• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    N_I
    N_I --- ---
    nedivím se, že se bojí někdo něco napsat, ale píseň by to už možná sneslo, nevím, bububu

BUBUBU
    https://www.youtube.com/watch?v=CvrBUpGST4I
    N_I
    N_I --- ---
    na vandraka..my prineseme strees
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    FIDEL: Je jedno co máš na sobě, když si bílej :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Chvili jsem myslel, ze jsem v klubu Kadrovaci a modni policie ceskeho rapu;)
    MATT
    MATT --- ---
    nevim, rohonymu uz verim jen ten zasnenej pohled u piva s cigarem ;) nejdriv artovej pozer z avu, pak maskot pro spartany, to je na me trochu siroky rozkroceni, kdyby to byl apson hipstr z letny ;) na ideau mi skoro nejvic sedi ta role neviditelnyho sound designera nekde ve studiu. nejvic me asi potesil, kdyz jsem zaregistroval tu jeho triphopovou polohu treba s katarziou. jako ted vylit s jamesem, ale to snad zas rychle opadne. nadruhou stranu si to po tech letech asi uz zaslouzil. mam rad i co delal kdysi s fattem..

IDEAFATTE - Česko
    https://www.youtube.com/watch?v=vitde3Ntdwg

IDEAFATTE MIXTAPE PLUS 2010
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HONZA09:
    :D Sama Doma a promo na Sunar za 3-2-1 a Bojovnice strhá Instagram skrze 126955..videí z Pařížský (kocík Vitón garantován) .

No a až to nebude plastový tak z něj IMO bude naprosto ultimátní exemplář podpantofláka.
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: +jenže tím co zde píšu neřikám že necením jeho label voe a píli..:)

řekl jsem že má příšerný hadry a je ho všude nějak po kokot..u mě na obrazovce leze furt někde..opněkud..:)

kult je podle mě na hraně, co se i šušká...navenek to zatím zvládá, ale stále budu fandit těm co na to flusnou a vypadnou do piče...z celýho toho kolotoče...

rohony byl a je jantar co se chtěl nechat použít...jen maj podobnej kukuč..:))) nic víc!
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: já se nezlobím, jen se divím, protože mi přijde, že takový hodnoty bys normálně taky cenil.

S Glebem max souhlas, ale s Kultem by to dle mě taky nic neudělalo. Je to dle mě slušnej skromnej člověk s ohromným talentem a už takhle jezdí dost a je dost veřejně vidět.

Rohony byl sice undroš ale od začátku promyšlený s managerem. To ti nepřijde zvláštní? Podle mě i to album Superfly bylo takhle předem promyšlený. Jinak já mu samo přeju úspěch, ale za mě to bylo moc rychlý a tímhle stylem si zavřel dveře u většiny relevantních interpretů, takže mu zůstal jen ten Mišík 😀
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: to já vůbec nerozporuju ale vůbec!!!!!! lilie a píli

kua rap je ale trochu vo nepíli taky....na vandráka ne...:),tak ne...

já strašně hltám ten benefit stream páva a furt chčiju z tý energie a raw flow jakoby bez makání...a přál bych spíš tuhle cestu smradovi než ideovi..ale inu ale

třeba zamaká ještě na tom swagu:)
    na mě ted jen docela casto vyskakoval a furt tak joudně...proto příměr k v518, tak se už nezlob..:)))

u mě třeba rohony v under docela makal a přál sem mu taky at je tam kde chce bejt....ale inu ale..:)))

čísla jasný, ale co by s kultem udělalo jet shows jako gleb...nevím...ten mě přijde že to prostě ustál fakt supr všechno
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: to není o stylu, ale celkově o průběhu. Ten člověk dělal label, když z toho měl hovno. Jako jeden z mála dělal desky, když na ně ostatni srali a pravděpodobně z nich měl taky hovno. Po celou dobu na sobě maká. Mě dřív tahal za uši, ale dokázal se neskutečně zlepšit a kromě toho začal sám dělat beaty, což je to nejlepší, když se dostaneš na takovou úroveň. Po celou dobu pomáhá dalším lidem a to i mimo label. Ve finále když to tak vezmeš, tak jako třešnička na dortu je, že mu to v labelu vyšlo až jako poslednímu po úspěchu ostatních. O plno věcech se můžeš bavit na základě pocitů, což se těžko měří, ale tu je jasně vidět obrovská píle a hodně dlouhá cesta z ničeho někam. Mně ti to teda přijde čistý jak lilije vole 😀

Pro mě je důležitý, aby to hlavně fungovalo u mě a čísla neřeším.
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: zkusím dík, ale víš že idea jede víc to tvýho boombapu a tam já nejsem doma moc, ale vyzkoušim...

kult gleba nepřekonal, na solo koncert by asi ty ledárny kult ještě neutrh...ještě tam uplně neni
    navíc u kulta to ani nejde aby ty texty a mesiž ještě fungovala...
    už tak sem prudil tehdy jak hrál na votvíráku co co kua šlo..:))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: tohle dokážu pochopit, ale i tak to z něj nedělá někoho jinýho. Já byl na jejich labelovym večeru před X lety v Lucerně a bylo to dokonalý, jak jim to spolu fungovalo. Každej jinej, ale ta magie mezi nima byla neskutečná. Poslechni schválně akta X.

Jako srovnání s Glebem zvládne akorát Kult, kterej ho překonal 😀
    MARZER
    MARZER --- ---
    HONZA09: já sem skalní, takže spoko. Ale vzhledem k tvému hejtu, to asi nedáš no
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: mě nepotěšila ta jejich show na tom slavíku a ted na tom garantovi.. mno promiň, hadrů si u rapers všímám taky ale gleb je prostě jen jeden a k tomu to nerdí stajlo sedí...idea vypadá jako úplnej trouba..:) pokaždý:)

dumám že prodám to down for life...proč sem to vůbec kupoval..:)))

asi taky stárnu a ta pruda není co bejvala, souhlas..:(((
    asi málo poslouchám jamaica fussball..:(
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: tyvle a ještě řešit oblečení. Co je to s tebou? Sry ale už nějakou dobu si říkám, že jsi dřív uměl daleko líp prudit 😂
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: tak jest...možná maj s rohonym jen ten kukuč podobnej..:) :)))) jéééé už nééé:))

já bych ideovi přál at má víc klid v labelu a třeba víc šušní..co mu nepřeju ani nám, je jeho oblečení:))
    rap mi přijde cool hlavně live...má prima hlas...a vždy má supr texty
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: v klidu, mě to jen od tebe překvapuje, protože tu cestu má dost dlouhou a to že třeba úplně skvěle nerapuje neznamená, že to není srdcař, kterej pomohl a pomáhá plno lidem a vymakal se do doby, kdy kromě labelu dělá i super beaty. Rohony se stal známej ze dne na den po pár letech. To je úplně jinej svět oproti Ideovi.
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: tak jest....já ti do něj prudit už nebudu tak jo...

/ ikdyž nemá swag a je to takovej jouda - ale je fajn že se asi dostal kam chtěl /

třeba to ustojí jako ten gleb nebo samuel...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: Cole má za sebou Rohony mood už několikrát vole 😀
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: ted na tom videu toho garanta mu to neslušelo úplně stejně:)))

proboha at se mu daří, hlavně at mu z toho nehoukne jak to bývá zvykem...

např. LVMEN ihned po andělech ihned odmítli tutu bookingy a jeli si svý dva benefity a říkali že jim to tam vůbec neudělalo dobře, idea se myslím lehce tetelí..a cole ted musi chodit jako rohony :)

sem furt víc a víc břeh lvmen a bonus voe....:) sorry ako
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam