• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Naprostý souhlas.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: A letět z Drážďan. Možností je mnoho.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: tam máš tu etapu z Boule přes Mšeno, lesy kolem Mimoně až na ještěd z letošní CzechTour taky jako krásnej návod.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: já sem chtěl hlavně Škodovku páč ta by to zaplatila, okolo MB je pěkně, plus jsem doufal že by se přidal Asahi Prazdroj a jelo se nějak z Plzně na kopce a pak se mohlo letět z Mnichova.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: potřebuje Praha víc turistů?
    Klidně se mohlo jet prolog v Olomouci, pak z Olomouce do Brna a třetí etapa okruhy na Pálavě,kolem Mikulova,Valtic atd.....pak by to vycházelo i logisticky, protože by se cirkus přesunul do Vídně odkud by odletěl do Francie.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JAZ: Vlastně docela souhlas. Sice bych rád Grand Départ v ČR rád viděl, ale je pravda, že by to nemuselo nutně být v Praze.
    JAZ
    JAZ --- ---
    SUMAC: za mě v pořádku. Kdyby vymysleli smysluplný plán GD na podporu turismu v regionu, který to opravdu potřebuje, pak to dává smysl. Ale to co bylo na stole byl paskvil, kdy si pár papalášů chtělo za státní peníze pohonit ega a vyfotit se s Pogim v přeplněné Praze, kde i bez TdF eskaluje brutální overturismus...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: spíš lepší nabídka od UK
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ono je to možná jen proto že je OH a bude 2x po sobě grand depart v zahranici, takže Praha možná 2031 a Slovinsko 2029 co jsem tak zahlid
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SUMAC: Velká škoda. A přitom kolem bylo takový haló. Já bych si do Cajzlu na GD rozhodně cestu udělal. Ví někdo, kdo může za to, že to nevyšlo? Prachy? Piče na Magistrátu? Někdo jiný? Jan Tleskač?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HELLISH: Tak musíme doufat, že se zase nepokazila :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    HELLISH: Tak jim to asi nesedlo nakonec 🙂
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    JONAS3: Nosková poslední v první etapě, Hezinová poslední v druhý etapě i celkově, to je solidní bilance:)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Zítra zase ve slejváku to bude zase veselo
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    co mi to Ekoi provedl?! kde jsou ty původní kola za 50? jako rozšířit nabídku, dát tam custom nálepku a nápalit cenu o 11k?
    Silniční karbonová zapletená kola Ekoï – Lehkost, Rychlost & Výkon - EKOI
    https://www.ekoi.cz/cs/2246-silnicni-zapletena-kola
    ROMI
    ROMI --- ---
    Gall hezky, ho stahoval na konci
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dnes startuje Itzulia Women i s Noskovou jako lídriní Cofidis. Jsem na ni zvědav, letos jezdí v kopcích moc pěkně, ty 3 etapy by jí mohly sedět. Dost do kopce. Rozhodně je dobře, že se po dlouhé době docela probrala.
    JAZ
    JAZ --- ---
    CUKI: mně nepřišlo, že to bylo o náhodě. Ti dva největší mazáci nejeli tu zatáčku vnitřní stopou jen tak z nudy.

Tenhle dojezd byl mnohem bezpečnější, než první etapa v Bulharsku. Pokud najedeš na vlhké kostky jako blázen, spadneš, to ví každej. Ale když je to do kopce v nízké rychlosti, jako dnes, tak za mě je to i přes ty mizerné podmínky dobře vymyšlený bezpečný finiš, kde si můžeš lehnout, ale nic se ti nestane. A aspoň nevyhraje sprint pokaždý jen ten, kdo má ostrý lokty a silný nohy, tady je potřeba něco víc.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Taky jsem v mládí blbnul, třeba jsme v Brně jeli v noci v protisměru Husovickym tunelem, prostě adrenalin, půlka lidí navíc na fixkách. Nebo Alley Caty, kdy se taky jezdilo úplně na prasata, hovaďáci prostě. Není to nic, na co bych byl pyšnej, ale tehdy to prostě byla nějaká forma výzvy, kam až lze posunout hranice. Jo, taky jsem měl párkrát z prdele kliku, třeba když jsem předjížděl auto z kopce a najednou se objevil v protisměru autobus, nebo jsem prostě na červenou vlítl do křižovatky, nebo jsem nedal přednost a vlepil se vedle auta na milimetry a bylo mi to jedno, protože prostě Alley Cat. Dneska už adrenalin nevyhledávám, jezdím pro radost z volnosti a především ujíždím před lidmi pryč, jenom je rychle míjím, protože mi lidi poslední dobou nedělají moc dobře. A jízdu na kole beru jako formu meditace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam