• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    Diskuze ohledně vybavení švédského výrobce hudebních nástrojů, typy, tricky, OS updates, patches, samples, bug fixes etc...
    rozbalit záhlaví
    SMETI
    SMETI --- ---
    GREGOR_PRIDE: Jo no jako pěkný vypadá to dost useful
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SMETI: je to offline editor projektu oct. bez nutnosti krabice...

oct neumi po usb zadnou komunikaci s PC, jen storage...

podobnost s ovb... ano ma to gui :)

ja to hrozně chci uz leta, a on porad dela jen uzavreny bety, vetsinou pro mac, a nejdou v tom ukladat projekty...
    LDS
    LDS --- ---
    GREGOR_PRIDE: Aj, mě zmátla ta tabulka a vím, že týpek dřív někde psal, že dl link posílá na mail, já to nikdy nekoupil
    SMETI
    SMETI --- ---
    hmmm zajimavy, ale 99$ teda je celkem dost uf, vypada to trosku jak overbridge takovej :)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LDS: na fb, před 15hodinama

Update: OctaEdit v1.8.040 OSX Beta and Demo Versions

Whats New?

One or two minor GUI tweaks...

Notes:

Restricted access to the Samples and Chainer modules.

Compatibility:

- OSX 10.9 and above only
    - Octatrack MkI & MkII
    - Octatrack OSv1.40 and above only
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LDS: kde vidis ze je venku, neda to se koupit...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LDS: jdu pro to!!!!! dik
    LDS
    LDS --- ---
    http://octaedit.com/ V2 venku, používáte někdo?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    jsem nasel, treba se nekomu hodi

VODRHA
    VODRHA --- ---
    KRAIF: no, resim to samy s radias a DT.. vyvolám jen prvních 128 patternu, zbytek remote tak nejak nedokazu ovladat, takze produkcni party jen na zacatku a konec banky jen jako sklad.. nejsem spokojen, ale dokazu s tim nejak žít... BTW Rádias editor vam funguje?? kdysi jsem ho nejak spustil, ale po upgradu FW si editor ani neskrtne, resp. na kompu se ani nepusti.. a stim se mi zije docela blbe.. nekdo komu to funguje?? zkousel jsem ruzny verze win, ruzny kompy i maca.. a nemaka..
    TMH
    TMH --- ---
    Prodám model samples včetně diy decksaveru kdyby to někoho zajímalo: https://www.midi.cz/inzerat/228445/prodam-elektron-model-samples/
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    OTZ: ani jsem si nevsiml, ze na octe muzes v midi note setup, primo vybrat program (patern, ktery budu ovladat na tom radiasu) tam jsou hodnoty od 0-128 a funguje to bez problemu...takze asi opravdu mazanejsi reseni ;) diky mockrat za tip ! ;)
    OTZ
    OTZ --- ---
    KRAIF: tabulky midi implementace mas? manualy jsi studoval? I znamena 8, takze je nekde posunuta hodnota toho vyssiho bytu, takze OT posle zpravu "bank 0 pattern 0" a radias chytne "bank 1 pattern 0" (rozsah hodnot 0-127) nebo neco takovyho, chyba v prekladu. zapoj do cesty PC a v midi-OX programu vypozoruj jaky cisla tam behaj (a co pripadne posila radias pri p.CH. jestli to umi posilat ven).

pripadne jestli OT umi to co DT (midi tracky) tak se p.ch. zprava da "zapsat" primo do sekvenceru na trigger, to mi prijde mazanejsi nez prepinani 1:1 :)
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    OTZ: to druhy je korg radias...sry, blbe jsem to napsal...v midi nastaveni na octe prog ch...coz mi prave prehazuje paterny...na octa je patern napsanej jako banka A1-P16...Jeste jsem zkousel na tom radiasu deaktivovat v midi nastaveni zmeny banky (bank Ch), pak se mi prehazuje jen prvni polovina paternu...takze od A do H...
    OTZ
    OTZ --- ---
    KRAIF: co MSB vs LSB? banka vs pattern? ta "druha" je taky elektron?
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    Zdarec,uz jsem se nad tim pozastavil , myslel jsem, ze octa treba nejak blbne...snazim se ho pouzit jako externi sekvencer pro jinou masinu.Obe maji stejnou kapacitu paternu takze A1-16 az P1-16 (tj 128paternu).Kdyz si na octa nastavim prepinani Ch (pres midi) tak mi na druhy masine nenaskoci A (banka), ale rovnou I, takze rovnou od druhe poloviny...Kdyz je na octa I, tak na druhe znova I...takze 2x tech samejch 64 paternu...(na RYTMu jsem tenhle problem nemel, tam jsou ty dve samy masiny synchronizovany). Da se to nejak nastavit, nebo to octa proste neumi?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VANJA: soplu?
    mam rýmu
    VANJA
    VANJA --- ---
    saplů neni nikdy dost :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    ehm, to tech samplu nemate za ty roky sbirani porad dost? :) ja uz nevim, kam to davat.. :))
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    KRAIF: ja jim psal minulwj mesic, ze samplepacky nejdou koupit.
    uz jdou, dostal jsem hovno ;)
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    Tak o tohle se musím podělit...Sice přístroj ještě v záruce,takže bych mohl poslat zpět...Ale místo toho jsem psal přímo na elektron,ti mi napsali,že se jedná o vadnou kartu,že mi pošlou zadara novou a ještě k tomu si mohu vybrat jednu ze samplebanky,kterou mi poskytnou taky free...Prostě klobouk dolů, bezkonkurenční Support!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam