• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    POZITRON: vůbec nepamatuju, kolik let už tady může být. Dřív dávali bagetky a maslo, pak novodobé jejich luxusní chleba,pro který jsem si chodila a kupovala ho domů a teď jen oschla bageta. Myslím, že na jídlo mám hodně velký nároky, takže jsem se dneska rozhodla navštívit (pro mě ne moc oblíbený Coloseum), ale jak v některých vaří na hovno, tak ta Vysočanská je dobrá. Navíc mě překvapili tím, že nám při placení neuctovali dětský menu, protože k dospelackymu jídlu je dětské menu zdarma. Dost fér.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TETA_JELENA: coze, vy jste tam nekdy k bagetkam/chlebu dostali maslo? :-o to je totiz jedna z tech veci. nejdriv davali bagetky bez masla a pak uz jen divnej oschlej chleba opet bez masla, tak jsme to vyhodnotili jako nejaky zbytky. :) ale minimalne rok jsem tam nebyla, nemam aktualni info. ostatne proto jsem se ptala, jestli se zlepsili.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    POZITRON: já taky nevím, zda myslíš cerreto, ale mám z něj nedávný hodně špatný zážitek.

Jak už jsem psala níž v příspěvcích, chodila jsem tam ráda a často, celá léta. Posledních pár měsíců jsem tam nebyla a nedávno to stalo za hovno. Byli jsme si tam sednout odpoledne po dětském divadelním představení a nejen, že první reakce na 4 děti nebyla nejlepší, ale......

Super chleba, který mívali svůj vlastní, byl úplně jiný, tvrdý, bez jejich dobrého másla; pizza stala za hovno (kamarádka bydlí naproti, odjakživa tam chodí pro pizzu a prý mají stejný pocit) a cizrnovou vege polévku mi přinesli s vmíchanou opečenou slaninou. Naštěstí jsme tam šli jen na "zmrzku a pizzu". Nevím, jestli se mi tam chce jít na večeři, abych si o nich úplně nezměnila mínění. Že by vyměnili personál, provozniho či úplně majitele? Je pravda, že stávající číšníka jsem tam nikdy neviděla.

LaMaler pro mě malér 3X a dost. Nepoměr kvalita a cena, jednou dokonce přijela kuchaře omluvit sama majitelka. Dostali jsme strašlivý jídla..... Budu ráda, když uslyším o změně, nebyla jsem tam cca rok a půl.
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    k Brabcům jsem chodil i pěšky, když jsem byl doma, na oběd - a vždycky spokojenost ..
    LALINA
    LALINA --- ---
    prosím podpořte záchranu historického hostince u Brabců

Za záchranu starého Proseka - Petice24.com
    http://www.petice24.com/za_zachranu_stareho_proseka
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    tim myslis Cerreto? co na ni bylo ke zlepseni?

v La Maleru jsem byl dvakrat a oba pripady pruser, naposledy jsem vracel jidlo, takze tam uz ne
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    nezlepsila uz se trochu pizzerie u gongu, nevite?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CMLKA: do snytu chodim obcas na pivo, maj dobrej nakladanej hermelin a tatarak. jednou jsem tam vecerela testoviny s kurecim masem a spenatem a dost nic moc. na veceri spis ne, na pivo doporucuju. :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    V sobotu po obědě sousedske setkání na krocince a úklid cele aleje a parku, tak dorazte! Bude pití, jídlo, zábava pro deti a tak vůbec pohoda :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    pripojuju se ke chvale na Veganland ve Fenixu, vyborny jidlo
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TRAGIKOMIX: my uz meli nekolik veci a ze me teda zatim fakt nic moc....phocko jsem tam jeste nemela, spis jine veci bun nem a thai pot

TETA_JELENA: nakonec jsem se k doktorce objednala jinam, ale zvazim pak kdyztak rehabilitace
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: je to primo CLPA, chodila jsem tam na rehabilitace nekolikrat.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    KASUMI: Diky za tip. Vcera jsem si tam skocil na Phobo a fakt jsem byl velice mile prekvapen. Dneska si to zopaknu :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SPIDERMANOLOG: aha, ok na otho sem taky koukala vcera
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    CMLKA: já mám na mysli tohle: http://www.clpa-mediterra.cz/
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SPIDERMANOLOG:
    KASUMI: no jako vylozene jako rehbilitace to tam nemaj, jen pod neurologii a to nevim, jeslti neni teda zbytecny pro me
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    jo, tam je rehabilitace určitě, byla to jedna z těch, které mi v nemocnici doporučovali (byl jsem po úraze obou nohou, nakonec jsem si vybral Říčany)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja mam dojem, ze na poliklinice na sokolovsky jsou, ale to si asi vygoogli
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    nemate jeste nekdo tip na rehabilitacni/fyzioterapeuticke centrum vcetne doktora, ktery by me vysetril? Idealne podel busu 136 nebo metra B
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    FRUITS: n.z., jinak bych zkusil toho pana Straku, to by mohl být ten školník - a fakt tipuju, že tam ty židle navíc bude mít, a za nějakej bakšiš na oplátku budete mít po problému ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam