• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ISLINGTONOzvěny Velké Písně - Letní Kempy 2016
    MALAKK
    MALAKK --- ---
    ELVOTHIEN: Sigh. Přesvědčila jsi mě. Tisíceré díky.
    Hurá, konečně můžu začít šít!
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    MALAKK: Pokud jsi si pořídila pěknou látku, tak ji využij :-D. High fantasy ti jistě v bažinách dovolí zajímavé věci :-D
    MALAKK
    MALAKK --- ---
    Ach jo, jak tak řeším svůj kostým, už se mi to stalo zase. Objevila jsem nádhernou látku, které jsem si okamžitě koupila pět metrů. A pak jsem se sama sebe zeptala: vzala by sis tohle na sebe do bažiny?
    No jasně, že ne.
    Tak jsem zase tam, kde jsem byla. Samé radosti, samé radosti ;-)

Jo, a mimochodem, jestli někdo fakt bude nosit na hlavě parohy mimo šamanské rituály, budu se mu osobně smát. Smysluplnost této "ozdoby" pro lidi, kteří žijí v lese, je snadno zpochybnitelná. (Pro ty pomalejší: viděli jste film Žhavé výstřely?)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Jen si dovolim maly update, vitame sklairske zaklinace Rahufa a Kyrkyje. Kdyby se k nim chtela pridat nejaka zaklinacka nebo zaklinac, napiste mi do posty.
    Tesime se na Sklairske mece!:)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    K HISTORII:
    Omlouvám se za překlep - král Connavar bojuje svou poslední bitvu před 15ti lety a také před cca 14-15ti lety jsou z Vrchoviny vyhnáni nájezdnické oddíly (bojovalo se chvíli i po zmizení Connavara, ale tady už šlo jen o šarvátky s poraženými zbytky vojsk).
    Díky za upozornění!
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Do záhlaví diskuze jsem přidal herní mail - pokud máte dotazy, nebo i třeba hotové postavy, neváhejte jej využít!
    CATH
    CATH --- ---
    jestli jí to pomůže, tak třeba já, kdybych hrála, tak sáhnu po Allinor, ani nemrknu! A to už přece něco znamená, no ne?
    DEMONIC
    DEMONIC --- ---
    Technický dotaz, pracuji na postavě a zmátla mě jedna část historie. V části kde se řeší Connavar a nájezdníci. V jedné větě se píše že: "před patnácti lety vybojoval poslední bitvu a zahnal ty parchanty do moře" pak se tam řeší co dělal Connavar potom, načež se navazuje takto: "No, takže - před deseti lety jsme konečně vypráskali nájezdníky."

Je tam časová chyba, nebo jsem někde něco sakra důležitýho přehled?
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Jak pise Alrika, Saoirse i Tae jsou blizke kamaradky, diky za upozorneni.
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    ISLINGTON: Jen tak mimochodem - Saoirse a Tae jsou sestry? Není v tom původním rozpisu, že jsou jen kamarádky...?
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    STORMAGEDDON: A taky to tak bude, pardon, vyskytla se chyba! :)
    STORMAGEDDON
    STORMAGEDDON --- ---
    ISLINGTON: Myslím že u skupiny Liama by měl být Krys, Spocky a já. :)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Děkujeme všem, kdo nám napsali o Ty ve Velké Písni - tady je seznam již zabraných rolí.

POKUD BYSTE NĚKDO CHTĚL NĚJAKOU JINOU ROLI, NEVÁHEJTE NAPSAT. KDYBYSTE SE CHTĚLI ZEPTAT, PTEJTE SE KLIDNĚ DO POŠTY, RÁDI ZODPOVÍME OTÁZKY (NEBO NA NÁŠ MAIL).

Nicméně, tady je seznam přidělených rolí:

Triannon Tyra - Hugin
    Triannan Tyra - Avya
    Brúan Fearnmoore - Jansta
    Liam Fearnmoore Bouřných očí a jeho přátelé - Spoky, Denis, Eliška Studená
    Paní Mečů Fearnmoore - Berry + ??? (zde se stále místo najde! A nemusíte být super šermířky!)
    Cúlain Tar Arnoch - Miki Opletal
    Alissa Tar Arnoch - Laura
    Govannan - Marek Martinovský
    Krvaví psi páně Saetrata - Marek Mahdal +??? (i zde je místo!)
    Dannu Ferragh - Klárka/Anvella
    Maertyn Ferragh - Ficho
    Vorna Sklaire - Hádě

Neobsazené postavy tedy jsou:

Maev Mac Tyra - dáma s několika pěknými tajemstvími. Má svou rodinu... i své skryté stránky! Pokud by byla květinou, byla by růží... s pěkně dlouhými trny...
    Ailin Mac Tyra - nabízí velmi pěkný mix silného muže a starostlivého bratra i syna.
    Emmer Mac Tyra - copak nikdo nechcete zjistit, proč je tak bledá? Silná linka o rodině a přátelství!
    Fiallachovi chlapi - drsňáci, co pro ránu nejdou daleko. Hrubí, přísní... a ne úplně féroví.
    Aški Ferragh a její průzkumníci - správná volba, pokud chcete v tradiční společnosti dělat rozruch. A prozradíme, že možná i něco hledají... A nepřestanou, dokud to nezískají!
    Saoirse a Tae Sklaire - sestry, magie, osud a láska! Odhalování tajemství kouzel! A prokletí!
    Sklairští zaklínači - ZA-KLÍ-NA-ČI, je třeba psát víc ? :)
    Allinor - pokud vás baví vidět svět jinak, než ostatní, rádi vyvoláváte věci dávno minulé a odhalujete tajemství - to je ono!
    Graehem - pouta, odsouzení, hrozba smrti - kdo se postaví osudu?
    Braefar - muž, co jde proti všem tradicím a nebojí se bojovat o svůj názor. Morální dilemata zaručena.

Kdybyste snad někdo měl ještě zájem...

Každopádně, hezký víkend!
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Omlouvám se, vloudila se chybka - Posel v nabídce vůbec být nemá, je nahrazen Rybářem.
    Chyba již napravena.
    Díky JEENOVI za upozornění!
    JEENA
    JEENA --- ---
    ISLINGTON: Ahoj, v těch povoláních jsou u válečníka uvedeny ty typická "mírová" povolání. Jedno z nich je posel, který je ale v tom detailnějším popisu nahrazen rybářem. Rozumím tomu, že jsou si vesměs obdobní, co se týče řekněme stylu boje?

tl,dr: Kam se ztratil popis posla?

Díky
    CATH
    CATH --- ---
    FICHO: to je jen velikostí písma a formátováním, fakt :)
    FICHO
    FICHO --- ---
    ISLINGTON: Je to PAST! Pod maskou krátkého příspěvku se skrývají strany textu!
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Tak, dneska sem napíšu jen krátký příspěvek:
    TADY TO JE!

JAK STVOŘIT POSTAVU VE VELKÉ PÍSNI - https://docs.google.com/document/d/1a7gg-uQAqAZMadt_oI_lXRfKEdHM8Mex4ZpmGVESVfM/edit?usp=sharing

A

POVOLÁNÍ VRCHOVINY - https://docs.google.com/document/d/1Vsxk0RtsBGUYg2tsOpOMU49SOVNSMRbshs7M3YDqrJM/edit?usp=sharing

Doufáme, že se tento krátký příspěvek bude líbit všem, zvlášť pak těm, kteří si myslí, že neumíme psát ty krátké.

Hezký večer!
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Vrchovina si také tímto dovoluje popřát všem Vrchovanům a Vrchovankám hodně štěstí při skládání maturitních zkoušek! :)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Vážení Vrchované, myslím, že do středy vám konečně pošleme návod, jak vdechnout život vašim postavám, ale předtím věnujte pozornost tomuto krátkému sdělení:

IL MANIFESTO PROČ HRÁT PŘEDEPSANOU POSTAVU:

1. Nechci a nesnáším, když si mám zase, zase, zase sám vytvářet postavu uplně od nuly.
    2. Takhle mám jistotu, že budu zapojen do jednoho z velkých příběhů hry.
    3. Pomůžu tím organizátorům, protože tyhle zápletky vytvoří krásně dopředu.
    4. Uvědomuji si, že organizátoři mě dostanou do zajímavých situací, např. příkazem jako třeba "V osm hodin večer jdi sám na rozcestí a cokoliv tam uvidíš, nech si do rána pro sebe."
    5. Dá mi to tak možnost vyzkoušet si zahrát něco, co bych dost možná sám tímhle způsobem nevymyslel.
    6. Že by byly příběhy těchto postav nějak provázané...? AHA!

Díky těm, kdož napsali do dneška - bereme je, že "napsali v prvním kole". Ale pro ty ostatní - pokud by vás někdo zaujal, zeptejte se, nebojte se, těšíme se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam