• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERNyx slaví 20 let!!!
    V rámci oslavy 20 let Nyxu jsme pro vás u Bastard.cz zařídili možnost koupit si trička a hrnky. Můžete začít předobjednávat!
    Tričko vzešlé z místní soutěže se tiskne sítem, starší motivy (a jako bonus jeden alternativní) můžete mít také a to s digitálním potiskem. Je možné objednat si i polo tričko s logem Nyxu.



    Jaký je harmonogram?
    8. 2.
    • Můžete začít předobjednávat.
    • Do výroby jde 60 plecháčků, 100 velkých hrnků a 70 espresso šálků
    15. 2.
    • Uzavírají se předobjednávky na trička a polokošile se sítotiskovým motivem NYX 20 let
    • Bastard začíná odesílat první objednávky, ve kterých jsou pouze trička s digi-potiskem
    22. 2.
    • Bastard začíná odesílat objednávky, ve kterých jsou hrnky
    1. 3.
    • Bastard začíná odesílat i objednávky, ve kterých jsou trička a polokošile se sítotiskem NYX 20 let

    Od 1. 3. se tu budeme těšit na záplavu vašich fotek s tričkami a hrnky!

    Z každého sítotiskového trika dostane 10 Kč ID FACEO coby tvůrce návrhu. Tak mu udělejte radost!


    Výsledky jsou vyhlášeny: [ AETHER @ Nyx slaví 20 let!!! ]
    Vyhrál návrh od FACEO, prosím hlasujte v anketě ohledně hrnků: [ AETHER @ Nyx slaví 20 let!!! ] a dámských triček: [ AETHER @ Nyx slaví 20 let!!! ]
    Kdo chce polo tričko, hlaste se zde: [ AETHER @ Nyx slaví 20 let!!! ]


    Anketa je zde: [ NYX @ nyx :: ankety ] - kdo chodíte na nyx z apky, tak se musíte přihlásit z prohlížeče, abyste mohli hlasovat:)

    Zasláním návrhu sem do klubu souhlasíš s postoupením autorských práv k motivu pro výrobu hromadně vybraného merche. Opět se pokusíme, aby autor návrhu dostal vyplacenou odměnu, ale její výše předem není známá.

    Vítězný motiv vybereme hlasováním. Pokud si někdo bude chtít nechat vyrobit jiné tričko po vlastní ose, měl by se domluvit s autorem jeho návrhu ohledně autorských práv:)
    rozbalit záhlaví
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MORGAIN: Ano, přesně tak! NYX má celou dobu punc výjimečnosti (už jen přijímací proces...) a dokonce mu bývá i vyčítáno, že je to elitářská komunita... No a je! Buďme na to hrdí. Proč sklouznout k popisnosti, když můžeš skrz absolutní minimalismus zažít tyhle malý setkání s člověkem "co ví..."
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    MORGAIN: souhlasim.
    AETHER: tohle je tak strasne tezke, protoze na nyxu je ohromna spousta lidi, co ma tisic chuti, stylu, nazoru, pohledu, nadlehledu, predstav, cilu, spolecenskeho postaveni, mineni, zalib, zamestnani, viry presvedceni atd, ze nejakym obrazkem by se dalo tezko zavdecit nekomu.

    jen se koukni, kolik tu je auditek ohledne hedebnich stylu... atd atd

    proto jen to pouzite logo. Jak psal-a Morgain, neurazi. Je dost vyrazne. Da se pouzit na tisic zpusobu, treba to tu nekdo umisti na tricko, tak ze to bude strasne super. Ale dat NAPRIKLAD logo na "techno-obytnak", ktery by byl rozhodne originalni, ale zaroven je pro lidi kteri se hlasi k technu. Napriklad kravatak co posloucha polku a je to programator si ho spis nekoupi.

    To same plati pro napis "nyx", jaky font? Krasny kaligraficky dinamicky řez - přijdes o "maskuliní lidi". Digitalni display - asi to spis nebudou nosit "kvetinově" zaměření lidé. Retro font - asi pohradnou lidi co nejsou uplně "pro-hipster". ATD

    Hezky nakomponované logo, hezky rastr s logem. Muze zaujmou, ale i neurazi :)

    Proto jsem i v navrzich, ktere jsem pripravoval, pocital s "neutralitou".
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MORGAIN: Pokud to má mít tenhle účel, tak si myslím, že se pohybujeme v oblastech zednářských jehlic do kravaty, řádových odznáčků na klopu a podobných věcí. :D (Kdyby ta placka nebyla placka, ale malý kovový špendlík s logem... ;D)

    Tričko takové, aby se dalo nosit i do oficiálnějších míst, mi přijde jako příliš omezující kompromis, který nedovolí vymyslet něco opravdu zajímavého. Asi bych radši tričko s hezkým a zajímavým motivem, které si vezmu do neformálního prostředí. (Což bude velice individuální, někdo poloformální tričko s decentním logem užije skoro denně, pro někoho by to byl zbytečný mezikrok mezi formálním oblečením, kam tričko s jakkoli decentním motivem nepatří, a neformálním tričkem, které by klidně mohlo být vtipnější.)
    A určitě by mi nevadilo, kdyby bylo takové tričko o něco dražší a autor vybraného návrhu by dostal honorář. Chápu, že tu jsou profíci a že takový návrh chce spoustu času a práce...

    Ale pokud se nenajde návrh v kategorii umění a bude jen logo, tak jo, to už si o ten kompromisní návrh říká.
    DANNY_OCEAN
    DANNY_OCEAN --- ---
    MORGAIN: jsem stejneho nazoru. Pro mě, kterej nosi už max jednobarevny trika s max nejakym decentnim motivem, by stačilo triko jen s logem. I když to bude pěkný triko, ale bude to ale něco co jsem nosil ve 20 tak to stejně nosit nebudu i když se mi bude libit. Stejně bych to bral i na hrnek popřípadě další věci. Nedokážu si tak nějak představit že bych např v práci vytáhl hrnek s logem nyx a něm třeba ty skákající lidi (to je jak reklamní hrnek na nějakou diskotéku) - můj názor. Nevím jaký je tady věkový uskupení, někomu se to bude líbit, chápu, nehaním. Ale ja jsem pro co nejvíc minimal.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    AETHER: Ač asi chápu myšlenku, nenapadá mě nic, co by bylo naprosto jednoznačně charakteristické pro nyx, aby to každý, kdo ho zná, poznal, ale zároveň nebylo nijak jasné někomu, kdo ho nezná. Přičemž tohle je pro mě to zajímavé.
    Pokud je motiv zpracovaný decentně, dá se nosit i do míst oficiálnějšího rázu. A tam hezky funguje efekt toho, že lidem, co nepochopí, to nic neřekne a nijak je to nepohorší ani to nepůsobí nevhodně. Ale když to někdo pozná, většinou se usměje nebo jinak dá najevo, že ví. A to hned tak nějak spojuje a případně zavdá téma hovoru. Takže termohrnek s logem klidně budu používat na kafe v práci když jezdím po jednáních a třeba mě překvapí, když zjistím, že je někdo taky na nyxu. A logo nyxu svojí jednoduchostí a grafickou "čistotou" tenhle efekt má - kdo ho nezná, nebude dumat, zda to nemá nějaký skrytý význam. Oproti tomu nějaký složitý graficky efektní motiv buď už nebude mít jasnou asociaci, nebo bude působit nevhodně do určitých typů prostředí, mezi které zřejmě spadá většina, kde se pohybuju... :-)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ORBIT: Rebranding zavedene znacky "jen tak"...?
    To fakt neni dobry napad...
    JAVOR
    JAVOR --- ---
    IJACZEK: jo.!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Divoký nápad - co změnit logo nyxu a s tím udělat i trička?
    Ne že by se mi současné nelíbil, ale 15 let vybízí ke změně.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    Imho by mělo stejnak být několik barevných kombinací těch triček!

    OLTSKUL: Klidně bych dal na tom pánském logo na bok, jako na tom dámském. A pánská bílá je super! Námitky na to, že je to pro pány nepraktická barva, jsou nesmysl!
    AETHER
    AETHER --- ---
    Jinak lidi, hodit logo nyxu na triko (hrnek, placku), to samozřejmě zvládneme a nepotřebujeme tak úplně support. Ale pořád se domnívám, že může vzniknout něco zajímavějšího ;) Takže se ukažte!
    AETHER
    AETHER --- ---
    CYBER_GEORGE: Tenkrát ta trika řešila jednotlivá ID po vlastní ose. Nyní jednáme s externími dodavateli, kteří by zajistili jak potisk tak distribuci - klasický e-shop optimálně s možností osobního odběru v Praze.
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    AETHER: tohle tricko jsem mel sveho casu take objednane, ale nejak se na me pri rozebirani "nedostalo" a mam takovy dojem (ale uz je to opravdu dlouho a nerad bych nekomu krivdil), ze penize jsem taky uz nevidel. Takze pokud by to melo byt organizovane podobne jako tenkrat, tak osobne bych do toho uz nesel.

    Kazdopadne Nyxu vse NEJ, tech uplynulych 11 let tady stalo za to!
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    B30: Tohle je super :)
    A pak se mi líbí nápad s termohrnkem.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Mně by se líbilo, kdyby to bylo individuální. že bych si objednal NYX triko s ikonkou a ID. To by byla pak fajn poznávačka ve městě.....
    TSOH
    TSOH --- ---
    nálepka cca 7x7cm
    B30
    B30 --- ---
    nyx, furt dokola..patnáctkrát..



    GANBOY
    GANBOY --- ---
    OLTSKUL: jako uprime- nejaka pekna taska do ktery bych hodil malej notas/tablet a par veci pro behani ve meste- to by me na nyx predmet sedelo mnohem vic.
    JAVOR
    JAVOR --- ---
    za me hrnek na espreso, vsechno vetsi je mi na prdlacku.:)
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    nemohl by byt nejaky navrh bez toho oskliveho loga a zabincove barvy? diky
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    OLTSKUL: super jen bych se přimluvil za nějakou klučičí barvu (černa ,khahi)... bila je fakt neprakticka
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HNZDD: já pro změnu límečky preferuji :) tohle má asi každý jinak
    NEBULA
    NEBULA --- ---
    OLTSKUL: motiv pěknej s těmi lidmi - nejlepší :)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    hlavne ne limečky..
    NEBULA
    NEBULA --- ---
    OLTSKUL: nejlepší, a jinak tričko v základu nejen bílé
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam