Moc vám dekuju za podporu.
Ono by to stejnak nešlo, jeho otec už nekomunikuje vůbec, a bez funkční spolupráce bych takhle malý dítě k němu dát nemohla.
Naštěstí jsme tenhle týden rozjely s holkama u nás na vsi svoji malou školku (jsme tu sousedská komunita přistěhovalců z mesta, je tu i dost rodin co žijou v maringotkách).
Tak jsem měla pár dopoledni volno, a vneslo nám to do života novej rozměr. Oběma nám to dost svědčí, že nejsme pořád spolu.
Tak já to teda dám:)
Chci si i najít práci z domova na pár hodin týdně, mít víc peněz mi určitě taky dá lepší pocit.
Tak fakt díky, jste (jsme) tu dobrá banda:)
PIDALA: btw., ja jsem mu před měsícem fakt pěsti dala. Už nebylo jak na jeho aroganci líp reagovat.
Teď jsem se rozhodla začít s terapií traumatu, Somatic experiencing, a vyléčit se z toho, co se mi stalo v těhotenství. A pak uvidím co bude, jestli se budu umět stát tak trochu Dalajlámou a mít dost nadhledu, laskavosti a shovívavosti, abych s ním ještě mohla nějak slušne jednat. Já to dost vnímám, že odpuštění mi přinese uzasnou vnitřní svobodu a fakt se mi ulevi, ale v současný době to teda nedokážu.