• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HARALD: nebo tak, diky :-)

    [ Draconius GO ]
    HARALD
    HARALD --- ---
    Aha. Už rozumím.

    Potřebuješ někoho ze správců, kdo vznik klubu odklikne. Víc než k hlasování se přihlíží na to, co je popsáno u žádosti.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HARALD: jaktoze ne, ja myslel, ze pro zalozeni libovolneho noveho klubu muze hlasovat kdokoliv, ne? Teda, naivne si myslim, ze pak k tem hlasum nekdo prihlizi - ostatne presne takhle jsem zalozil i tenhle klub, kdyz jsme asi tejden prudili v Ingressu... :-)

    A jinak pryc bych asi chtel prave ze kdyz je hra nova, tak se da cekat spoustu nadsenych diskusi nad ni, coz by mohla jako vadit tomu, kdo ji nehraje. A narozdil od mnoha jinych klonu, co uz jsem treba na chvilku zkusil, mi tenhle prijde jako dost nadejnej na to, aby to nejakou zivotnost melo.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    HARALD: Tak já ne že bych ho přímo chtěla vyhazovat, ale jsou to dvě různé hry, tenhle klub mívá dost příspěvků i sám o sobě a pak by se docela pletlo, která debata patří které hře. Přijde mi logičtější mít pro ni samostatný klub.
    Třeba bych tu nemusela luštit, jestli se nějaké fragmenty týkají PoGO nebo ne.
    HARALD
    HARALD --- ---
    EVILMIND: Nemůžou. Takhle zakládání klubů na nyxu nefunguje.

    Btw, proč bys chtěl pryč?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: btw - Obelisk: You do not need all pieces of the map to dig for the egg If you have a map fragment, and are at that location, that fragment will highlight in yellow If you do not have the fragment you are standing in, no yellow for you! You can still dig for the egg in a section of the map that you do not have a fragment of
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: jako kdyz dostanes all green tak proste smula, videl jsem ze nekdo takovej screen hazel. Bych asi spis priste volil jako prvni obelisk takovej, co neni v pustine... ;-) Udajne by to teda melo i nejak bejt poznat ze jsi v te 3x3 mrizce ze se zmeni ten dialog v kopani pokladu - uvidim jestli to zejtra stihnu zkusit.
    SARGO
    SARGO --- ---
    UBU: No potěš. Já už to našla, cca kilometr a půl od místa prvního fragmentu. Zítra tam naběhnu :-)
    UBU
    UBU --- ---
    podbiral sem fragmenty, dva zbyvaji, ke tam jen zeleno, zadna cesta podle ceho se orientovat. Vubec nechapu kam jit kopat a jak. Chybi k tomu nejaka doprovodna stranka s info.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: koukal jsem, ze se prej daji ziskat i hodne slozity (a drahy v runach) zaklinadla, jako treba ze nejde zautocit na tvuj gym, nebo naopak ze umrou vsichni obranci gymů co vidis na obrazovce :-)

    Kazdopadne ja jsem zatim dohral, diky masivni spotrebe ballu na kazdyho pokemona, protoze neumim hazet s tou jejich fyzikou, jsem uplne out of balls, a speed limit je mnohem drsnejsi nez v PoGo takze se neda naharvestit tramvaji, tak musim doufat, ze v praci budu videt na nejakej stop a neco nasbiram. Bohuzel doma sice mam ted stop bliz ke gauci, ale ne dost... :-(
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: UBU: Zjištění: s knihovnami jemně, povolí jenom jednu změnu útoku, i když je obsazených víc, a pak do nich nejde tři dny vlízt.
    Zjištění číslo dvě: když člověk postaví oltář a vytvoří zaklínadlo, ono se aktivuje hned, sakra práce! Ještě jsem po tom úprku ven nerozmrzla... :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tak nic, taky mi portal zmizel, takze mi zustalo jeste 45 minut na vejci, musim si najit jinej zejtra :)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Aha, tak to sem zatim nevidel nebo na to nemam level
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: je to vzdycky pobliz toho obelisku, kde vezmes prvni kousek, takze je jako dost dulezity si ho nevzit nekde random. S tim ze ""pobliz" by melo bejt tak do 2km, coz v Praze je furt docela pecka. Ale kazdopadne tenhle treasure hunt by me asi ocividne celkem bavil - skoda, ze za tim se zrovna nejspis schovava ten pay2win, ale dokud budu mit lopaty z levelovani tak do toho jdu...
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Tak to je pech - já zas vejce mám, ale dneska jsem ji nikde nenašla - neměla jsem být včera líná jít přes to pole - ale když ono pršelo a já zas tolikero bot nemám :-D Třeba to ale ještě stihneš. Zadarmo ti klube vždycky jenom jedno vejce, jinak se něco dokupuje. A zvlášť jestli jsou těsně vedle sebe, toho si važ :-D

    Obelisk vůbec netuším, taky gratuluju, že víš, kde to je, já se zatím vůbec nechytám - jen jsem předpokládala, že někde, kde se pohybuju, takže mi dost bereš iluze :-) Doufám ale, že to půjde i bez celý mapy, protože mám čtyři kousky a pro další budu muset kdo ví kam :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tak to je skoda, ten portal tu byl uz rano, ale nemel jsem vejce, a jeste tu furt je... takze bych teoreticky mohl vylihnout i vic? Navic dracice uvnitr stoji hned vedle nej, neni treba nikam jit kilak.

    BTW odkryl jsem 3 casti mapy z obelisku zatim, ale uz dokazu urcite podle tvaru tech silnic urcit, kde to je. Myslis, ze muzu uz jit na misto a zkouset kopat, nebo musim pockat az odkreju celou mapu? BTW je to v uplny prdeli za Prahou, nikdy jsem tam nebyl, tak doufam to bude jeden z tech krajnich ctvercu, a ne nejakej uvnitr lesa/pole... :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Nemusíš se tam pro něj vracet, vylíhne se po uběhnutí doby klasicky. Bohužel pokud se portál přestěhuje a dračice s ním (a navíc ne v každém portále je dračice k nalezení), vejce ti tam visí s časem sice kratším, ale nedovylíhlé :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW kdo si preje, abychom odtud s Draconiusem vypadli, muze tomu napomoci hlasovanim pro zalozeni jineho klubu zde:
    [ EVILMIND @ nyx :: kluby :: hry ]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALFACAD: ja to beru tak, ze Pokemony ted v podstate vubec nehraju - jen mackam plusko, a jednou za den se pokusim jit nejaky raid. Coz muzu delat porad. Ale ja spis potrebuju neco, co me bude motivovat chodit ven na delsi tury, coz tohle presne splnuje, uz jen proto, ze ta zajimava mista tady v okoli jsou uplne jinde, nez je ma Ingress/Pokemon. Tj. s PoGo nekoncim, ale dokud nebude venku Gen3 tak neni moc motivace hrat - maximalne ted od prvniho na elektrickyho psa, ale pocitam chytim tak 2-3 dobry a dal nemusim.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    poGo se má hodně co učit...nebo spíš kde čerpat další (novinky) zlepšení pro vlastní hru..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam