• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    N_I: No konečně kauza, která není trapná, ale real. Rappeři mluví sprostě před dětma.
    MATT
    MATT --- ---
    takovej typek toci o rapu.. ;)

(@pisuesej) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/pisuesej/

Instagram
    https://www.instagram.com/p/DYej7v7sZkE/
    N_I
    N_I --- ---
    v pátek vyvolal největší rozruch český rapper Nik Tendo, ten je známý tím, že pro sprostý výraz nejde daleko. To potvrdil i při svém vystoupení na pardubickém Majálesu ještě před 20. hodinou, kdy na akci bylo ještě dost dětí. Nejen jejich rodiče kroutili hlavami nad jeho vulgárním slovníkem.

Zdroj: https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/koncert-festival-pardubicky-majales-2026.A260518_094628_pardubice-zpravy_lank
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DUB: Ale jako jestli Ti to přijde jako dobrá flow, tak tomu klidně můžeme říkat i boom bap. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DUB: Tvl. Ten beat není boom bap. :)
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    DUB: přesně tak, první část je taková silně wtf, trochu jako ze základní školy, druhá už dobrá.
    nejvíc mě překvapilo že tam má snad víc rýmů než za posledních 10 let tvorby, asi kvůli tomu beatu, je to spíš takový supercroo styl
    DUB
    DUB --- ---
    muj nazor je ze tohle sem fakt necekal asi jako vetsina z nas. prvni sloka nic moc, druha sloka je lepsi, uz tam ty bars davaj smysl, narazi na to jak to fetactvi pritahuje lidi, kteri o drogach nic nevi a tim ze to poslouchaj se cejtet ze jsou in dnesni dobe, dobra punch s tim durdenem, facts. ale celkove je to fakt hodne slaby, ale nesouhlasim s vama, ze zni jak senilni dedek a zkurvil ten beat, rapovat do tehle boom bapu je podle me mnohem tezsi nez do trapu, dava dobrou flow a zni to dobre, je sou z toho cejtit skills, narozdil od takovyho slabikare co dal pav v tom talibanu.
    cekal bych ze vyda jeste neco hustyho.. teda doufam :)
    btw tyhle dissy s refrenem sou stejne porad takovy divny, poprve sem si to rek u mgk - rap devil, kdy do dissu dal refren :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MRKEVREDKEV: mne ti to prijde docela krkolomny, ale reakce Toxxe jeste horsi..
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Teď by ještě mohl někdo vypnout Smacka. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hugo Toyyy funeral
    N_I
    N_I --- ---
    stárnutí bílých heterotoxxuálních mužů nejen v přežrané evropě je vůbec téma, jak to zvládnout s gracií:))?
    zde to nevyšlo vůbec, těžký je bejt starej a neumět nic jinýho než rap / kerej mu teda taky nejde viz ta roxy /
    a mít kolem sebe lidi co ti furt nemyslně tlačí že máš kredit a jsi vlastně dobrej...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    N_I: Toxxx si myslí, že zandal jak 2 Pac, přitom zní jak senilní zoofil.
    N_I
    N_I --- ---
    HONZA09: to jsi dobrej ,asi to mělo jakoby ty mladý vychovat,nevím, mě to teda nachytalo, track 2-packa neznám ale 2 pac v tom tracku origo rapuje nějak líp..:))) líp to zní..:))....
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    HONZA09: Přesně, Páv mu naložil a ani k tomu nepotřeboval žádný skills.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tomu Toxxxovi už muselo dočista mrdnout. Jakoby nestačilo, že ho v tom minulým disstracku Páv totálně zničil, ale on se ještě pohřbí sám tím, že zkurví Hit em up. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Sorry jako

2Pac - Hit 'Em Up (Dirty) (Music Video) HD
    https://youtu.be/41qC3w3UUkU?is=ukGXWcxmBTm6aXU9
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    FIDEL: V půlce jsem to vypnul. Nuda.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    N_I: 2 Pac se otáčí v hrobě.

Asi si myslel, že když přerapuje nejlegendárnější disstrack v hip hopový historii tak bude působit méně jako senilní důchodce. Akorát že vůbec. :) Spíš než jako 2 Pac zní jak po infarktu.
    MARZER
    MARZER --- ---
    FIDEL: shit, já doufal že vydá nějakou vraždu. Tohle né:/ shit, ani jsem to nedoposlouchal. No co už, promarněná šance. GG
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam