KOTVUS: jo, ja jsem zjistil, ze je problem, ze jelikoz uz jsem byl rank 8, tak i kdyz tankuju, tak se porad utkavam jen se samejma bejvalejma rank 8 lidma - tj. tuhle sezonu s tim nemuzu nic delat, a nema cenu lezt prilis dolu, protoze tam pravdepodobne budou jen lidi, co slezli taky umyslne. Je to docela zajimavy, protoze kdyz lezu nahoru, tak na hrane postupu uz potkavam lidi, co jsou na vyssim ranku, ale aktualne jsou pod rankingem. Nevim podle ceho to hra urcuje, s druhym uctem jsem to zkousel jako pres tech 100 zapasu naopak pushnout, vylezl jsem az na 2470, a to byl samej rank 9 proti. Nicmene dneska jsem to vzdal, mam problem s divnejma lagama aplikace na mobilu (druhej ucet na tabletu to nedela tak moc tak nevim jestli to je hrou), a zjevne bych se na ten rank 9 nakonec dostal, ale 18 dni do konce sezony bych proste bojoval i kazdej win, a tohle je asi muj strop kde pak prohravam na technikality, nestoji to za ty nervy. Sice me to drasa, bo jsem soutezivej, ale pragmaticky je proste lepsi chtit odmeny, takze jsem dneska odtankoval o 400 uz, a zbytek sezony dohraju ciste na zisk.
Druhym uctem uz jsem tech 100 hral kolem 1800, kde jsou souperi, co se sice snazi, a vicemene maji sestavu, ale bud hrajou proste blbe, nebo maji jen 1 utok na necem, jsou treba jen level 35 apod, takze jsem ted posledni dny hral presne jak jsem planoval, ctyrikrat vyhra 4:1 a jednou 0:15 tank. V tom rozmezi 1800-2000 jsem nevyhral sice vsechno ani zdaleka, ale zatim se mi darilo nemit zadnou serii proher. Navic asi promyslim setup, protoze zcela cilene hraju proti meta tymum, ktery uz ale takhle dole nepotkavam, tak bude mozna lepsi sam hrat metu... :-)
Kazdopadne pokud se nezmeni zpusob, jakym se za pvp odmenuju, pristi ligu budu chytrejsi, a zustanu na ranku 7.