• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CMLKACvičme doma aneb na takovéto domácí cvičení
    REONA
    REONA --- ---
    CMLKA: Aha, tak dam vedet jeste zitra, dnes mam volno a vcera jsem byla behat.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    REONA: no me to zaclo az nekdy predevcirem, do ty doby pohoda
    REONA
    REONA --- ---
    CMLKA: Nepomuzu, nemam s nim vubec zadny problem, treninky mi jedou jak maji. Musi to byt otrava, skoda, zatim jsem s tim porad spokojena. Stahla jsem si nedavno Fitness Buddy, ale tam ma cenu asi spis placena verze za 90 kc.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Nejak mi ten Nike Training Club blbne, hrozne se to seka, nestava se vam to nekomu? Jako bohuzel mam ipad2 ultra starej, takze to muze bejt tim, ale stejne...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Tak NTC mám staženo, nechala jsem si zpracovat plán a snažím se jet podle něj, je to dobré, i když na můj je tam dost hopsání, no bez toho to asi nepůjde.

    Jinak jedu Timovu měsíční jogovou výzvu a musím říct, že už to je asi znát a zvyšuje se mi flexibilita, minule jsem si všimla, že už dám téměř dlaně na zem, což je asi poprvé v životě, jo, jóga mě baví, chtěla bych u ní určitě zůstat jako doplněk k dalšímu cvičení. Navíc teda Tim taky hodně vysvětluje ty jednotlivé základní věci a pozice a sám říká, že dost často vidí, jak lidé neumí ty základní pozice správně provádět včetně čaturangy, což je taky dobré.
    DANNY_OCEAN
    DANNY_OCEAN --- ---
    K doporučení Nike Training Club se také přidávám. Zatím to je nej app co jsem měl.
    REONA
    REONA --- ---
    Osud tomu chtěl, že Multisport budu mít až od května, tak jsem si sestavila 4týdenní plán, nechala jsem si zakomponovat i nějaké to běhání a jsem zvědavá :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    REONA: dneska jsem cistila ipad, tak jsem ji tu nasla a asi ji tez vyzkousim
    REONA
    REONA --- ---
    Už tu před rokem proběhlo doporučení na aplikaci Nike Training Club a chci se k doporučení přidat. Stáhla jsem si ji sice dneska, takže nemůžu tvrdit, že třeba čtyřtýdenní plán funguje, ale má rozdělené workouty podle úrovně, (ne)použití pomůcek, zaměření na sílu, stabilitu atd.
    Jsou tam i různé plány, celkem zvažuji zkusit plán do gymu, protože chci změnit trénink a doteď jsem nevěděla jak.
    Dnes jsem si zkusila dva workouty s vlastní vahou na celkem ca 45 minut a myslím, že to budu v noci a zítra slušně cítit.
    Před pár týdny jsem po ca 4 měsících přestala chodit cvičit (vleklé nachlazení, vypršela mi permice a nebyla jsem spokojená se současným tréninkem) a tohle mi přijde jako slušný impuls zase začít (než dorazí multisportka).
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ESPERANZA: jo, to jsem si taky vsimla, rano jsem se vzbudila a uz 7 tisic kroku, a pak jsem si uvedomila, ze to je vlastne to, co jsem usla po pulnoci vcetne cesty domu
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    CMLKA: Krokoměr je fajn. Mně osobně teda zatím nedonutil chodit na hodinový procházky každej den , ale je pravda, že si nezkracuju cestu, chodím víc po eskalátorech než abych jenom stála a kolikrát si "jen tak" několikrát po sobě doma vyběhnu schody nahoru a dolů, abych nahnala kroky.
    A zatím největší "objev" - nechodím často na mejdany, ale díky krokoměru jsem pochopila, proč mě vždycky po mejdanu tak moc bolej nohy! :-) V den koncertu jsem za 24 hodin měla na displeji 17 tisíc kroků. :-) To jsem až nevěřila svým očím...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    A jak vubec kdo doma cvicite ted na jare a co?
    jinak jsem si koupila Xiaomi mi band naramek, ktery meri kroky a spanek a tak, a je to docela fajn, vim, ze ty kroky nejsou presne, ale jako i tak si myslim,ze se nad tim pohybem behem dne clovek zamysli...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Tak dojela jsem 31 dni jogy s Adriene, ted mam pomalu prvni tyden za sebou s Timem, jako rekla bych, ze znat to je, ja mam vzdycky strasnej problem vydrzet ve strese, konecne snad vim, jak tam spravne mit ty ruce, uz me tak rychle nezacnou bolet a i u jinych pozic si zacinam uvedomovat treba ty protisily a tak ruzne, neni to ze jen to telo do ni nastavim, ale pak se snazim i v ni pracovat, jako dobre, urcite bych chtela u jogy zustat, nicmene musim zacit s nejakym i silovym cvicenim.

    Cvicil jste nekdo tu kaylu Itsines bikini body? Asi se na ni od dubna vrhnu...
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    How to Fix Anterior Pelvic Tilt (SIT HAPPENS!)
    https://www.youtube.com/watch?v=K-CrEi0ymMg
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    jinak jsem si dneska nahodne vsimla, ze mily Lidl ma svou variantu trx bratru za 500. netusim jak funkcni, jen jsem to zahlidla koutkem oka, ale dovedu si predstavit, ze pro chudyho studenta dobry :)
    PUCZ
    PUCZ --- ---
    poprosila bych o radu na nějaké video, které by mělo cca 30minut a bylo to takové pilates pro začátečníky, ale zároveň s vcelku dobrou kondicí. kdyby měl někdo zkušenosti, uvítám:)
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    odlozim si tu trochu trx rychlovky:
    30 minut https://www.youtube.com/watch?v=RNoS20NSXSI
    10 minut rychlovka https://www.youtube.com/watch?v=nfleVhMT4FE
    ma tam i specializovane na nohy/ruce/bricho kdyztak.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ALONSY: určitě to půjde :-) Taky mám tu zkušenost, že se doma trochu víc šetřím, ale to asi souvisí s lidskou soutěživostí. Jak není s kým se poměřovat, není úplně silná motivace. Takže jsem se rozhodla, že budu soutěžit sama se sebou a to by bylo, aby nakonec ten stoj na hlavě nebyl :-)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Jak mi mohla tahle diskuze uniknout? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam