_KACZENKA_: Jojo, to opravdu chápu. Nám bio otec sice platí, ale to je v podstatě tak asi všechno, v čem funguje. Nemá ani ponětí, kde mám malá školku, letos v podstatě zazdil i Vánoce a následně její narozeniny... nebyl na tom prý psychicky dobře. Tomu i docela věřím, ale prostě z toho vyplývá, že jako otec nezvládá fungovat.
A ono to u toho úniku mimo civilizaci sice je otázka fin. prostředků, ale ne zase až tolik, jak by se mohlo zdát. Taky jsem tou dobou byla na rodičáku a z Afriky se kvůli zoufale špatnémi internetovému připojení moc pracovat nedalo. Ale drahé je se tam dostat... letenka. Tři měsíce pak jsou dost na to, aby se ty náklady vrátily, protože jsme neplatila žádný nájem, jídlo stojí fakt málo a vlastně tam člověk nic jiného nepotřebuje. Takže otázka fin. srostředků je to v té první chvíli. Spíš je to otázka té možnosti. Člověk nemůže jet s malým děckem jen tak někam do Afriky. Já měla možnost jet na prověřené místo, kde bylo zázemí a byla jsem pozvána. V tom jsme měla fakt štěstí.