• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MARZER: No, jediný, co na něj má, je, že je starej. Což je teda strašně přízemní.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    MARZER: nevim, zda se respektujou,.ale.Hugo ma.pravdu,.kdyz tam rapujey ze curaci okopcili SC styl a jen k tomu pridali svy fašo dylossky manyry...
    MARZER
    MARZER --- ---
    Mě příjde, že se oba navzájem respekjtujou. Vůbec bych se nedivil, kdyby spolu nakonec udělali track. Trochu mi přijde že Toxxx míří ty dissy na Possse skrz Páva, protože Posse je sračka. Páv a Naume jsou jediný relevantní z party smažek. A Páv ty dissy má taky velmi citlivý, protože Toxxxe respektuje. Tedy alespoň za mě to tak je.
    DUB
    DUB --- ---
    Ten posserpussy track je nahodou luxusni, toxxx jede schvalne tu pava flow a dela to fakt dobre. I punchlines tam ma dobry. Nechapu ze to tu hatujete ze to je napicu.
    KOMARIUS
    KOMARIUS --- ---
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    a mohli bychom dat pls do zahlavi, ze Honza09 nema rad Toxxe, at to nemusi furt pripominat?
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    N_I: jj, to je extrem, jsem se tlemil.
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    L4MA: za me dobry tyjo. takze ted cekani na Pava, okk.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Mě by zajímalo jestli to je TOXXXovi jedno a nebo už to ani nepozná, že ten jeho rap stojí hovno.
    L4MA
    L4MA --- ---
    MRKEVREDKEV: ty jo, tak tohle hugo celkem nedava... :)

Hugo Toxxx - POSSERP**SY - OGPav diss (ig reupload)
    https://www.youtube.com/shorts/-bNqMQHG0_I
    N_I
    N_I --- ---
    MRKEVREDKEV: Posadit Toxxxe do čekárny jako infaltivniho dědka je strop dopíči

:)))
    L4MA
    L4MA --- ---
    MRKEVREDKEV: a Number one vzeslo z neceho konkretniho, nebo je to jen tak random?
    L4MA
    L4MA --- ---
    MRKEVREDKEV: co, kdo? link prosim.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Každopádně klid. Kdyby mělo jít do tuhýho, tak to za Toxxxe vyřeší manželka. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    je to na těsno, ještě furt nikdo nikomu nezvoní pod barákem.

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    MRKEVREDKEV: (to co nahral Pav)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    omg tak co ten beef Hugo vs Pav? ja si zatim vyjimecne (a trochu pokrytecky, lol) nejsem schopnej vybrat stranu. Pav samozrejme miri mimo svoji ligu, Hugo je OG, ale to co nahral po Toxxxove reakci mi prijde velmi hard. jsem zvedavej, kam se to posune.

muj hot take: urcite si nemyslim, ze by to melo dopadnout tak, ze jeden nebo druhej skonci jak Lucas, soucasne mam trochu pocit, ze se tu trochu hraje ne uplne malem zapas o Toxxovu relevanci pro gen Z. Toxx muze imo ztratit vic nez Pav.
    ESPINOZINO
    ESPINOZINO --- ---
    AKCE Claviq v presove
    [Claviq @ we_Ganek]

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam