• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CMLKACvičme doma aneb na takovéto domácí cvičení
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Muzete mi prosim doporucit aplikaci, ktera mi bude merit chuzi a beh spolehlive. Pred otehotnenim jsem pouzivala endomondo, ale uz drive stvalo, ze mi nekdy nezmerila nejaky usek. Ted po 10 mesicich jsem ji zkusila znovu a opet mi to zmerilo pul prochazky. Chci pomalu zase zacit s pohybem. Diky
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Mozna s tim nemate nikdo problem, ale ja dlouho nemohla sehnat takovy to dobry lanovy svihadlo, fakt lano, zadny plastak a ted jsem ho objevila v provaznictvi/kutilstvi na Florenci=)
    REONA
    REONA --- ---
    CMLKA: Docela souhlas, já teď jedu pro změnu běhací plán od Nike Run, měla jsem v tom jedno cvičení, tak to je příjemné zpestření, ale pokud člověk chce cvičit doma a neskákat, tak jsou možnosti omezené.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Tak Nike Training Club sice fajn, ale uz me to nejak trochu nudi, cvicim uz asi dva mesice, tak jsem dnes oprasila Body fit By Amy a parada 30 minut s cinkama, zadny skakani, stejne ze me lilo, uz ted to citim, proste cinky me bavi mnohem vic
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    RAGNAROK: tak to vyzkousim, protoze s bolestma hlavy od krcni patere docela trpim...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Tight Painful Traps Gone in Seconds / Quick Upper Back & Neck Pain Relief - Dr Mandell
    https://www.youtube.com/watch?v=3ZoEFmrgWBw

    Tenhle chlapek je trochu podzrelej jak zakopcanik ale cviky ma zajimavy.
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    IGRAQ: Švihadlo je dobrý. Za sebe bych doporučil pořídit si typ s ocelovým lankem a skákat naboso, pro lepší motivaci. ;)
    IGRAQ
    IGRAQ --- ---
    IGRAQ
    IGRAQ --- ---
    Mám pro vás dva slaďouše
    How To Jump Rope To Lose Weight
    https://www.youtube.com/watch?v=Td5g-aYOoWQ
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    REONA: Tak to je jasny, jako zacatecnik se musis nejdriv poradne se vsim naucit pracovat.
    Ja treba az ted, v 31 letech, umim poprve spravne pouzivat dychani, core, a nebo jakoze sedy lehy, a dalsi pomucky, ale chodim cvicit s trenerem a je to sakra znat :))
    REONA
    REONA --- ---
    Jinak jsem dojela už před časem ten 4týdenní plán, docela dost mě to bavilo, ale mrzí mě, že na konci člověk nemá žádné "zhodnocení" nebo tak něco.
    Navíc mi děti zašantročily krejčovský metr, takže se nemůžu změřit - váha ukazuje stále stejná čísla, ale na to už jsem zvyklá, dokud kojím, neshodím ani gram (pak si budu muset najít jinou výmluvu).
    Dívala jsem se do NTC na full equipment trainingy, že bych si tam udělala plán do gymu, ale tam je ta náročnost úplně někde jinde - ostatně filter pro kombinaci "begineer" + "full equip" nic nevyhodí.
    REONA
    REONA --- ---
    MOODYCAT: Zkus chvíli počkat, ono by se to mělo sesynchronizovat. Také mi nefungovaly odkazy mezi sebou, ale třeba za půl hodiny už to bylo ok.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Ahoj, jak v NTC udelat, aby mi to zaregistrovalo, ze jsem splnila beh? Nainstalovala jsem si Nike Running Club a sla na to pres ten odkaz z NTC, ale porad se mi to ukazuje jako nesplneno...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    kdybyste některá chtěla trochu zamakat na pružnosti, tak na FB poledance Trendigo běží už asi týden 30denní výzva. Každej den holky postujou nějaký cvičeníčko k inspiraci. Zatím držím 15 minut denně.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    REONA: sem ji preinstalovala a dobry
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Nezkoušel jste někdo Marka Laurena - Mobility RX?
    REONA
    REONA --- ---
    CMLKA: Aha, tak dam vedet jeste zitra, dnes mam volno a vcera jsem byla behat.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    REONA: no me to zaclo az nekdy predevcirem, do ty doby pohoda
    REONA
    REONA --- ---
    CMLKA: Nepomuzu, nemam s nim vubec zadny problem, treninky mi jedou jak maji. Musi to byt otrava, skoda, zatim jsem s tim porad spokojena. Stahla jsem si nedavno Fitness Buddy, ale tam ma cenu asi spis placena verze za 90 kc.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Nejak mi ten Nike Training Club blbne, hrozne se to seka, nestava se vam to nekomu? Jako bohuzel mam ipad2 ultra starej, takze to muze bejt tim, ale stejne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam