SAAYURI: ze by 25 minut cviceni ale melo takovej vliv na ten hlad? dyt to v podstate neni nejak moc vydeje navic prece... ale od soboty sem cvicit nestihla a vecerni hlad zustal, tak nevim - mozna su i rada ale, protoze se tak clovek snaz nauci jist 3x kdyz k tomu ma ten impuls v podobe hladu
Ja do toho sla primarne jako podpora kamaradce - a v tom pripade sem si rekla ze to bude zajimavej experiment i ohledne toho hubnuti... jakoze kvuli problemum s kloubama je kazdy kilo dolu +
premerila sem se nekolik hodin po cviceni a pak jeste rano znova hned jak sem vstala a miry byly stejny... takze asi sem zacala vic jist tak se to se cvicenim vynulovalo :D
hm, to sem se nevyfotila, ale tak to neva. Od soboty se mi cvicit stejne nepodarilo, takze uz mam 3 dny skluz a dneska bych mela stihnout prvni lvl2... me treba ta jill i bavi, jenze me to bavi 2x tydne kdyz mam chut si trochu dat do tela a vybrat si na co mam chut a nebavi me to kazdej den to samy, navic ve dnech, kdy chodim na tyc su i docela vystavena vecer, ale nechcu to uplne vzdat kvuli kamosce, proste nulova podpora neni podpora... kdyz sem v nedeli prijela ze zimniho bivaku, byla sem taky s energii docela v tahu a muj plan cvicit - a to sem se i tesila - vzal za svy jeste nez sem dosla do koupelny a padla na me takova unava, ze sem nemela silu ani mit otevreny oci...
ale je pravda, ze sem si rekla ze kdyz to nedavam z duvodu unavy/pozdniho prichodu ze to nevadi, ze udelam maximum co budu moct ale ne na ukor mych beznych cinnosti a spanku a myslim, ze mi dost pomohlosi rict, ze se svet nezbori kdyz slib nedodrzim