• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    D1RABBIT: TOP GANNA smete všechny vcetne Sagana
    BATY
    BATY --- ---
    D1RABBIT: Pokud bude sudý počet hlasujících, tak stornuj Keikinovi hlasy a máš to...
    ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BATY: Jojo, to se rozumí samo sebou. Do křižovatky jen společně s ostatními auty a tam už nepodjíždím. A i tak maximálně obezřetně a krokem a číst situaci, mít oční kontakt.
    BATY
    BATY --- ---
    JONAS3: U tohodle jen pozor, když takhle na kole podjíždíš kolonu, tak na křižovatce nějaké auto může dát přednost a někdy ti to tam šoupne z protisměru, jak bude přes tebe odbočovat vlevo. Spousta řidičů s tím asi moc nepočítá, že tam pojede kolo, když pouští takhle ještě třeba autobusák, tak tě ani do poslední chvíle to protijedoucí vozidlo nemůže vidět... Tady je potřeba velká mozková kapacita na obou stranách :)

HELLISH: Toto se mi přesně stalo asi dva roky zpátky, nikde nikdo a borec na mě troubil jak blázen, asi proto, že místo 20 cm od kraje jsem jel 40 cm od kraje. Asi se na té 7m široké silnici nemohl se mnou vejít. Někteří lidé mají prostě v hlavě nasráno, neuděláš s tím nic... Jak říkávala moje máma 80% debilů... Po nějaké době už je to 95% :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HELLISH: Vítej do klubiku. Zrovna nedávno jsem si v duchu říkal, že už jsem dlouho nedostal spršku a jako bych si to přivolal :)

Minulý týden mě taky pytel ve staré jedničkové oktávě naramloval na obrubník, protože jsem ho podjel, když stál v koloně :) Když jsme si to vysvětlovali na další křižovatce vyříkávali, tak zcela nechápal rozdíl mezí tím, že jsem jednal podle §57 odst. 4 zákona 361/2000 Sb., zatímco on použil auto jako zbraň.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    KEIKIN: Štybat bohužel zatím forma nic moc, na MS má podle mě šance minimální. Třeba se ještě trochu rozjede na Roubaix a bude tam mít i trochu toho štěstíčka, i když bych si na něj asi nevsadil...

Jinak včera jsem poprvé dostal poctivou nálož ostřikovačem a ještě mi kokot vjel do cesty (mírnej sjezd, cca 40 km/h) a za souvislýho troubení vybrzdil, že jsem musel jít na brzdy. Přitom jsem jel sám po prázdný silnici mezi vesničkama, cca metr od kraje, akorát souběžně vedla cyklostezka. Mladej dement, max. 30 let, ve 20 let starý oktávce.
    Jsem myslel, že se to u nás ve vidlákově neděje, ale pokrok nezastavíš...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MS - Vypadá to jako pilníček :-)
    road
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JONAS3: uvidíme v neděli 26 na MS, Štybara by mohl potáhnout.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Vakoč měl zase docela pěknou etapu v Lucembursku. Malinko tomu něco pořád chybí...
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Kluci PLEASE! Tohle auditko mám rád, prestože sem moc nepíšu. Cením si vašich znalostí silniční cyklistiky a dost sem se tady toho dozvěděl.

ALE TVL

Je nutný bejt na sebe sprostej BURKHAR a pořád si něco vyčítat? KEIKIN Je nutný hrát hru, když se ani nejste schopný dohodnout na pravidlech?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: spíš se to tu pak zaplevelí když každý bude psát tipy sem.
    A Králík to určitě poctivě přepíše, o tom není pochyb
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: kdyždý hlasuje za sebe. Jestli ho ovlivní média, kamarád nebo dobrý rádce je přece jedno. Hlasování je tajné, do pošty jsem ti poslal své tipy..to co napíšeš veřejně může být či nemusí být správně. Je to součást hry a nezlob se na mně, ale mít v pravidlech, že se bude všechno tutlat a utajovat....taková pravidla nejdou vynucovat.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Házení hrachu o zeď. Chytrému napověz...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: stejně nechápu kde je problém.. Každý si zvolí své zajíce....tak proč by to neměli ostatní vědět ?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Záměrně kazíš ostatním hru. To je snad na RO.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: Ty jsi fakt kretén. Jdi do piče.
    ROMI
    ROMI --- ---
    porad nechapu toho mdvp :) a Fuglsang je zabavnejsi nez Jozka :) nehledim na narodnost tady
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: jaký hipster pick? Bouhanni mě baví, je to takový Balotelli cyklistiky. Bez klaunů není cirkus
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Nairo au. Já ho mám tuze rád...
    BATY
    BATY --- ---
    Cyklista Schlegel podepsal smlouvu na dva roky ve španělském týmu Caja Rural - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/michal-schlegel-silnicni-cyklistika-caja-rural.A210911_144956_cyklistika_tof
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam