• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    MATT
    MATT --- ---
    LACIF: LACIF: ale prijdou mi to jako jmena na ktery prijdou lidi
    LACIF
    LACIF --- ---
    MATT: Celej ten leták a ty jména jsou úplně mimo
    To by ani NI nebookoval
    LACIF
    LACIF --- ---
    MATT: Tvl jako Ben ti přijde jako hip-hop?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: tyvle nebylo ti toho kluka lito? Vzdyt byl chudak uplne odepsanej.

Nejlepsi podcast je zatim za me Excalibur.
    JUNIORGOTHAJ
    JUNIORGOTHAJ --- ---
    FIDEL: To spis ještě tahal kačera…
    MATT
    MATT --- ---
    bych se si priklonil k ty N_Iho tezi, ze fotriku poslouchajicich poctivej hiphop a ochotnejch jen na dvoudeni festak proste uz tolik neni..

tohle imho fungovat bude:

HOME | Hot Springs Festival Karlovy Vary
    https://www.hotsprings.cz/

LINEUP
    BIG OPEN AIR
    21.08.2026
    22:00 YZOMANDIAS & NIK TENDO
    20:00 BEN CRISTOVAO
    18:00 LOUDZ1
    16:30 ANNET X
    15:00 KOJO

nebo..

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: tak to jsem zvedavej, ale mel tam i Kubelika..
    MATT
    MATT --- ---
    btw: bude Young Havel v omarshow ;)) https://www.instagram.com/reels/DcS1V_DOhQM/
    MATT
    MATT --- ---
    ..ale divim, se, ze tam mel tak malo ceskejch jmen. bych si myslel, ze na ne lidi docela chodej. to meli tak velky oci a chteli udelat velkej festak plnej zahranicnich jmen? nebo je HHK tak zprofanovanej, ze jim m+, posse neprijednou? nebo chteli striktni hip hop? to nakonec dorazi vic lidi dneska na stvanici na Dusana Vlka?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: slysel jsem to jmeno prvne, jdu se zahrabat. Jestli je to takhle, tak pak moc nechapu Affra, ze s nim spolupracuje.

MATT: ne to je David z Luxoru, na kteryho je spoleh :)
    LACIF
    LACIF --- ---
    MATT: Jahrider?
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: N_I: malinik je stejnej clovek jako jahodak?
    LACIF
    LACIF --- ---
    N_I: Tvl další píčovina
    Na jednu stranu děláš free
    Na druhou stranu rukas, ze než si koupíš ticket, tak projedeš ARES
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: jeste si musis vzit druhej stan, abys me kam chodit srat. to je jediná informace, kterou mam s hiphop kempem zafixovanou ;)))
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Čekat cokoliv férovýho od Babse se opět ukázalo jako velmi naivní. Já jenom nechápu, že si napíše takhle přestřelenej line up a nevypočítáš si návštěvnost a do posledního dne doufáš? Hodně podezřelý.
    HSK
    HSK --- ---
    Zajímavé je ovšem tohle https://www.hiphopkemp.cz/legal/reklamacni-rad
    Jestli tomu rozumím dobře, tak pokud pořadatel akci zruší a zákazník již vstupenku obdržel, tak mu vstupné nevrací.
    "Dojde-li ze strany pořadatele k úplnému zrušení Akce, přičemž zákazník, který v prodejní síti COSMO PRODUCTION s.r.o. již vstupenku na tuto Akci řádně zaplatil, tuto vstupenku dosud nepřevzal nebo mu nebyla z COSMO PRODUCTION s.r.o. dosud odeslána, bude tomuto zákazníkovi s výhradou ustanovení předchozího bodu vstupné vráceno prostřednictvím jeho platební karty, kterou vstupenku zaplatil, nebo na účet, ze kterého společnost COSMO PRODUCTION s.r.o. platbu za vstupenku obdržela"
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Kazdopadne jsem koukal na toho Malinika a ma tam docela dost likvidaci, tak se vlastne asi ani neni cemu divit. Je zajimavy, ze takovy lidi muzou furt podnikat.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    HONZA09: vsak v ty dobe taky s naboznou uctou poslouchal SC:)
    LACIF
    LACIF --- ---
    N_I: Tvl ty se prezentuješ jako totální underground emopunkcountry kterej chápe, že prostě kemp neni, protože se prezentujes jako … proste je vpohode vypičovat fanoušky a poslat doprdele kapely, co sem letej..
    Na tebou prezentovaným mejdanu jsem byl jednou a bylo to víc chcíplý než tenhle kemp
    LACIF
    LACIF --- ---
    Ale hlavni point je jinde. Den před cesťákem, kterej se chlubí “největší, navazujem” je tam šest Toyoty a ani jedna stage…
    Asi mas nějaký zkušenosti kdyz jsi stavěl ty svy emohippiepunk veci. Ze i mnohem mensi vec se začíná 5 dnu předem. Jeste kdyz nemáš na co navázat po roce a vse je novy.
    Takze TUNEL.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já bych třeba na HHK jel, kdyby bookli Biggieho.

It was all a fever dream
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam