento večer prostě zářezovej

Vratislav Parikráma
    https://www.youtube.com/watch?v=AycmsRFThVY
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MATT: Jo s Marii jsme byli jeste pred par lety kamaradi, kdyz ji jeste Havel nenatahnul do New Age hoven a byla to strizliva ateistka, tak vydavala naprosto skvely tracky a do ted si s chuti poslechnu treba tenhle: https://on.soundcloud.com/6XIlkToengvMMsTvXV
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    N_I: Tak zrovna Vraja na me spis pusobi jako individualistickej spiritualista. Co vim, tak bydlel kolem pul roku v jeskyni a tam si sam objevil svuj spiritualismus, minimalne svuj vyklad a nabral osobni zkusenosti. Mam za to, ze ho prave nasralo, ze si to chtel Havel uzmout pro sebe, hrat si na guru a mozna vic nez lehce Vraju vykrast. Jinak jsem videl nedavno hroznej rozhovor s Vrajou u toho dementa Dolaka a Vraja tam mluvi zajimave, a o
    I kdyz jsem sam ateista, tak sobne bych si o jeho spiritualite chtel nekdy pokecat. Ale Dolakovi by mel nekdo uz konecne plesknout minimalne zalepaka s rozbehem, aby se probral, neuveritelnej kokot.
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    MATT: Nějak jsem myslel, že jsou to všechno TrashBoyovy pseudonymy a bude tam rapovat jen on, takže jsem si na začátku druhý sloky chvíli klad otázku, jestli je po mrtvici nebo co.
    N_I
    N_I --- ---
    SEKELLE: vraja měl v sektě mámu a díky sektě ho máma nechala umřít na ulici

kdo jinej by měl mít vztah k sektám než on? a hledal stejný magory?

vraja není hraničář...je to člověk kerej měl umřít a neumřel, kdo jiný by měl mít vztah k black metalu

vzpomínka ja rap show v rodný hroudě kdy násilník sedí s jeho partou a jsou rozjetý...jako klasik...v rohu sedí vraja se svou holkou a nic nereknou, da show a zase si jde sednout zpet na zidli

v ultravagantu daval takovy freestyle ktery byl famozni a prehled o rapu a produkci nater...obdobi tuny hub mu svedcilo vic...to parno je peklo..:/
    MATT
    MATT --- ---
    SEKELLE: super dik, nicmene me hledani vylovilo kanal toxikomarie na YT (jsou tam i Suboxony i Přes mojí mrvolu) a pred mesicem vydali toto. chudák holka..

First take (hmyzi stavy text soon2b next)
    https://www.youtube.com/watch?v=UssXFH1KCc0
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: tyhle prozření jsou po vyhoření, a to i cítím z jeho textů, ale je za tím
    hustý je že se mu to stalo vcelku mladýmu ale rap life rap life rap life..:)

vrája tedy docela zajímavá mumla flow...chce jít opět jinudy a hledá- nebo je tím že toho matra je už moc a je jako tyler?

druhej klip je ale konečně jeho oblíbený black metal se vším všudy...

kua vrajo...to dáš! brácho!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MATT: Jasný, on to měl i na YT, ale na starym smazanym profilu, tak tu jest soundcloud :)
    Stream VYSER SI TŘETÍ OKO by Vratislav Parikráma | Listen online for free on SoundCloud
    https://on.soundcloud.com/9zcyndhaahx4sKOQJP
    MATT
    MATT --- ---
    SEKELLE: nemas link na to treti oko, dost blbe se to hleda a skacou na me samy ezokundoviny.. ;))
    MATT
    MATT --- ---
    AKISAN: jasny, me pobavila ta predstava. nasel jsem TK a ten je rocnik 1991.

N_I: tobe prijde, ze vyhorel? me prijde, ze snad trochu dospel a doslo mu, ze party life nejni vsechno. nebo je to jen dalsi velky gesto, jako mel v obdobi s ayahuascou, dela mudroprda v rozhovech a zachvili se bude rozvadet...

----
    konecne jsem se dostal k tomuhle albu, jsem asi v pulce a zatim dobry ;)
    taky jsem poslech toho Dollara, a kdyz to nejni tucka a rapuje o dealovani, tak to taky celkem jde.. ale posloucham to tak na pul, kdyby zas nekdo nesouznil ;))

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    HONZA09: Btw tomu jeho fasounstvim se asi ani nedivim. Co vim tak je to hraničář a jednu dobu si kolem sebe udělal skupinku dalších hraničářů včetně Vratislava a ještě jedný mojí kamarádky. Podívali se na Dr. Sleep a založil si s nima sektičku, kde si hráli na osvícený a co vim tak mu mrdlo a xhtel se stat vudcem ty sekty a pořád jeli Raaaa a to bylo v jeho strizlivym obdobi. Btw myslim, ze se na nej v tu dobu Vratislav nasral a vydal "vyser si treti oko".
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SEKELLE: IMHO ne. Už je way too deep.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    HONZA09: ty woe zase song o tom jak picha moji holku a fetuje s ni peri. Ma tenhle dement songy i o necem jinym?
    N_I
    N_I --- ---
    cole 41
    kučera 34

:))) lol, 30 sec. google

cole teda mohl taky počkat na vyhoření do padesáti, ve 41 sem ještě dělal jinší bordeli..:)))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MATT: no to neni ale tak 15-20 let mezi nima bude, coz je hodne a kor v rapu a zivotnim mindsetiu.
    MATT
    MATT --- ---
    AKISAN: Jamesovi ale neni 70 ;))
    N_I
    N_I --- ---
    ENGUMAZ: dollara od chvíle co sem slyšel historky z backu v crossu nemohu ani cítit tedy bingo
    ovšem v beefu s ektorem sem mu zase mocně fandil :) když jde o kripl fighty.
    ENGUMAZ: tos trefil, proto mám takový příjmení a proto mi facebook hodil tuhle vzpomínku a proto sem jedinej patreon měl na off season. na hřišti mě potkat nechceš.:)

Za černym sklem se leskne modrá karta
    Řídim já vozíčkář Franta
    Fiat Multipla najíždí na tvý lejtka (Au)
    Dneska večer maybe hitnu tvou ségru
    Tvůj felák tvrdí že je levičák
    Mhm, to by mi moh něco dát
    Naběhnu na něj, jak kdyby byl pracák
    Pusť mě domů, zbyde ti spacák
    Za oponou disabled, pak nabíhám na stage jak na staďák
    Nekoukej na můj krk, to neni hrb, to je šutrák
    Propašuju tak CANCEL CULTURE MUSICK na tvůj fesťák
    Proplať mi cesťák

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    I met this bitch standing on the bolck
    Singing doo wah diddy diddy dum diddy doo
    She'll suck on my dick if I buy her a rock
    Doo wah diddy diddy dum diddy doo
    Got the pussy (got the pussy)
    She got jacked (she got jacked)
    Punched her face (punched her face)
    And I took my money back
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ENGUMAZ: Tak bacha. Ze všech těch jmenovanejch lidí měli celostátní zákaz jenom 2 live crew, což logicky znamená, že ostatní se s nima nemůžou vůbec rovnat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam