• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEMIDGEN computer / console games (1995-2005), Win95+ required, 3Dfx supported!

OLDGEN HERE!
    NEXTGEN HERE!
    Snažte se vypichovat hry po roce 1995, pokud si nejste jisti, dobrým vodítkem je vyžadovaný operační systém - věci pro MS-DOS patří spíše do Oldgenu, věci pro Win95-WinXP (5-6 generace konzolí) patří spíše sem a věci pro Windows 7 (7+ generace konzolí) patří do Nextgenu.
    rozbalit záhlaví
    ABGD
    ABGD --- ---
    DRAGON: moc nadeji tomu nedavam.
    System Shock 3 se potýká s vyvážením násilí » Vortex
    https://www.vortex.cz/system-shock-3-se-potyka-s-vyvazenim-nasili/
    nejak to smrdi dalsim prusvihem
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Jestli utečou od Unity, tak jo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja myslim, ze se muzem tesit, i kdyz nevyjde remake

Exclusive look at System Shock 3 | Unity at GDC 2019 Keynote
    https://www.youtube.com/watch?v=oVkwfgjnx5k
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hmm, tak je to "jen" 20lete vyroci....

... citim se zas o kus starsi :-(
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    notyve. to vypada vcelku jasne.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Na Nightdive studios instagramu je zajimavy odpocet, ze by se blizil SS2 HD?

NightDive Studios (@nightdivestudios) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/nightdivestudios/
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Pro všechny milovníky Worms: Armageddon, který jsou stejně opožděný jako já: zjistil jsem, že v roce 2016 vyšla hra Worms W.M.D., kde se od všech těch 3D vrátili k 2D a je to vlastně WA v novým hávu – a naprosto skvělý!
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    TRAGED: = no fucking way :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JAMILLOS: "The Way It's Meant to Be Played" :-]
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    JAMILLOS: Tak zas nic. Myslel jsem, že si hru nainstaluju a RTX budu mít automaticky vypnutý, případně to vypnu sám v menu (protože mi nejde o RTX, nýbrž o tu předělanou grafiku celkově). Ale do menu se nedostanu, protože hra se ani nespustí a rovnou to napíše, že na danou věc nemám HW. Tak dík.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    CHOROBA: Nevim, nešlo mi to, a to noob nejsem. A to, co šlo, byly verze na pytel s téměř nijakou přidanou hodnotou. Tak snad teď.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JAMILLOS: btw Berserker Mod sem nainstaloval tak pred mesicem a strasne to pada, musis furt ukladat, protoze nemas vubec jistotu ze to za par vterin nepadne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dobrej komentar :))

1997: Quake II is a benchmark title that only beast machines can handle.
    2019: Quake II is a benchmark title that only beast machines can handle.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JAMILLOS: presne, nejak nechapu kritiku, proste ten raytracing to z podstaty zesvetli, neni nic lehciho nez snizit brightness a je to podobny. Ta vizualni pridana hodnota je bozi!
    Kez by to same udelali s Quake 1! Plus kdyby tam pridali ty slibovany draky, ehm :)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    a to mas windows 3.11? dyk je Q2 snad portovany i na moji kalkulacku
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tak si to člověk ztmaví, no. :) Mně spíš jde o to, že jsem si Q2, kterýho znám nazpaměť, vždycky chtěl zahrát v některý z těch vylepšenejch verzí/modů, co vycházely (Berserker Mod atd.), ale na žádným z kompů mi nic z toho nefungovalo... tak teď bych mohl mít šanci.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    CHOROBA: Právě, taky mi to tak přišlo. Nechci :-/ Jedině dobře, že se nerozhodli takhle zprznit jedničku - tam by ten rozdíl byl ještě mnohem víc znatelný.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    tvle dyk to misto temnyho pekla vypada jak na dovoleny v italii
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tvl tak tohle chci:
    Quake 2 dostane podporu ray-tracingu od nVidie - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...2-dostane-podporu-ray-tracingu-od-nvidie.A190527_181553_bw-kratke-zpravy_srp
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Já vím, že v PC herně v roce 98 ještě většinou bez myši, později doma už s ní.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    blood jedine s mysi, moje srdcovka nejvetsi. kazdej rok si par levelu dam ;-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JAMILLOS: Týjo, já si vůbec nepamatuju, jestli jsem Blood & spol. vůbec hrál s myší, nebo jen na klávesnici. Vím stoprocentně, že jak přišel první Quake, tak tam už jsem se bez myši neobešel, ale ty buildovky jsou mi teda záhadou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam