HISTORKA:
Vím, že tahle první storka není bůhví co, ale před 3 měsíci jsem narazil v čekárně u zubařky na nějakej Spark, tak toho zmrda chci vyždímat maximum...
Zpěvák a doprovodný kytarista z Airbourne, Joel řekl: "Šel jsem si na jedné zastávce na tyčinku Mars a pří té příležitosti jsem si odskočil a trochu se zdržel. Byla to blbost, protože v autobusu jsme malé WC měli. No, nevyplatilo se. Najednou koukám, že autobus je pryč. A já stál v boxerkách a tílku ve sněhu, navíc bez mobilu. Protože si nevšimli, že tam nejsem. Trvalo dlouho, než se pro mě vrátili."
A ještě jedna zajímavost. Před několika lety vydala kapela tričko, kde byla pod červeným logem kapely, tedy z druhé strany, vytištěna solidní ženská prsa. Ta se po přehnutí trička dostala pěkně na své místo a zároveň se odhalilo bříško. Což vyvolalo nepochopitelnou vlnu negativních reakcí z řad idiotů, jelikož prý jde o nemístný sexismus (teď se každému fandovi "extrémnějších" žánrů určitě vybavují všechny ty šílenosti se kterými se na tričkách setkali.... ). Tričko bylo s omluvou kapely staženo, ale zároveň dodali že kdo o něj má i nadále zájem ať napíše.