RAINBOF: labka neni RIP. Jen jse zustali 4 ze 7. Zbytek se odstehoval a podobne. Furt dal udrzuju jak neziskovku, tak online prezenci. Jen jsem nechtel na nic reagovat, nez se to utrepalo. Bylo z toho trolleni, hlavne od lidi, co vlastne krom clenstvi ve spolku, nikdy nic neudelali, nebo nedelali nic s labkou treba posledni 3/4 roku.
To je v pohode. To ze nemame fyzicke misto: no nemame, stejne kazdy programuje a bastli doma. Zas dik tomu se lidi zacnou znova potkavat, coz se nedelo. Platili jsme 8ku za missto, ktery 2 lidi pouzivali jako kancl (kazdy za 500,-/mes, coz to neuzivilo), a nikdo tam nebyl uz 3-4 mesice. Ba naopak, ted pri akci : konec mista, se naopak ukazali i necekani poloclenove, projekty furt jsou... mam chripku, zena taky. Ale na nyx chodim, na irc zas budu taky (i kdyz tady jsem nejvic) a aktualizuju i wiki a tak.
Porad mame zakazku na vyrobu senzoru, autori d toho dali ruce oryc, a kdyz by na tom nekdo delal (je to ve fazi produkt, ale chce ladit a ridit vyrobu), tak v tom jsou i prachy. Taky by to chtelo pomoct s open-sourcovanim v tom smyslu, ze zasadni casti dokumentace nebudou ve forme “precti si zdrojak, abys vedel, jake datagramy ti chodi, kdy a proc”...
Ale nechci SensoricNet uz delat projektem labky jako takove. Jsou lidi, kteri na tom delali jen, kdyz byly prachy, a zadny z nich neresi co tostalo je ziskat... takze bez osobniho vkladu resitelu, nebudu uz vyrabet ostatnim napady a zabavu, co maj delat, a uz vubec je platit.
Kazdopadne Labka jede dal, a kdyz by nekdo dalsi prisel na sraz, muze. Kalendar na labka.cz ukazuje kdy a kam.
Navic odpadnou lidi typu: ahoj, mate tenhle nastroj? Tak ja si ho pucim (a nevratim, treba). Potazmo: hele, chtel bych, abyste mi naprogramovali tohle, ale nemam cas nikdy prijit.
To uz taky ne.
Proste Kabka zije, ale ve sve puvodni podobe: delej neco, dokumentuj to na wiki, gitu, priber k tomu dalsi, pokud chces/chteji a socializuj se (online/na srazech).
Lidi co na vsechno serou nejsou komunita (teda jsou: lidi, co na vsechno serou;)