• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: spíš se to tu pak zaplevelí když každý bude psát tipy sem.
    A Králík to určitě poctivě přepíše, o tom není pochyb
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: kdyždý hlasuje za sebe. Jestli ho ovlivní média, kamarád nebo dobrý rádce je přece jedno. Hlasování je tajné, do pošty jsem ti poslal své tipy..to co napíšeš veřejně může být či nemusí být správně. Je to součást hry a nezlob se na mně, ale mít v pravidlech, že se bude všechno tutlat a utajovat....taková pravidla nejdou vynucovat.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Házení hrachu o zeď. Chytrému napověz...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: stejně nechápu kde je problém.. Každý si zvolí své zajíce....tak proč by to neměli ostatní vědět ?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Záměrně kazíš ostatním hru. To je snad na RO.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: Ty jsi fakt kretén. Jdi do piče.
    ROMI
    ROMI --- ---
    porad nechapu toho mdvp :) a Fuglsang je zabavnejsi nez Jozka :) nehledim na narodnost tady
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: jaký hipster pick? Bouhanni mě baví, je to takový Balotelli cyklistiky. Bez klaunů není cirkus
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Nairo au. Já ho mám tuze rád...
    BATY
    BATY --- ---
    Cyklista Schlegel podepsal smlouvu na dva roky ve španělském týmu Caja Rural - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/michal-schlegel-silnicni-cyklistika-caja-rural.A210911_144956_cyklistika_tof
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    D1RABBIT: Sešly se nějaký hlasy s hlasováním jen o víkendu? To bych do budoucna určitě nedělal, osobně jsem na Nyxu mimo pracovní dobu zcela výjimečně:)
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: aha, to jsem nevedel, jen jsem cetl konec, ze nestihal Evenoepela
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: tak oni jak to na začátku nakopli Belgičani s Italama tak tam zůstal Pogačar jenom s Mohoricem , zbytek Slovinců odpadl hned po startu. Pak se to holt na konci projeví když to jede prakticky 150km bez týmu.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Pogacar nejak z formy nebo to bere to ME jako pripravu na MS? Colbrelli me prekvapuje obcas jak ty kopce uvisi
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Multicyklista Aert, kloboucek
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Mám rád Stybyho
    Vlastní ego jde pryč. Nemusí být camp, ale vi
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROMI: Hlavně zjara, kdy ještě nechci jezdit rychle (a ani to ještě nejde). Ale někteří jsou takoví ti dědci, jen samá šlacha, ani gram tuku, celý život na kole. A až jednou budou muset skončit, tak rovnou umřou :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: a ti jako ujedou tobe zavodakovi jo jeste, to je husty :) to mam takhle na surfu, kdyz me davaj 70 lety ozici, co to delaj celej zivot :)
    BATY
    BATY --- ---
    JONAS3: :D ale jo..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROMI: Některým je přes 70. Mě 45, ale vypadám dobře :D :D :D
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: a kolik ti je a kolik je jim jako duchodcum? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam