• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    V sobotu po obědě sousedske setkání na krocince a úklid cele aleje a parku, tak dorazte! Bude pití, jídlo, zábava pro deti a tak vůbec pohoda :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    pripojuju se ke chvale na Veganland ve Fenixu, vyborny jidlo
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TRAGIKOMIX: my uz meli nekolik veci a ze me teda zatim fakt nic moc....phocko jsem tam jeste nemela, spis jine veci bun nem a thai pot

TETA_JELENA: nakonec jsem se k doktorce objednala jinam, ale zvazim pak kdyztak rehabilitace
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: je to primo CLPA, chodila jsem tam na rehabilitace nekolikrat.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    KASUMI: Diky za tip. Vcera jsem si tam skocil na Phobo a fakt jsem byl velice mile prekvapen. Dneska si to zopaknu :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SPIDERMANOLOG: aha, ok na otho sem taky koukala vcera
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    CMLKA: já mám na mysli tohle: http://www.clpa-mediterra.cz/
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SPIDERMANOLOG:
    KASUMI: no jako vylozene jako rehbilitace to tam nemaj, jen pod neurologii a to nevim, jeslti neni teda zbytecny pro me
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    jo, tam je rehabilitace určitě, byla to jedna z těch, které mi v nemocnici doporučovali (byl jsem po úraze obou nohou, nakonec jsem si vybral Říčany)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja mam dojem, ze na poliklinice na sokolovsky jsou, ale to si asi vygoogli
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    nemate jeste nekdo tip na rehabilitacni/fyzioterapeuticke centrum vcetne doktora, ktery by me vysetril? Idealne podel busu 136 nebo metra B
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    FRUITS: n.z., jinak bych zkusil toho pana Straku, to by mohl být ten školník - a fakt tipuju, že tam ty židle navíc bude mít, a za nějakej bakšiš na oplátku budete mít po problému ..
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    SPIDERMANOLOG: Fakt? Dobrej nápad. Někdo další tam kontakt než na ředitele či školníka nemáte když už jsme u toho?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SPIDERMANOLOG: navíc se dá předpokládat, že o víkendu (konkrétně v neděli) by kostel mohl sezení potřebovat, škola by nemusela
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    FRUITS: divadlo máte nejblíž Gong a kostel pak nahoře na Proseku .. ale přeci naproti Prámu je učňák - tak se dojděte zeptat tam, starších židlí na půjčení by tam snad pár měli mít - za zeptání nic nedáte ..
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    Ahoj, o víkendu známí pořádaj akci v Prámu v Libni (u nádraží Libeň) a sháníme tam pár židlí navíc (cca 50). Nevíte o nějakém místě v okolí kde by nám takhle na dva dny půjčili tolik židlí? Klub,divadlo,kostel..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MM dobry :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tak dnes jsem vyzkoušela Veganland ve Fenixu a za mě dobry, jsem rada, ze kdyz jsem opustila svoje oblibene Vegancity mam nahradu, temer totoznou, skoda, ze tam neni moc mista na sezeni a taky ze jak je nekde jidlo na vahu, tak si toho vzdycky nalozim hrozne moc :), ale super, ja tu chut mam proste rada, palec nahoru za jidlo s tempehem, ten ve Vegancity nemeli, takze urcite minimalne jednou za tyden zajdu...

jinak jsem dnes slysela dobrou recenzi na ten Snyt a pak se tu peji ody na Mexicali Mercado, tak budu dal informovat :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    hele urcite jsem jedla lepsi pho.. treba v sape..
    ale tohle prose neurazi a kdyz chci vecer horkou polevku, jdu tam
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KASUMI: OK prave ze tobe verim, tak mi prislo divne, ze ten foursquare je tak spatnej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam