• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jen si tady odlozim tohle info - german map gomap.eu announced today it will have a map with IVs for the event (mysleno pro Prahu)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: presne no, lidi nejsou motivovany premejslet a nejak si piplat pokemony, protoze proste muzou pribrat dalsi dva lidi, a muzou jit cimkoliv. To by asi zmenilo jedine realny 1vs1 PvP.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: a přitom ty levely nad 30 jsou celkem o ničem, jeden v Bene si kupuje pasy a chodi i na kapra aby měl expy, ma level 37 a kdyz jsme sli na Tyrana tak hazel zapdose protoze machampy si moc nepowerupoval a ma je stejne s iron utokem, slo mu o to ze ho stejne dame (bylo nas dost) a nezajimalo ho ze vlastne prichazi o bonus mice a sanci na lepsi veci z raidu... ale co aspon to tam dost organizuje a pomaha slabsim hracum
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: zase, to se zda moc nam, protoze tady budem :) Nejaky chudaci treba z Rakouska, co zadnej event nemaj, to muzou videt jinak.

    Jeste jsem si vsimnul jednoho zajimavyho nesvaru, docela pribejva hracu, co jedou jen hardcore raidy, klidne i ze do toho sypou prachy, a treba predtim ani moc nehrali, coz vede k tomu, ze maji docela vysokej level, ale vubec, ale fakt vubec zadny pouzitelny pokemony. Protoze raidovanim negenerujou zadnej dust. Docela me to toci, protoze kdyz jdu nekam na blind ze jsme 4 s 30+ levelem, tak pocitam najisto, ze Entei bude brnkacka... :-(
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: To je už moc...
    XSI
    XSI --- ---
    Tak už chápete, proč mě tyhle "dáme všem ty těžký věci zadarmo" akce docela demotivujou?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady jeste vysvetleni toho, proc v Nemecku narozdil od odstatnich mest nebyly obri fronty, hraci si to zorganizovali sami - Together we organized a group of 12 people which are super informed about Pokemon, the technical aspects of the game and the CentrO as well. The CentrO went with it - they listened to us and upgraded their WiFi, got a huge tent so there wouldn't be long waiting lines for the tickets and got a radio mast for Vodafone and Telekom to improve their mobile network. And last but not least the YouTubers Reversal, Julian, Schilling from Spieletrend and Hong really helped the event as well.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: to je asi jeste celkem umirnenej, jsou tam lidi co dali pres 1000 chansey/larvitar candy. Je to skoro az nechutny, kdyz si vezmu, co usili clovek kdysi musel vyvinout pro kazdou chycenou larvu, ale bohuzel se teda opakovane potvrzuje, ze kdyz je neco tezky, nejsnazsi je pockat, az se to objevi jako event/raid/etc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jen tak pro info statistika nekoho z Parize, kdo zjevne behal po tom obchodaku celej den, podle tech vychozenejch vajec... :-)
    87 Larvitar
    47 Chansey
    123 Pikachu (2 Shiny)
    148 Magikarp (1 Shiny)
    19 Unown (S, A, F, R, I)
    225 or so Mareep, Machop and Starters
    40 Eggs (6 Pichu (no shiny), 6 Larvitar, 5 Magikarp (no shiny), 4 Sudowoodo, 4 Pineco, 3 Lapras, 3 Snorlax, 3 Militank, 3 Mareep, 2 Skarmory, 1 Dratini)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: to je mi jasný ale přijde mi to vtipný
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: i kdyby to byla pravda, tak stejne je lepsi jit nekam, kde je muzes chytat s ananasem - spis si myslim, ze si na event plusko vypnu, a necham ho jen tocit stopy.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    When they scanned the QR-code, around 70 new pokestops appeared. Which I could not see because I had no ticket. When I would open up the game in the mall and around 20meters beyond that, I could see things like chanseys and stuff, if I pressed on it, they transformed into normals pokemon like psyduck. Yet there was a way around this! If you had a PoGoPlus, it would actually try to catch the chansey,

    LOL to se mi nějak nezdá že by to fakt měli tak debilně a pluskem by se dali chytat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN: na druhou stranu, to "testovani" u nas bylo jen prvni den, uz druhej den byly raidy vsude :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Napadá mě, první raidy se u nás začaly testovat v Uniball-Rodamco Gymech. Pokud tedy chcete být mezi prvními, co chytí Mew Two, zajel bych na Černý most nebo Chodov vyhrát pár raidů v místních gymech.
    Dá se čekat, že právě pro tyto gymy začnou chodit první pozvánky na EX Raid.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: Já si zažil včera že sem potkal skupinku malejch kluků co seděla kus od svýho gymu, uviděli mě a hned: Nepudete nám pomoci s Entaiem? Říkám že mám málo času a omlouvám se. Dojdu k tomu gymu koukám že už tam jsou všici přes nějakou tu hoďku tak ho zbourám rychle. V chvíli když už byl skoro prázdnej kluci očividně mysleli že tam můžou naskákat i když to někdo boří - salva nadávek (který bych já jako velkej dlaždič na veřejnosti nepronášel) na to že jim to háže Error. A ve chvíli kdy jsem si tam nahodil 2,8k Blissey salva nadávek ne mě. Doufám že eště někdy budou chtít ode mne pomoci s gymem.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Tak copak dělám 7. října... jooo, celej den sedím ve škole, kde není jediný spawn ani nic jiného. Totální klasika. :-D
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    EVILMIND: no a neni snad lepsi mit zaklad pro peknyho Gyaradose nez se pokouset chytit Enteie? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW poucnej pribeh ze sidliste ze vcera, za celej den nikdo nereagoval na zadny Entei raidy, a jsem desne nachcipanej tak jsem jen cekal az spawne neco na gymu co je nejbliz, a pak jsem tam vyrazil presne na start toho kapra. Nakliknu kapra a jdu zase domu, s tim ze nez odtika cas v lobby tak jsem skoro zpatky v posteli - a nez jsem dosel k domu, tak jsme v ty lobby byli na kapra tri, a dalsich 5 jsem potkal jak jdou tim smerem uz kdyz jsme bojovali.
    Tak hlavne ze se nesejdem 4 na Enteie, ze jo... :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je docela poucny, Tyranitar ve dvou a kazdej ma jen 3 machampy
    2-player Tyranitar raid boss using 3+3 Machamps
    https://www.youtube.com/watch?v=eKJRtcYpxig&feature=youtu.be
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: asi nikdo nefoti, kdyz musi chytat v ukolu :-) Kazdopadne jak se zda, tak fakt nebyla vetsi sance na shiny, jen proste bylo tolik kapru/pikachu, ze je lidi nachytali diky kvantite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam