• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    LAYUP: chapu, ale i o tom jsou dissy, staci vzpomenout na ruzny bars o Afrovi. Co se ty desky tyce, dle.myho ma super podmazy, na to ma furt cuch jak nikdo, Toxxx rapuje dobre, ten klucina, kerej se snazi napodovat ruzny ukviceny polohy ala Playboy Carti je ale doslova utrpeni, takze to kvuli nemu vpodstate nedokazu poslouchat. Zpulky sou to battle rymy, coz mne neva a z druhy spinavy, smradlavy kundy atd atp furt dokola, coz me neba a vlastne me prekvapilo, ze Toxxxe to asi furt bere, nebo nevim. No ma vydat este solovku, snad mi zahoji tohle castecny zklamani. Kdyby si k sobe umrl vybirat mlady neznamy rappery, tak jak umi tahat mlady neznamy beatmakery, bylo by to asi prilis idealni.
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    FIDEL: Hloubku v tom nehledám, ale on v tom očividně vidí něco osobního. Což je zbytečný. Mokráš nebyl ani nějak harsh, místo toho aby si Toxx přiznal, že to je fakt slabota, tak nám zase řekne, že je sto let napřed. No mám skoro opačnej pocit.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Bene vydal ep (pěkný). Je tam i track Vlajky, kde se Lyrik vyslovuje k Palestině/Izraeli a odmítá obě národní vlajky. Myslim, že to rovnítko je trochu mimo (hlavně proto, že Palestina ten stát stále nemá), ale jinak je to na cz/sk poměry vlastně docela příčetný.
    Vlajky
    https://youtu.be/X3aWoT1aXGg?si=hT9TxxxA-ku0QrJl
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Mě to baví, dle mýho se v tom zbytečně rejpete, za takový rozbory to nestojí, o tom ostatně dissy nikdy nebyly (natož ty Hackerovy a všechny byly přitom vpoho i Buze i Nikdysnebyl a dissech SC ani nemluvě - nějakou hloubku bych v tom ale nehledal, proč taky).
    N_I
    N_I --- ---
    MARZER: zmrd co to pošle vyřídit ženskou, kdo mu tohle ještě žere :) vybere na diss duchodce s lahvacem nebo kluka s coming outem :)
    možná byl zmrd když mu bylo dvacet, ale ted je duchodce po mozkovy obrne / show v roxy/ kerej si ale pamatuje pravidla hry
    diss track je i pres vyhrady a ze to zni low, fer cesta
    MARZER
    MARZER --- ---
    LAYUP: Jo to souhlasím, já jen nevím, zda se ta Game nebere moc vážně. Stejně jako se posrat z toho, že někdo udělá track kde řiká, "že jsi špunt prdele celýho česka". Jako já si to poslechl dvakrát, pobavil se a je to. Od Toxxxe ani nečekám víc. Je to zmrd a dělá zmrdství a má na to licenci. To je to co od něj chceme ne?
    Album s tim mentálem je docela slušná sračka, to jsem ani nedoposlouchal, ale to nehodnotím, jen zda se bavím na tracku
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MARZER: za me taky low
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: ja to slysel na streamech a byl trochu zklamanej, ze to nejni cely album/ep a netusil, ze k tomu je i klip.. takze davam lajk az ted ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    N_I: Dlouho jsem ho neposlouchal. :)
    N_I
    N_I --- ---
    HONZA09: to je ale hugův trademark ne:)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MARZER: Šlape? Vždyť to zní, jak po mozkový obrně
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MARZER: Přijde mi, že to akorát schazuje Huga samotnýho. Posrat se z toho, že někdo necení tvý album, od toho jsou kulturní kritiky, shocking. Argument, že musíš rapovat abys to mohl komentovat je ze základní školy, o agismu ani nemluvím.
    MARZER
    MARZER --- ---
    LAYUP: jáj, nekecej že tě to neba. dyk to šlape a viděl jsem tě se smát:)
    N_I
    N_I --- ---
    MARZER: fer, huga spis nemusim, po fajn albu 1000 ale total propadaku na krtu v roxy

cenim ze to dal trackem!!!:)) ikdyz si mysli ze je z budoucnosti? wtf?? a kdo neumi na majku, nemuze mit na rap nazor lol_)

skoda ze to zavajbi vic nez treba ten rimsa, kerej tam zandal uplne neuveritelny bars! a klip ma sic diy, ale uplne vymazlenej na a.rockyho...

klasika jak rika ten yakhsa, negatovni emoce te donuti napsat prispevek:) ne dobrej track kerej se ti libi, pak je ticho
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MARZER: O hovně, nemá to zapotřebí.
    MATT
    MATT --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    Doktor Římsa & čest_zmrdi – Power Ranger
    https://www.youtube.com/watch?v=BhWHuwwczxM
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    POHODAVOLE: to snad ani nejde....to je diss dissu))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PSYKUK: lepsi nez mackas mi hada? :D
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    PSYKUK: za me tez.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam