• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    DUKED: Jak odjel Pog, tak pořád opakoval ti tři prostě už prostě musí. že půl minuta už by byla moc, že prostě teď není čas si lízat rány...evidentně nepozná, že závodníci prostě uznali, že Pog měl nejvíce sil a uměli si spočítat, že ho nedojedou..Tvl komentárorská demence
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    DUKED: Borci jedou 60/km po 250 km etapy a komentárot : "nejedou"..pak řekne že Aert je lišák a za 2 minuty že to protsktizoval :-D
    ROMI: no jak viděl Poela odpadat, tak si věřil
    COCOBRYCE: bavilo mně jak dycky šlapal jen do kopce a pak se nechal dojet..bylo to nakonec jen o tom, kolikrát to takto vydrží po sobě oba dva. Asi ten pád MVDP vzal nějakou staminu a v závěru pochybělo. Každopádně na PR si to snad vynahradí.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DUKED: díky za upozornění, pustim si Max :-)
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    DUKED: Ještě že mám Sporzu...
    DUKED
    DUKED --- ---
    Komentuje Bejk, o zábavu postaráno
    RICK
    RICK --- ---

Kdo vyhraje Ronde?

12 hlasy od 12 respondentů
    • 58.3% / 7 hlasů
    • 25.0% / 3 hlasy
    • 16.7% / 2 hlasy
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: jako že to zas totálně proserou, ale budou u toho vypadat hezky?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: fuj:))) já prostě vidím ragbyový klub Harleqiuns FC:D
    RICK
    RICK --- ---
    COCOBRYCE: jj slušný, uvažuju o koupi :-D
    Lotto má taky, k výročí 40 let sponzora.

COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Visma bude mít na RVV jiný dresy, za mě dost dobrý
    @kingfisher-blue.bsky.social on Bluesky
    https://bsky.app/profile/kingfisher-blue.bsky.social/post/3llxsut2rgs2c
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ředitel Specialized lobuje za větší cla? jestli se to potvrdí, tak od nich už nic!!!
    Specialized Vice President lobbies US government for stricter tariffs on foreign imports, citing illegal import of fentanyl as a key reason | Cyclingnews
    https://www.cyclingnews.com/news/specialized-vp-lobbies-us-government-for-stricter-tariffs-on-foreign-imports-citing-illegal-import-of-fentanyl-as-a-key-reason/?lrh=5a4ff73a91b8b0305a13ad99963a312cc99ca878a7868b64fd6bc544c0ddd483
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: jo je to hlavne casovkar a dost dobry biker, je jeste o 1cm vyssi nez Pollit takze se za nium krasne schovas ve vetru.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: to bylo to divný podzimní Roubaix kdy místo cyklistů jezdily jen koule bahna. Ale jasně tam nastoupil dobře, Colbrelli s MDVP si ho moc nevšímali a málem jim po tom nástupu ujel. Ale to nemění nic na tom že tu absolutní rychlost nemá, může jen překvapit nástupem.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    jo a jeste loni byl druhy na gravel MS a vyhral by to o dve a pul minuty kdyby si zrvna MVDP nerekl, ze gravel titul mu chybi do sbirky
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: nevyhral, ale byl o galusku druhej za Colbrellim a porazil MVDP v dojezdu na velodromu ve spurtu (a bylo to to epic destive Rubaix 2021), od ty doby si ho pamatuju a jeho prestup do UAE me fakt potesil.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC: jak píše Sprcha, nicméně Politt je za mě furt velká ztráta
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: tak toho brali vyloženě pro Poga na kostky ne? jinak nikdy nic většího nevyhrál, nemá finiš chlapec.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: hlavni gorila pro Poga bude podle me Florian Vermeersch, ten vypada celou sezonu nazhavene a klidne by to mohl vyhrat on sam...
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Pogi starší číslama, láme rekordy na segmentech P-R: https://www.idlprocycling.com/cycling/faster-than-van-der-poel-and-van-baarle-pogacar-blows-records-to-pieces-during-roubaix-training?
    nevíte někdo jak dopadnul včera Polit po tom pádu? Nevypadal dobře, nechtělo se mu zvedat, jeho absence by nebyla dobrá, aspoň že Bjerg vypadal celkem ve formě
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    bylo to hrozný fiasko včera, z jasný výhry absolutní trapas a jen kvůli tomu, aby zvedli sebevědomí WVA, čímž ho / se dost možná pohřbil definitivně, tu čočku co dostane s týmem od domácích medií mu nezávidim
    je mi to moc líto, ale WVA je nejspíš odepsanej, už loni jsem si to začal myslet
    COCOBRYCE:
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: nešvejkuj :-) však píšu přesně to co říkáš.

Mohl za to Van Aert. Je na něho obrovský tlak a chtěl ukázat že na to má když se vrátil z Tenerife. Prostě jim řekl ať ho tam dovezou, že to vyhraje on. Což nikdy v životě neudělal, vždycky se o vítězství podělil, ale chtěl proste všem zavřít hubu. Toto byl super fail a takto blbě takticky by to nikdy nezajeli kdyby nechtěl vyhrát on.
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAESTRO_007:
    RICK: to se nedá moc srovnat.....QS neudělali vyloženě taktickou chybu. ....zpomalili, jeden ujel a nechali Stannarda to dojet, pak v momentě dojetí nastoupili hned ti za ním znova, všechno správně, jen byl Stannard v ten moment prostě nejde jinde a ušlapal si to celý sám.

Takhle dovézt soupeře až před cílovou čáru jsem teda fakt neviděl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam