NYA: Nene! Dala? :D To mě tak něja poťouchle těší... já se na pořádný pravý hák připravovala dlouho... dokonce jsme kvůli tomu začala chodit ještě na krav magu, protože můj fitbox se mi nezdál technicky dostačující... Mno a na krav maze jsem potkala svého trenéra a současného partnera :D Take mě to přešlo a při osobním setkání s tatínkem jsem pak byla už pěkně vytřískaná a vyklidněná... ale občas mě ještě zamrzí, že tomu nakonec unikl :D
Někdy jsou slova prostě zbytečná, no....
Trauma z těhotenství... musím říct, že jsme si dlouho nepřipouštěla, že z toho druhého jsme si trauma taky odnesla... ale asi je potřeba smířit se s tím, že i kdyby ti chlapi chtěli, nikdy nepochopí, co to pro ženskou v tomhle období je za psychickou zátěž a stres, protože ty hormony, strach, psychické a tělesné změny... to prostě pochopit nemůžou. Nikdy si plně neuvědomí, jak moc hnusně se vůči nám v tu chvíli chovali... smířit se s tím a nehledat nějakou spravedlnost je asi jediné co s tím můžeme dělat :) Mně ještě hřeje to vědomí, že čas je v tomhle trpělivý, ale spravedlivý... vrátí se jim to v jiné formě, i když nejspíš až za mnoho let, kdy už my budeme nejspíš v klidu, spokojené, hrdé na to že jsme to zvládly ;)