• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    MARZER: vakuové pytle:))
    MARZER
    MARZER --- ---
    MATT: wow, no a nechtěj ho tedy zavřít, když to věechno takhle hezky vypověděl? a nebo je to jen cap?
    MATT
    MATT --- ---
    dýleřína těžká dřina

Morpheus - Push it to the Limit (OFFICIAL VIDEO)
    https://www.youtube.com/watch?v=HJQmUZvpbZ0
    MATT
    MATT --- ---
    James Cole & Idea feat. Jana Kirschner - HORE (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=wnhkCA8lox4
    N_I
    N_I --- ---
    tohle je tak moc laciný až to bolí...auuu

Brněnskej chábr Erne na Coolinu 360😎A Adéla z ostrova🏝️@erne100cmd @adela.sedova Erne spillnul tea, jak to je v Brně a taky řekl ikdyž vlastně neřekl, jak je na tom loading Alba Krakodeal🐊 KRA ☘️ #...
    https://www.facebook.com/watch?v=1169590048702389
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    HONZA09: Tak to je asi to nejtěžší, co jako hudebník, sportovec etc. musíš rozhodnout. Přiznat si, že to, co celej život považuješ za svojí identitu, je over.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jinak teda bych rád podotknul, že technicky s rapem a flow je IMHO Smack nejdál a jeho přínos a starší věci cením. Proto je to pro mě o to víc smutnej případ a upřímně mě mrzí, že to neuměl v tom nejlepším pověsit na hřebík.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HONZA09: tak Cole zas znovu dehonestoval starsi tvorbu, coz je za me taky shit, ale za me je z tech trech nejdal.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MRKEVREDKEV: neznam ho osobne, ale trochu na me pusobi jako ubreceny dite, kdyz se mu nedari, coz bylo presne videt po neuspechu alba nebo i po tom kurioznim skoku do lidi. Nedava mi to pak moc smysl, kdyz vezmu jak sebevedomej je v lyrics.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MRKEVREDKEV: Jj. S tím Hugem si to trefil. To je taky smutnej případ. Jedinej, kdo se IMHO aspoň trochu snaží nějak srovnat s tím, jak dopadnul a nevypadat u toho jako úplnej klaun, je James Cole.
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    HONZA09: já mám Smacka rád a rozhodně mu neberu prostor na to bejt nekonzistentní v rámci svejch prohlášení. ten místní diss založenej na pár jeho prohlášeních podobnýho rázu mi přijde funny a dost mimo.

je na scéně mega dlouho, vydal hromadu skvělejch fresh alb a za mě je furt aktuální, nestal se z něj meme jako třeba z PSH, Marpa, .... smutnej případ za mě ani z daleka neni, ale teda taky vnímám, že má nějakou krizi (ty pudlíci nebo co to je, by měly bejt děti, to víme všichni, hh) a nebudu se mu proto smát, že je to smutnej případ.

přiznání: mám ho v podobný škatulce jako Huga, prostě jako někoho kdo vyšlapával cestu svýmu sub-žánru a měl (a furt má) na ten žánr vliv.

diskutujme.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Ley Lofaj - Ľaľa Ho! |Official Video|
    https://www.youtube.com/watch?v=sgTnG1ug7H8
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Taky tvrdil, že není rapper, ale umělec nebo nějakou podobnou mrdku. Smack je opravdu smutnej případ.
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    KEIKIN: jsme tady správně v auditku Vysvětli vtip?

(tady je ta pointa, že řiká, že skončil, ale neskončil)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MATT: měl teĎ u nás koncert
    MARZER
    MARZER --- ---
    LAYUP: tohle je pointa toho vtipu, jak kdyby:)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MATT: hlavně je to slávista
    MATT
    MATT --- ---
    MARZER: smek skončil s rapem přeci xd
    MARZER
    MARZER --- ---
    MATT: Smack ne jo?:)
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: bude tam, ale ten už je s tou spartou tak svázanej, že jsem ho ani nezmiňoval..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: jeste chybi Rohony :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam