• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    Zadny takovy klub k MCP9 jsem tu nenasla, takze jako jine "mestske" kluby - restaurace, obchody, zajimava mista.. :)

[ Severní město - život na severu Prahy ]
    rozbalit záhlaví
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    POZITRON: měli jsme 4 různý těstoviny a byly skvělý. Porce klasický jako u nich mají. Obsluha vlezla normálně.
    Když by mi ale cokoli přišlo jako že samosky, určitě bych jim to řekla.
    To Cerreto mě sere, mám chuť zjistit, co se stalo, že je to tak špatně.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TETA_JELENA: neprisla ti v coloseu obsluha takova moc ulisne doterna a maly porce? btw manzel si tam daval burger a karbanatek vypadal jak takovy ty mrazeny polotovary ze samosky. :) ale abych je jen nehanila, ja si tam 2x pochutnala, holt si umim vybrat. :)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    POZITRON: vůbec nepamatuju, kolik let už tady může být. Dřív dávali bagetky a maslo, pak novodobé jejich luxusní chleba,pro který jsem si chodila a kupovala ho domů a teď jen oschla bageta. Myslím, že na jídlo mám hodně velký nároky, takže jsem se dneska rozhodla navštívit (pro mě ne moc oblíbený Coloseum), ale jak v některých vaří na hovno, tak ta Vysočanská je dobrá. Navíc mě překvapili tím, že nám při placení neuctovali dětský menu, protože k dospelackymu jídlu je dětské menu zdarma. Dost fér.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TETA_JELENA: coze, vy jste tam nekdy k bagetkam/chlebu dostali maslo? :-o to je totiz jedna z tech veci. nejdriv davali bagetky bez masla a pak uz jen divnej oschlej chleba opet bez masla, tak jsme to vyhodnotili jako nejaky zbytky. :) ale minimalne rok jsem tam nebyla, nemam aktualni info. ostatne proto jsem se ptala, jestli se zlepsili.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    POZITRON: já taky nevím, zda myslíš cerreto, ale mám z něj nedávný hodně špatný zážitek.

Jak už jsem psala níž v příspěvcích, chodila jsem tam ráda a často, celá léta. Posledních pár měsíců jsem tam nebyla a nedávno to stalo za hovno. Byli jsme si tam sednout odpoledne po dětském divadelním představení a nejen, že první reakce na 4 děti nebyla nejlepší, ale......

Super chleba, který mívali svůj vlastní, byl úplně jiný, tvrdý, bez jejich dobrého másla; pizza stala za hovno (kamarádka bydlí naproti, odjakživa tam chodí pro pizzu a prý mají stejný pocit) a cizrnovou vege polévku mi přinesli s vmíchanou opečenou slaninou. Naštěstí jsme tam šli jen na "zmrzku a pizzu". Nevím, jestli se mi tam chce jít na večeři, abych si o nich úplně nezměnila mínění. Že by vyměnili personál, provozniho či úplně majitele? Je pravda, že stávající číšníka jsem tam nikdy neviděla.

LaMaler pro mě malér 3X a dost. Nepoměr kvalita a cena, jednou dokonce přijela kuchaře omluvit sama majitelka. Dostali jsme strašlivý jídla..... Budu ráda, když uslyším o změně, nebyla jsem tam cca rok a půl.
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    k Brabcům jsem chodil i pěšky, když jsem byl doma, na oběd - a vždycky spokojenost ..
    LALINA
    LALINA --- ---
    prosím podpořte záchranu historického hostince u Brabců

Za záchranu starého Proseka - Petice24.com
    http://www.petice24.com/za_zachranu_stareho_proseka
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    tim myslis Cerreto? co na ni bylo ke zlepseni?

v La Maleru jsem byl dvakrat a oba pripady pruser, naposledy jsem vracel jidlo, takze tam uz ne
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    nezlepsila uz se trochu pizzerie u gongu, nevite?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CMLKA: do snytu chodim obcas na pivo, maj dobrej nakladanej hermelin a tatarak. jednou jsem tam vecerela testoviny s kurecim masem a spenatem a dost nic moc. na veceri spis ne, na pivo doporucuju. :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    V sobotu po obědě sousedske setkání na krocince a úklid cele aleje a parku, tak dorazte! Bude pití, jídlo, zábava pro deti a tak vůbec pohoda :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    pripojuju se ke chvale na Veganland ve Fenixu, vyborny jidlo
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TRAGIKOMIX: my uz meli nekolik veci a ze me teda zatim fakt nic moc....phocko jsem tam jeste nemela, spis jine veci bun nem a thai pot

TETA_JELENA: nakonec jsem se k doktorce objednala jinam, ale zvazim pak kdyztak rehabilitace
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: je to primo CLPA, chodila jsem tam na rehabilitace nekolikrat.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    KASUMI: Diky za tip. Vcera jsem si tam skocil na Phobo a fakt jsem byl velice mile prekvapen. Dneska si to zopaknu :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SPIDERMANOLOG: aha, ok na otho sem taky koukala vcera
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    CMLKA: já mám na mysli tohle: http://www.clpa-mediterra.cz/
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SPIDERMANOLOG:
    KASUMI: no jako vylozene jako rehbilitace to tam nemaj, jen pod neurologii a to nevim, jeslti neni teda zbytecny pro me
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    jo, tam je rehabilitace určitě, byla to jedna z těch, které mi v nemocnici doporučovali (byl jsem po úraze obou nohou, nakonec jsem si vybral Říčany)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja mam dojem, ze na poliklinice na sokolovsky jsou, ale to si asi vygoogli
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    nemate jeste nekdo tip na rehabilitacni/fyzioterapeuticke centrum vcetne doktora, ktery by me vysetril? Idealne podel busu 136 nebo metra B
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam