• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    N_I
    N_I --- ---
    lidé prahnoucí po pozornosti- tenká červená nit současnosti
    fakt nechci nic bagatelizovat ale je to takový koudy ženskýho rapu, otravný je to stejně
    instáč sem díky podobným lidem smazal raděj úplně

flasza...fakt hodnej kluk, ale ten rap a to když vylez...stejně nulová empatie a trochu chápu to nasrání lidí ze vsi na toto chování...

kurde fakt by možná stačilo zafárat....ne?
    MATT
    MATT --- ---
    přijde mi dost prahnoucí po pozornosti... někde měla "zvyšuji si sebevědomí focením selfies".. ;)) ostatně celá sérka je zajímavý pohled do její duše.. https://www.instagram.com/stories/highlights/18110891590577083/

MATT
    MATT --- ---
    ad to "dokaze se nalepit na spravny lidi"

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATT: Jo takhle... :) Já myslel, že to bylo na tý show. Ale stejně to je divný.
    MATT
    MATT --- ---
    HONZA09: bylo to na instáči a tahle možnost ve volbách nebyla ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATT: přišlo mi třeba divný, když nechávala lidi hlasovat, jakej typ tracku má udělat, jestli veselej nebo depresivní

Hodil po ní někdo aspoň kelímek? :)
    MATT
    MATT --- ---
    LACIF: fuj, jakoby vypad z Right Storu a pár ulic vejš..
    LACIF
    LACIF --- ---
    Soud řeší pobodání raperů v centru Prahy - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/soud-praha-7-raperi-pobodani-kopi-money-slim-churaq-clique.A260420_145335_domaci_svm?

Bulvár bulvár bulvár
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Ja ji videl jako predskokanku Denzela Curryho a byla to bida no (zato Denzel byl jeden z nejlepsich rapovejch koncertu, co jsem kdy videl). Ale par flaku z Toxic rodea mam docela rad(asi dva;).
    N_I
    N_I --- ---
    tak na to máme snad právo ne? v našem věku že máme chvíli, chvíle, kdy nás rap dost sere

mě hitnul ten asap rocky...och ruberry...och ta basa v helikopter...a east side sound obcas protocim taky cely...nebo hasana..:) točim to furt...celý, neklikám sem tam

pyra klip zase posun a ti jungies se smradem mam v uchu doted - drogovy vecirek se rozjizdi vsichni se sjizdi..:)))

jako to že máš sdělení ve finále nula je nakonec dobrá prohra..ikdyž máš supr produkci...a jakoby bangere...

ti mermomoc co pustil a vybral vítek z OTK mě hitli že běžím pro desku do polí5, ale to není rap, chápu...ale deska stojí 400kč nekup to..:)
    + děcka nakonec zcení že od toho třeba odejdem.....želví ganja, joe frácek mě taky už neberou co mi nosí do ucha..apod:)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    N_I: Jako jo, jestli něco macho misogynní scéna potřebuje, tak je to víc feministů, ekologů a veganů, s tím zas souhlasím.))

MATT: Mám to úplně stejně, celý to pozoruju vlastně už tak jenom z dálky, ale nadšení mi přináší jiný hudby a scény.
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: nojono, dneska jsem takovej smířlivej, jindy bych jí vyhejtil víc ;)) na mě dost podobně působila tenkrát ve Fuchsu, taková chcíplá, ale to byl tenkrát i Syn, kdoví co se dělo v backstagi.. ;)
    přišlo mi třeba divný, když nechávala lidi hlasovat, jakej typ tracku má udělat, jestli veselej nebo depresivní.. wtf? to asi nebude zrovna odsrdíčka ;))
    taky je taková jiná doba.. zrvona včera jsem si říkal, jak dřív si člověk našel dobrý album a to točil dokola, v poslední době většinu tracků slyšim max jednou.. takovej náhodnej soundtrack života, ňák mě ten rap začíná zas srát ;)) jako třeba ten novej sputnik, dřív mi to přišlo takový pubertálně feťácky vtipný, dneska jen profi traky pro jednodušší kluky (srry)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    N_I: Tak u Kosmose jsem to rozeznal taky až po letech, to je pravda))
    N_I
    N_I --- ---
    LAYUP: tak ty podobné povahy "přísavek" rozeznáváš až po delším čase tak cajk, navíc je to dívka a to máš pak taky zkreslený

pyra
    směju se zmrdům i ženám
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Mně před pár lety našeptala tohle a jsem s tím do teď docela happy, přístup byl profi. Ale má svý démony, byla v léčebně nedávno.

Secret (feat. Arleta) | Oblaka | LTE
    https://lterecords.bandcamp.com/track/secret-feat-arleta
    N_I
    N_I --- ---
    chudák je dnes kde kdo, vlastně

co jsem slyšel v tom rodišti jejím tak ty reference mi nehodili - tuhle holku polituj, fakt není parikráma, ale zase to nechci zlehčovat a vím prd...
    mě úplně odrovnala špatnost její show v tý roxy s marií pravda, to bylo tak otřesný že to ani ty tits nezachránili...au
    ještě že můj dj je raveboy a ten má jen pupek ted:)

ty rozhovory co všechny má jsou čistá bolest a zvyšují mojí nulovou empatii
    navíc mám dojem že je stejná přísavka na ty "správný" jako kosmos, tuhle vlastnost lidí mám fakt děsně nerad
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: FIDEL: Arletu jsem chytil nekdy zezacatku, tenkrat zaujala vyberem atypickejch beatu a neobvyklejma lyrics, takovej ten intošskej rap (tady, tady: 2020), pak asi začla felit s kultem a edovim synem, track s toxxem, pisnicky na radiu 1, ale co jsem videl na zivo, tak nic moc. pak uz nevim. minulej tejden jsem si pusil toxic rodeo a rnb s berlinem a vlastne docela vpohode. neco takovy temnoty, neco country, ktery mi prijde, ze ji docela slusi, texty o stavech a poruchach, neco ego, neco naopak down, asi je fakt chudak nahoru dolu.
    KOMARIUS
    KOMARIUS --- ---
    Mega M x Dollar Prince - Respect (Official Video) prod. gmm production
    https://www.youtube.com/watch?v=Ut0vsKSPMFA
    HIROSS
    HIROSS --- ---
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Fobia dnes.konecne vypustil to dlouho avizovane album Evangelion.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam