• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) přesah do reggae či R'n'B povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

klipy, nebo aspon inteprety, posílejte jako jednotlivé příspěvky (pro následné +/- ostatních uživatelů)

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: no proč se mažu? páč přijde fidel že kádruju

a páč vole, je to vážně mělký....jako toxx sám:)

ale zase tyhle kočkovačky k rapu i 23 teda vždy nějak patřili ikdyž nechcem..

kedy se prestanete brat tak vazne.??

normal artist? this is disaster..:)))../ celou debatu zde se usmivam na zmrda...to je mi taky lito..:)/úú

van Gogh
    https://www.youtube.com/watch?v=qPkNW8qU9l4
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: viď, chci napsat, že osočování mi zde přijde zbytečné, ale pak mi dojde, že jsem to právě udělal..
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: vole, ale ja pak musim premejslet, esli se teda taky nemam smazat, kdyz najednou zmizi to, na co reaguju, beres si nas za rukojmi;)
    N_I
    N_I --- ---
    jo zábava po tom mazání je taky ta, jak se to celý uvede v chaos:)

ale lidé dnes chtějí jasná a tradiční řešení...rozumim..:)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    cece tak bud je ti to "docela jedno" nnebo je ti to "moc lito", si vyber;)
    N_I:
    N_I:
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Jj, to jsem si vsiml, tak ja se s tim nejak srovnam, ale je to skoda pro tu "debatu", ktera se zde ma vest a obcas i vede.
    N_I
    N_I --- ---
    FIDEL: je mi líto že bys něco čekal, něco tradičního a nedostává se ti to...moc líto
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: tvl si ukrivdenej jak ten toxxx, proto te tak triggeruje ;))
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    ja bych byl cece naopak rad, aby zde tve prispevky zustavaly. Tomu s jakym zapalem a zanicenim je pises, to nasledne smazani vubec nesvedci. a za Wondera se omlouvam, obcas se proste v tom tvem slovosledu ztratim a to, ze to pak smazes, tomu taky zrovna nepomaha. kazdopadne kdyz clovek pise tak silna vyjadreni, jako ze nekdo je nejvic real a nekdo jinej zas vubec neni (cekal bych tuhle kategorii tedy od nekoho, kom je 15 a ne 50), nekdo ma jen hovna v hudbe, druhej zas zlato, tak si za tim aspon budes stat, ale to bych chtel asi mnoho...
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    N_I: jedinej, kdo se tu totálně vytriggoval nad Toxxem, jsi ty..
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    FIDEL: on je hlavně strašnej tribalista, nechápe, že hudba není sport nebo politika, nemusíš si vybrat team nebo stranu. můžu si poslechnout Toxxe a pak klidně Pyra, rouhání.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    uznej, ze kdyz smazes prispevek, kde pises, ze jsi umlcovan, tak to je skutecne kuriozni (zvlaste, kdyz te nikdo neumlcuje a jen s tebou obcac nekdo nesouhlasi, coz se tak v zivote obcas deje no).
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    a muzes nam tedy odpovedet na to, proc ty sve prispevky mazes, nebo nemuzes?
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    ok, ale proc to hele mazes? to si za tim nestojis, smazal si i tu recenzi na Huga, proc to sem teda vubec pises? ma to nejaky hlubsi smysl, jenz nam vsem unika?
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Vy si teda jedete. Škoda těch Bícovejch příspěvků ze včerejška. Zlatým hřebem bylo zjištění, že Hugo v tracku Tlumič okopčil flow Boy Wondera, tím by se i Jedlee jistě rád pobavil, zvláště když si uvědomíme, že ta jeho specifická flow i dikce velmi úzce souvisí s trnavštinou, která je zas vyhrocenou podobou západoslovenského dialektu, takže se mu nepodobá – a vlastně ani nemůže – skoro nikdo kromě Turba T a Toruly (doporučuji staré věci Turboo Boost Riders, naprostý trnavský originál a navíc zcela crazy texty bez hlubšího smyslu a přesto parádní;). Stejně tak je škoda, že Bíca smazal včerejší ukřivděný povzdech, že on zde nemá právo projevit názor a kádruje, aby sám sebe následně smazal. Chápete to někdo? Doslova nikdo ti nic nezakazuje, ani tě nijak necenzuruje, jen ti občas někdo napíše, že s tebou vůbec nesouhlasí, ty si opakovaně stěžuješ, že jsi umlčován a pak na sobě tu cenzuru provedeš sám? To je nějaká nová forma sebehany? Nejvíc je mi líto těch rapperů, kterých se tu Bíca tímhle dětsky ukřivděným způsobem zastává – to je fakt medvědí služba, chudáci kluci.
    N_I
    N_I --- ---
    vytrigrovat te neni zadna vyhra
    je to jako hladit psa co lina
    N_I
    N_I --- ---
    LAYUP: chtěl jsem labella, ale dal zobrazeno...

:"
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    N_I: no vidíš a já zas nedávám Cringe Prince, působí to na mě jak dalši Mutanti.. každej máme to svý.
    N_I
    N_I --- ---
    JUNIORGOTHAJ: to se fakt nedá....:)))

POSLUCHÁČI NA LINKE SKIT
    https://youtu.be/QeKdy8k8KUA?t=34
    MATT
    MATT --- ---
    LAYUP: ale to je vsechno v jednom tracku (Alert), ne? zbytek je buď diss na nejmenovanou osobu nebo namlouvani toho jak je dobrej
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATT:

Starí raperi nervózni z mladých
    Lebo cítia, že aj tí najhorší im šlapú na krk

Tohle by klidně mohli do záhlaví :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam