• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Jdeš do ignoru, imbecile.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: ono to v tom Maroku není lepší.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Asi jsem byl špatně pochopen. Ne že se kvůli tomu jede ve Rwandě, ale že se přivírají oči před tím co se tam děje.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PAN_SPRCHA: Já si nemyslím,že to jakkoliv souvisí s tím, co se kde těží nebo netěží.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ONDRAT: kandidaturu podali jenom Maroko a Rwanda.
    Přijde mi jako nesmysl že by si řekli že ve Rwandě se těží víc nerostů než v Maroku(netěží).
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: Princip kolektivního trestu, kde jsem to jenom... :-D

Vyřiď kamarádovi, že je to pěknej píčus.
    ROMI
    ROMI --- ---
    CUKI: Ja o voze ty o koze, nema cenu na tebe reagovat
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: Tak v tom případě je na místě na to přestat reagovat. (a tím nemyslím jenom tebe)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CUKI: A rukojmí už Hamas propustil? Ptám se pro kamaráda...
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAESTRO_007: Taky mi nepřijde, že by šlo primárně o woke náturu pořadatele MS.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    né že bych vítal MS V Africe. Myslím si otom své, ale zrovna Rwanda má v cyklistice významné postavení. Je tam spousta cyklistických projektu úspěšných, jezdi se tam delší dobu Tour du Rwanda, kde jezdí světové tymy a mají tam pěknější silnice než u nás :-) jejich jezdec se 2012 nominoval na olympijské hry atd. Je o tom i dokument

Rising from Ashes (film) - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rising_from_Ashes_(film)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak pozor, Vuelta se nepovedla, ale Španělsko hrozí že kvůli genocidě Izraele v Gaze vystoupí a nebude se účastnit Eurovize!! To už je opravdu útok na samotnou podstatu západní demokracie!!!
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI: Mě zase přijde úplně mimo vyhladit obyvatele Palestiny, ale koho to zajímá, že? Vím, že jsem v menšině, stejně jako oni.
    ROMI
    ROMI --- ---
    CUKI: Jak jako legitimni, me prijdes uplne mimo.
    ROMI
    ROMI --- ---
    RICK: Ale nejak tam nevidím, ze by uci něco udelala s tim, bude tam nějaký zakaz poradat závody ve Španělsku? Takze jen snuska reci nakonec a nic se nestane
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Jenže Kongo už dávno ovládá bratr Rus. To není o tom že bychom nechtěli :-) A velkou část z toho Konga máme právě přes M23, které tímto tolerujeme.

Ostatně to není jen o Rwandě, takových příkladů ze sportu známe dost.

HUGH_BOYLAN:
    HUGH_BOYLAN: Vidíš jak se na ty věci díváš dvojím metrem? Uvědomuješ si to? Já nějaký zásadní rozdíl mezi Putinem a Bibim nevidím. Putin jen není natolik schopný a nebo nepříčetný, že zatím nezpůsobil takovou genocidu vedoucí k hladomoru civilního obyvatelstva.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Jo, bojkot je civilizovaná cesta, ale už toho nechme prosím.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Ale jinak bych byl rád, kdyby jsme s tou politikou šli do píči patřičných auditek a tady se řešilo striktně kolomrdství.

Už mám letos 4940, zítra bych snad mohl tu symbolickou pětku dovalit do cíle. Na strašnym verglu. A jo, píšu to, protože jsem na sebe pyšnej a silniční cyklistiku miluju, je to moje VÁŠEŇ.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: ..............tak to civilizovaný člověk bude prostě bojkotovat, ale nepůjde exhibovat aby byl vidět v televizi
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Žádnej russák by neměl mít právo na nic. Dobře, na kalacha s jedním prázdým zásobníkem, plesnivej krajíc chleba a kulku do hlavy. Ten národ je prožranej zmrdstvím do kosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam