• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Podobne nemyslny analogie akorat prozrazuji lenost v mysleni, to fakt nema cenu, na to se cloveku nechce ani reagovat.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Míč Bro III je taky dost hard.
    N_I
    N_I --- ---
    LAYUP: nevim co vic staryho a tradicniho je na svete nad modre hory..

zajimavy zkratky a zmateni.. fer
    N_I
    N_I --- ---
    LAYUP: naprosto kecas, bavi me novy asap rocky, nebo big boy fm nebo samey....v necem tradicni hraci a skills...

kazdej se to boji rict jako tomu travovi? ze to je dost tuzka, tupa...
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Teď jsem slyšel na R1 tohle a z toho předškolního frázování se mi kroutí nohy, Anki má fakt úspěch?

BARIEL x ANKI - První společný léto (Official video)
    https://www.youtube.com/watch?v=2amqEoDHVeI
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    N_I: Tak tebe nebaví nic zajetýho, hledáš alternativy, což je okay, já ten alternativní rap, co taháš na Speedstop třeba nedávám, ale o rozdílnosti našich vkusů víme dlouhodobě. Přijde mi úplně zbytečný tu srovnávat 20yo kids s 40yo borcem, k čemu to je. Neznám nikoho, kdo by řekl, že Toxx neumí rapovat, na to ho známe dost dlouho.
    N_I
    N_I --- ---
    toxx je takovej dj trava rapu
    N_I
    N_I --- ---
    a co se vice flow tohle ma.dobre v merku c. prince na tej novej desce...

ano je to jina hra....coz vyuzil taky ten pav..a vyuzil to dobre
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    FIDEL: Spiral něco napsat umí, u Sorse mám pochybnosti. Nicméně nikdy bych je nedal na stejnej level s Toxxem, to je jiná hra.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Dle myho o necem svedci uz to, ze to zkratka neni deska na prvni poslech, ale ja jsem troglodyt, kterymu na spotify vyslo, ze je mu 17 (tolik k memu rapovemu boomerstvi, vzdyt ja posloucham jen yangstaz z celyho sveta;)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: to se divim, ja na nej mel teda podobnej nazor, ze me naposled bavil asi rok psa nebo co to bylo a tohle mi prijde hodne fresh.
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: proklikal sem to...nechytlo me to ani trochu....dam tomu jeste jeden sanc...teda
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: kazdej z nich ma doslova jednu polohu, stejne jako Bulhar, esli ti to staci, nic proti. Ja cenim jejich vtipy, tim to ale konci;)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: slysel si to posledni album? :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: no nevim s touhle originalni deskou, ktera se vymyka veskery mistni produkci, to uplne na pohreb nevidim, ale ja nedam na ty drby asi tolik co ty;)
    N_I
    N_I --- ---
    FIDEL: videl jsem ho 3x...a stories o jeho marnosti live leti napric. svetem......

tak jako pyra zandali show asi tak o milion plus level kalby.....technika netechnika...ja do skoly na rap nechodil jak se to spravne ma a musi....

toxx je relevantni pro cca 100 boomeru co vajbili suprkru a jaky to bylo kdysi....jinak pavuv pohreb naprosto na miste...
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    FIDEL: resp jedinej, kdo tam rapoval byl Jarda;)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: jenze tys ho videl jednou a omilas to furt dokola;). Ja ho videl xkrat, kdy strcil do kapsy vetsinu lidi, co tu rapuje, tak ja ti nejak nevim. Ale tobe prijde, ze umej rapovat i pyraboyz a sorry, ja strasnejsi techniku slysel snad jen u opaku dissu, coz jsem nikdy za rap nepovazoval;)
    N_I
    N_I --- ---
    LAYUP: takze opravdu duchod;)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    A pokud to chápu, tak je to asi sober deska? V tom možná bude i trochu ten rozdíl. Má tam třeba i jednu dost existenciální věc o smrti a přemýšlení o tom jak se ti krátí čas, a není to vůbec patetický, dost s nadhledem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam