CMLKA: No pusobi to tak na me :) Ja vim, ze cvicit neni ze zacatku zadna sranda, chce to hlavne vuli a pravidelnost a na hubu na zacatku pada uplne kazdej, nez se ti ten level zvedne, coz jsou treba 2-3 mesice, joga je skvela, miluju ji, ale hlavne kvuli hlave, po ni se moc nehubne, takze je zase otazka, ci je jakej cil :)
A i kdyz je to narocny, clovek to nesnasi, je potreba si na tom najit neco pozitivniho a hlavne vydrzet, protoze pak nepomuze ani 100 ruznych cviceni kdyz clovek nechce, nebo to dela jen kvuli tomu, ze musi... tam pak zafunguje psychika a cejti se clovek jeste hur, bez motivace, a ty kila / svaly / energie nikde nic. :)
To jen tak na okraj, jak jsem to mela s mindsetem ja... protoze jsem nikdy nemusela cvicit a vzdycky me to oddelalo a myslela jsem si, ze po druhy hodine bude vsechno hned tam, kde chci aby to bylo :)) ale byla to sakra dlouha cesta a bez ty pozitivni hlavy by to neslo.
Nicmene ted treba uvazuju o tom, ze kdyz vse pujde dobre, chci si udelat kurz na jogoveho instruktora, takze i takovej pak muze bejt obrat :)