• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    FIDEL: Vypadá to, že ani jeden z nich není moc nad věcí.
    MATT
    MATT --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    lyrical genius xd

//chtěli jsme čistej profit, už mě nezajíma obrat,
    mam v tom zkušenosti, poznam, když mě chceš obrat//

ASTELONY28 X TADE X #CMD ERNE100 | TRAFIKY [141 STREET VIDEO]
    https://www.youtube.com/watch?v=yevAF-xKkp8
    L4MA
    L4MA --- ---
    FIDEL: okay, zvlastni beef. dik. :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    tak byl to pravek zejo uplnej, nic nebylo, takze jsem to tehdy taky jel, dnes bych nevypich uz spis nic;) jednu věc, na níž je Abdul bych ale vypích, paradoxne ji najdes na Hugove skvely solovce Rok psa;)
    Ela Ela
    https://www.youtube.com/watch?v=MZ1ORmlWdXw
    L4MA
    L4MA --- ---
    FIDEL: neco jsem naklik, ale jsou to uplny sracky. vubec nechapu proc vubec ztracet cas s tim dissit takovyho "umelce". vypich bys neco zasadniho?
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    najdi si na yt Coltcha
    L4MA
    L4MA --- ---
    FIDEL: mohl bych poprosit nejakou relevantni ukazku Abdulovy tvorby? vim hovno, a myslel jsem, ze to je jen nejakej strejda, co to rad posloucha a zvani... :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ale chut na vonavej teplej strudl ted mam
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FIDEL: no hlavne sem si z toho vzal, ze kdyz prisel W518 s boyz pod okno tak k tomu oknu Hugo misto sebe poslal zenu "Lindu" ....coz asi rapperovi moc street credit nezvysi....
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: urcite mu to nepomohlo, ale nejvic jo asi skoncilo jeho povidani do medii o tom, ze letel letadlem a ze zeme je placata;)
    N_I
    N_I --- ---
    FIDEL: no lucasovi to asi vlastne skoncilo karieru ne?

"to jsou uz takovy metainterpretace" - oka, to sem v tom nevidel.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: ja vim, ja bych to asi neresil tak do hloubky, to jsou uz takovy metainterpretace, nebral bych to asi tak vazne, vsak vime, jak ty dissy casto koncej (ze spolu nasledne po naky dobe ty lidi udelaj track;)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    MARZER: je to velmi tajnosnubne, vyznam jsem spise odhadoval no.
    N_I
    N_I --- ---
    FIDEL: jinak nevím, ale diss tracky se dost řešili vždy? a vlastně skoro nejvíc , mi přišlo?,je to přece právě hodně obvyklé, když to rozčísne vody - k tvé poznámce, že to někdo řeší moc.

Imho v mraky debatách se právě točí téma, jak už právě hudbu vlastně nikdo ani moc neřeší obecně a jen to tak lidma protejká...A když už tak jen negativně. Diss track je fakt fer nastroj v dnesni dobe.
    Sám se to snažím hlídat a dávat třeba víc jak 80% obsahu o hudbe, co je pro mě wao, s doporučením, proč, dojem, pocit, pár řádek, štěk a řeším to i live s felas. Spíš v modu co si kdo doporučíme dobrého. Vždy mě to i bavilo. Povídat si o hudbě, poslouchat co se rika v textu a co to v tobe muze nechat, nu

Vzpomínka jak páreček co řešil mezi sebou v tramvaji tema metal a ja sedel za nimi, krasa.
    Typek a jeho holka co mi na bazaru v lete doporucili ty pyra a povidali jsme si asi hodinu.
    MARZER
    MARZER --- ---
    FIDEL: wow, tak já vůbec nevím, co jsem četl, ta slova jsou úplně random. Kdyby použil alespoň gramatiku, tak bych k tomu nepotřeboval Roseckou desku.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    No z teto reakce mi prijde, ze Abdul sice tvrdi, ze je nad veci, ale uplne mi to vskutku neprijde. U spojeni "byt vic propojen se Zdrojem nez ty kdy budes" sem vyprsk smichy. A ze udelal par lepsich songu ve svy dobe nez Hugo, to jako mysli Coltchu? Usmevne. A ten konec znamena, ze taky nahraje diss? To bude jeste prdel:D

HIROSS
    HIROSS --- ---
    MATT: jo ju som videl na tiktoku, dobra je
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: ja ho mel rad, ale tohle me taky neba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam