• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

    oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

    TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

    Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

    Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

    420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EVILMIND: Ja vim, ale dva jsou o celych 100% vic nez jeden (taky to za tu cenu nehodlam kupovat, jen jsem z toho trosku rozmrzela)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRAKIRA: tak za 14 dni ho dostanes za PvP, myslim to preziju do ty doby :)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EVILMIND: hmm, cena toho baliku mi prijde dost drsna, kdyz se ten elite TM prakticky neda sehnat jinam... jesteze se da koupit jen jednou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Niantic dobre doji pandemii :-)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Catchmon GO auto catch + spin device review & giveaway for Pokemon GO
    https://www.youtube.com/watch?v=m3Ddzj2HP7Y
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: jo, zajimavy. Hlavne co s tim Niantic ma v planu, aktualne si vubec nedovedu predstavit, ze by rozhodili balance tim, ze by zvedli max level i u pokemonu...
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    a já ted zahlídl že v datech objevili rewardy za levely 41 až 50
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vsechno to zni podezrele dobre :-)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PLAGUEDIL: jo to jo, realizace te zmeny je... ala Niantic proste :) taky muzu teoreticky tocit stop z domu, ale realne jen kdyz obcas plusko driftne bliz (to aspon pozna ze je ve spravne vzdalenosti)
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    EVILMIND: no ok, ale tim padem je to porad broken, protoze mi to ukazuje na kilometr ze muzu otocit. Dik za vysvetleni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PLAGUEDIL: to nema fungovat na stop, jen na gym, jak se jasne pise v te aktualite

    The distance from which you can interact with Gyms has been temporarily doubled, allowing you to be farther from Gyms and other Trainers as you challenge Raid Bosses. This change also allows you to spin Photo Discs at Gyms if you are within the doubled distance; however, it will not change the distance required to spin Photo Discs at PokéStops.

    Temporary changes to Pokémon GO: Gym interaction distance has been doubled - Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/en/post/gyminteractionupdate-20200331/
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    mě to pořád na ten dvojnásobek vzdálenosti prostě nejde, jedine co funguje je jit ven a dojít k tomu stopu tak, že panáček je až na něm, jinak to furt píše try again, i když jsem uvnitř toho kolečka co normálně. prostě pro mě to je spíš 1/2 než 2*
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOTVUS: jo, ja jsem zjistil, ze je problem, ze jelikoz uz jsem byl rank 8, tak i kdyz tankuju, tak se porad utkavam jen se samejma bejvalejma rank 8 lidma - tj. tuhle sezonu s tim nemuzu nic delat, a nema cenu lezt prilis dolu, protoze tam pravdepodobne budou jen lidi, co slezli taky umyslne. Je to docela zajimavy, protoze kdyz lezu nahoru, tak na hrane postupu uz potkavam lidi, co jsou na vyssim ranku, ale aktualne jsou pod rankingem. Nevim podle ceho to hra urcuje, s druhym uctem jsem to zkousel jako pres tech 100 zapasu naopak pushnout, vylezl jsem az na 2470, a to byl samej rank 9 proti. Nicmene dneska jsem to vzdal, mam problem s divnejma lagama aplikace na mobilu (druhej ucet na tabletu to nedela tak moc tak nevim jestli to je hrou), a zjevne bych se na ten rank 9 nakonec dostal, ale 18 dni do konce sezony bych proste bojoval i kazdej win, a tohle je asi muj strop kde pak prohravam na technikality, nestoji to za ty nervy. Sice me to drasa, bo jsem soutezivej, ale pragmaticky je proste lepsi chtit odmeny, takze jsem dneska odtankoval o 400 uz, a zbytek sezony dohraju ciste na zisk.

    Druhym uctem uz jsem tech 100 hral kolem 1800, kde jsou souperi, co se sice snazi, a vicemene maji sestavu, ale bud hrajou proste blbe, nebo maji jen 1 utok na necem, jsou treba jen level 35 apod, takze jsem ted posledni dny hral presne jak jsem planoval, ctyrikrat vyhra 4:1 a jednou 0:15 tank. V tom rozmezi 1800-2000 jsem nevyhral sice vsechno ani zdaleka, ale zatim se mi darilo nemit zadnou serii proher. Navic asi promyslim setup, protoze zcela cilene hraju proti meta tymum, ktery uz ale takhle dole nepotkavam, tak bude mozna lepsi sam hrat metu... :-)

    Kazdopadne pokud se nezmeni zpusob, jakym se za pvp odmenuju, pristi ligu budu chytrejsi, a zustanu na ranku 7.
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    EVILMIND: Já tuto sezónu od začátku cíleně tankuju (držím se v rozmezí 900-1000) a neúmyslně jsem prohrál jediný zápas (jinak statistika 203 vyhraných ze 430). Standardně jedu 4-1 a 0-5 (nově 0-15), tak, abych se udržel v rozmezí, co chci.
    Důležité je držet se na nějakém rozumném rankingu. Když spadneš příliš dolů, tak už je tam hodně lidí, co cíleně tankují. A pak jsou z toho zase z 50% reálné souboje a z 50% týmy cp10. Kolem té tisícovky je tak 70% soubojů s lidmi, co nemají proti alespoň trochu použitelnému týmu šanci (pravděpodobně vůbec nevědí, co dělají - používají nevhodné mony/movesety, switchují i když mají typovou výhodu apod.). Tak 20% se snaží, ale proti meta týmu neobstojí. A tak 10% jsou cp10 týmy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jsem nad tim premejslel a jako nevim co bylo cilem? Asi aby lidi co jedou za pass nemeli pocit, ze kdyz nahodou daji 0:5, ze nedostali nic? Coz se stat muze. Ale kazdopadne vedlejsi efekt je uplne neskutecnej support lidi, co uz ted tankujou ranking. Doted jsem to nedelal, protoze jsem moc soutezivej :-) a sere me prohravat bez ohledu na profit co to nese, ale jako s timhle jsem se rozhodl udelat test, a odtankovat svuj druhej ucet z 2300, kam jsem pracne vylezl ze startovnich 1500, nekam na hranici 1000, na to by ta nedele mela v klidu stacit. Fakt me zajima, jestli to funguje tak, jak na redditu tvrdi, ze pod nejakou hranici vyhravaji co chteji.

    Protoze jednak mi prijde divny, ze by tyhle lidi nenarazeli na ostatni sobe podobne bez ohledu na rank, a pak si myslim, ze tehky souperi jsou jen mytus - obema uctama jsem lezl z 1500 na 2300, a jestli jsem behem tech vic jak tisic boju asi snad dvakrat potkal nekoho, kdo mel vyslovene spatny/podleveleny pokemony. Jinak jsem fakt nevidel rozdil, meta se samozrejme lisi, ale spis v case nez v ranking levelu.

    Každopádně teoretickým cílem by mělo být hrát denně sety 4x4:1+0/15, coz predstavuje maximální reálně použitelnou odměnu a 16/25 ratio, tj. ranking by se nemel menit. O vysledcich vedeckeho pokusu budu informovat! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jeste jsem prehlidnul tuhle pvp zmenu

    @NianticHelp
    Apr 8
    Trainers, we're excited to introduce a new battle until you win mechanism in GO Battle League! If you lose all 5 matches in a set, you can continue playing in that same set until you win a match for up to 15 losses, after which you'll move to the next set.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    20 setu, to je cele odpoledne :-))

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Se musim pochlubit, dneska 21 vyher z 25 v ultra, a to jeste dvakrat jsem prohral jen kvuli lagu v nevhodnou chvili - pritom jako v tom nejsem normalne moc dobrej, vcera jsem se stejnym tymem mel nejakou standardni 50% uspesnost jen, a celkove v ultra spis strádám.

    Kazdopadne jsem definitivne od typhlosion-poliwrath-togekiss presel na lapras-poliwrath-giratinaA, hlavne proto, ze potkavam poslednich par dni hrozne moc swampert leadu (a lapras porazi swamperta vzdycky, coz vetsina jeho uzivatelu navic nevi a daji to zadarmo, kdezto poliwrath vyhraje jen kdyz se nenecha vybaitovat, coz je z pozice safeswitche dost tezky).
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    Ja chodim ven (protocit, pripadne raid) kazdy den, zjistila jsem, ze mi fakt nedela dobre byt jen doma a kdyz uz mame povolene ty prochazky.. nicmene na raidovani z bytu jsem se tesila. Myslim, ze je mi jedno, kolik ten raid pass bude stat, tohle mi prijde az drze...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak zatim je to jen datamine, takze nevime kolik bude ten pass stat, o kolik min dmg budeme davat, a jestli bude nutnej nekdo fyzicky u toho gymu, kdo te nejdriv pozve
    ale kazdopadne moje ocekavani jsou nizka, nastesti v raidech nic zajimaveho neni, tak me ani nesere, ze jsem uz 3 tejdny na zadnym nebyl... :-)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam